gleek of the week

../images/Emo124.gifgleek of the week

ואנחנו יוצאים לדרך עם הפינה שלנו שתעלה פעם בשבוע אחד ממכם על המוקד. ותתן לנו ,כל הפורום הזדמנות לחקור אותו מעט .. והראשונה שעולה על שולחן הניתוחים שלנו היא |תופים| sivan3004 |תופים| הידועה בציבור כ - סיון
אז בתור התחלה סיון - תעני לנו על כמה שאלות בסיסיות: מאיפה את בארצנו ? מי הדמות האהובה עלייך (כן אפשר יותר מאחת) 5 שירים שאת הכי אוהבת בסדרה יאללה צאו לדרך

hodaya96

New member
כמה שאלות../images/Emo9.gif

בת כמה את? חיה אהובה? להקה/זמר/ת אהוב? איך התחלת לראות גלי? סדרות אחרות אהובות? סרטים אהובים? טוב, אין לי עוד שאלותXD

sivan3004

New member
עונה../images/Emo3.gif

מאיפה את בארצנו ? רחובות
מי הדמות האהובה עלייך (כן אפשר יותר מאחת): בליין חחחח וג'סי, למרות שאני פחות אוהבת את הדמות, יותר אוהבת את ג'ונתן גרוף, ופאק 5 שירים שאת הכי אוהבת בסדרה: ווואו קשה.. אני אפילו לא השתתפתי שבחרו את הביצוע האהוב כי זה היה לי קשה מידי
אז אני אבחר 5 שירים שאני חושבת שאני שומעת הכי הרבה..(לא בהכרח לפי הסדר) Hello Dream on Bohemian Rhapsody Forget You והחמישי יהיה כמה שירים של הוורבלרס כי אני לא יודעת איזה מהם לבחור
When I Get You Alone, Silly Love Songs, Animal, Misery בת כמה את? ביום שבת הקרוב אהיה בת 19
חיה אהובה? חחחח אמ אין לי כזאת... להקה/זמר/ת אהוב? שלמה ארצי, קרן פלס ואביתר בנאי איך התחלת לראות גלי? הייתה כתבה עליהם בפנאי פלוס ואז התחלתי לראות באינטרנט כי אין לי יס
סדרות אחרות אהובות? כרגע 90210, אחת שיודעת, פריטי ליטל ליירס סרטים אהובים? סיפור אהבה בלתי נשכח, הנסיכה הקסומה, החופשה תחביבים: ממ אני ממש אוהבת לרקוד אבל כרגע הפסקתי בגלל הצבא.. וחוץ מזה שומדבר מיוחד סתם טלוויזיה, מחשב וכאלה

sivan3004

New member
ועוד תחביב ששכחתי../images/Emo6.gif

אני ממש ממש אוהבת הצגות, אני הולכת למלא בעיקר בבית ליסין (האחרונה שהייתי - מנדרגולה - מומלץ מאוד! )

sivan3004

New member
אוקיי את לא../images/Emo6.gif

כתוב בפרופיל שאת מירושלים.. אז תתעלמי מהשאלה

mich223

New member
חח אני לא,

פשוט יש לי שם קרובי משפחה ואני די אוהבת את העיר הזאת.

5ifi

New member
הו הסרטים שלך מקסימים!!!!

תזכירי לי לאהוב אותך תמיד, בסדר? מיסטר נפקין הד!

sivan3004

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אם יש לך אותו טעם, אולי תוכלי להמליץ לי על עוד סרטים טובים שאולי לא ראיתי?:)

5ifi

New member
אם הייתי רואה סרטים בגלגול הנוכחי שלי... ../images/Emo10.gif

אבל אני לא.

sondheims Dot

New member
הנסיכה הקסומה!

איזה סרט יפה!
במה ג'ונתן גרוף הופיע חוץ מאשר ב"אביב מתעורר"? אני רואה שיש לו קהל מעריצים מבוסס כאן בפורום. יהיה נחמד לגלות עליו עוד

sivan3004

New member
מממ

האמת שאני לא יודעת עליו יותר מידי חחח פשוט אחרי שראיתי אותו בglee התחלתי לראות ראיונות איתו וכל מיני כאלה והוא ממש מוכשר לדעתי, והוא מקסים וגם ראיתי את הקטעים מאביב מתעורר שיש באינטרנט (הרבה יותר טוב מהגרסה הישראלית
) אבל לפני כמה זמן רויטל עשתה סיקור על כל השחקנים בגלי.. אז מצאתי את מה שהיא עשתה עליו:) http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2196&MessageId=142259933

אוקי אז סיון

נגיד וזורקים אותך על אי בודד(בלי הקטע של לקחת 3 דברים) תסתדרי? ונאמר שיש שריפת ענק ואומרים לך שאת יכולה להציל מכל הדיסקים שלך שני דיסקים בלבד, איזה דיסקים תצילי? מה הדיסק הראשון שקנית בחייך? אמרת שאת אוהבת לרקוד , את רקדת במסגרת מקצועית או סתם תחביב כזה?! מה ההופעה הכי שווה שהיית בה? מה החלום הכי קטן שלך (זה שהוא חלום אבל הוא לא לגמרי גרנדיוזי), הגשמת אותו ? אם כן איך היה ואם לא אז למה לא ??

sivan3004

New member
עונה:)

נגיד וזורקים אותך על אי בודד(בלי הקטע של לקחת 3 דברים) תסתדרי? ממש לא חחח אני אשתעמם למוות
ונאמר שיש שריפת ענק ואומרים לך שאת יכולה להציל מכל הדיסקים שלך שני דיסקים בלבד, איזה דיסקים תצילי? את הדיסק הכפול של ההופעה של שלמה ארצי ושלום חנוך (זה שני דיסקים, אבל נחשיב את זה כאחד חח), ואת האוסף של הביטלס מה הדיסק הראשון שקנית בחייך? של קטנטנות חחחחחחחח אמרת שאת אוהבת לרקוד , את רקדת במסגרת מקצועית או סתם תחביב כזה?! עד סוף י"ב, רקדתי בחוג, לא יודעת אם לקרוא לזה מקצועי, אבל כן למדתי והופענו בכל מיני מקומות
אבל לא השתתפנו בתחרויות או משהו בסגנון.. מה ההופעה הכי שווה שהיית בה? שלמה ארצי בקיסריה מה החלום הכי קטן שלך (זה שהוא חלום אבל הוא לא לגמרי גרנדיוזי), הגשמת אותו ? אם כן איך היה ואם לא אז למה לא ?? זה כבר לא חלום, אבל אני אספר על חלום שהיה לי שהיה לי שהייתי קטנה, ולא הגשמתי אותו.. היה את הלהקה הזאת של אתי פולישוק שתמיד הופיעה בערוץ הילדים בכל התוכניות, בקצפת וכל מיני כאלה, וממש רציתי להופיע איתם
אבל זה לא התגשם..

sivan3004

New member
אני ממש רציתי להשתתף בקצפת../images/Emo6.gif

אפילו שלחתי להם שאני רוצה לחגוג שם יומולדת ואז הם שלוחה לי גלויה חזרה שלא נבחרתי חחחח אבל מיכל ינאי הייתה חתומה על זה ומאוד התלהבתי מזה אז

למעלה