-FunKY MonK$ - ha

Vdrums

New member
FUNKY MONKS

הייתי אתמול בחזרה עם הלהקה שלי ולפנינו היו הפאנקי מונקס להקת הקאברים של רד הוט. נכנסתי לשמוע אותם והם בדיוק עשו את I could have lied, הם פשוט תותחים, מבצעים אחד לאחד עם FEEL מצוין, הדבר היחיד ששונה זה הקול של הזמר, השאר נשמע פשוט מעולה. בקטעים שהוא לא שר היה אפשר לעצום עיניים ולחשוב שאתה שומע את הדיסק. יש להם הופעה ביום שישי בבארבי בחצות וחצי משהו כזה. לצערי זה לא מסתדר לי אבל בטוח שאני אגיע להופעה שלהם בהזדמנות הראשונה. חובה לכל אוהב רד הוט (לפחות עד שיצא לכם לראות את המקור)

SirPsychoSexy1

New member
לא רוצה להשמע מגעיל אבל-עכשיו נזכרת

הפאנקי מאנקס עשו את ההופעת בכורה שלהם בתחילת ספטמבר.... הם בהחלט מעולים הגיטריסט שלהם זה הגיטריסט של היהודים.... יש להם גם אחלה PLAYLIST

Vdrums

New member
אני יודע שהם קיימים מזמן, לא אמרתי

שהם התחילו עכשיו, (הבנת הנקרא) פשוט אתמול שמעתי אותם פעם ראשונה. והבסיסט שלהם גם תותח לא קטן, מנגן עם אמנים מן השורה.

daven

New member
תבוא להופעה ותראה שדווקא הקול

של הזמר זה מה שעושה את זה יותר אמיתי אני אמנם לא הייתי בחזרה אבל הייתי בהופעה וזה נשמע בן זונה (בעיקר הזמר) אני סתם החלטתי להשאר אחרי ההופעה של ה"דג נחש" בכפר סבא אמרתי אחלה - צ'ילי פפרס - מגניב. הייתי בטוח שיעשו דברים משני הדיסקים האחרונים ובסוף נשארתי וקיבלתי בראש.. עכשיו אין ספק שאני אבוא להופעה שלהם בתל אביב ולמרות שיש הדג נחש שם לפני הפאנקי מונקס. וואללה? הגיטריסט של היהודים? גם הסולן והבסיסט מוכרים לי אבל..

SirPsychoSexy1

New member
הנה קצת פרטים על הלהקה הזאת

הסולן: נעם סלע- בן 30 ומשהו.. לא הגיוני שאתם ממש מכירים אותו כי הוא די אלמוני... מה שכן הוא נשוי + 2 ויש לו חברה למשחקים בסלולאר או משהו כזה.. קיצר איש הייטק הגיטריסט : דניאל ברכר- בן 21 מהרצליה... הגיטריסט החדש של היהודים הבסיסט: גולן זוסקוביץ' אני חושב ... לא יודע בן כמה... מנגן עם הרבה אומנים מוכרים כמו עברי לידר ועוד... המתופף: אביב.. אין לי מושג מה השם משפחה שלו.. הוא היה המתופף של להקת הג'ירפות, וגם של הזמר אדם (לא שצריך להתגאות בזה..) וזהו זה מה שאני יכול לתת לכם עליהם יש להם אחלה פלייליסט אגב.. DAVEN אם היית בהופעה בכפר סבא.. ראית במקרה שבSUCK MY KISS אנשים עלו על הבמה.... אז אני הייתי אחד מאלה שעלו... הייתי עם שרשרת של הצ'ילי פפרז עם פלפלים אדומים כאלה עלייה... ולגיטריסט שלהם יש גם אחת כזאתי שנתתי לו בהופעה הראשונה

daven

New member
נ ז כ ר ת י !!!

אההה נזכרתי ,נועם סלע - בטח שאני מכיר .. הוא היה בלהקת הבית של הלילה ה-12 עשו RAGE בן בן בן זונה וגם נירוונה! לא יכול להיות נשוי +2 שום סיכוי וזה אתם המטורפים האלה על הבמה?

SirPsychoSexy1

New member
כן אנחנו המטורפים שעלינו על הבמה...

אנחנו כבר הופעה שנייה ברציפות עושים את זה.... הופעה לפני ההופעה הזאת המאבטחים העיפו אותנו מהבמה..בגלל זה גם בהופעה האחרונה הוא לפני SUCK MY KISS שאל ... "תגיד עופר הם יכולים בלי לדרוך על הכבלים?!"

anati5

New member
המתופף של הפאנקי מונקס

המתופף של הפאנקי מונקס לא היה המתופף של הג'ירפות או אדם. אתה מתבלבל, יש עוד אביב כהן שהוא מתופף. אביב כהן המתופף של הפאנקי מונקס הוא כולו בן 19... (דיברתי פעם עם הזמר שלהם אחרי הופעה)

SirPsychoSexy1

New member
בדקתי את מה שאמרת- צודקת ב-100%

הוא באמת לא היה המתופף של הג'ירפות או אדם... המתופף של הג'ירפות או של אדם נקרא תומר לוי והוא המתופף של הלהקה הזאת שנעם הסולן חבר בה- RECOVER תודה על התיקון ! :)

rageme

New member
מה זה , רק עכשיו גיליתם אותם?

הם מעולים בה' הידיעה. ההופעה בתל אביב אמורה להיות סוף הדרך בת זונה! אבל שמעתי שמועות שהם סוגרים את הבסטה לא? שזה ההופעה האחרונה בתל אביב?

SirPsychoSexy1

New member
היו שמועות.. אבל זה לא לגמרי נכון

ההופעה בתל אביב היא לא האחרונה... יש עוד אחת ב20.12 בבארבי בכפר סבא אני לא יודע מה קורה אחר כך יש שמועה שהמתופף נוסע לחו"ל... אני שוקל ברצינות להציע את עצמי אליהם .... כאילו אני מדבר בהופעות עם דניאל הגיטריסט שלהם, נראה מה הוא יגיד... אגב לגבי נעם הסולן..קבלו תיקון שלי... הוא בן 30.. והוא נשוי... הפלוס שתיים הייתה טעות אופטית שלי בגלל משהו שקראתי אבל לא משנה...

Vdrums

New member
היי, אתה מתופף? למה לא רואים

אותך בפורום 361? למה אתה מחכה?

swan k

New member
../images/Emo124.gif-FunKY MonK$ - ha

בערב מחווה מטורף ל- RED HOT CHILI PEPPERS מחר(יום שישי) ה-12.12 בחצות וחצי במועדון הבארבי בתל אביב! תבואו ואם אתם לא רוצים אל תבואו לא ממש תחסרו שם! יאללה ביי

rageme

New member
למה לדבר ככה?

אני שם! ואם לא הייתי בא הייתי חסר תאמין לי!

rageme

New member
אם כבר העלתם את הנושא בפורום..

מי יגיע להופעה היום של הפאנקי מונקס בבארבי ת"א שלא היהבהופעה שלהם עדיין?

lollapalooza

New member
אנשים

אני באמת מבקשת לשרשר הודעות שקשורות אחת לשניה. חבל סתם לפתוח שרשור חדש כל פעם.

למעלה