EMINEM WEEKEND

../images/Emo124.gifEMINEM WEEKEND../images/Emo124.gif

ווווווייייי MTV הקדישו לאמינם סופשבוע :)))))) קיצר, שווה לראות!!!!!!!! כל היום חורשים על הקליפים שלו ויש מלא תכניות שלו!!! איזה יופי!!! :)))

dinara

New member
אמינם- סוף שבוע

נכון באמת הקדישו לו סוף שבוע... איזה מדליק רק עכשיו גיליתי ורציתי להיכנס לפורום ולהודיע אבל מישהו הקדים אותי (כל הכבוד
)

תודה תודה../images/Emo9.gif

וזה weekendכאילו רק סוף שבוע לא שבוע שלם... חבל... אבל גם סופשבוע מספיק :)))

nGRRRL

New member
איזה כיף!!!

אבל את הכל כבר ראינו.... אפילו הפרסומת אותו דבר... אמ טי וי החרשנים... שיעשו תוכניות חדשות עליו!!!!1

nGRRRL

New member
חחחחח צודקת...

אף פעם לא נמאס לי לראות את אמינם סטורי או חיוני ואת כל התוכניות שיש

טלוש 15

New member
../images/Emo186.gifמעניין אם הם יחדשו לי במשהו...

אבל יהיה מגניב לראות עוד פעם את החמוד...

לא נראה לי שהם ייחדשו לאף אחד

אבל את צודקת! באמת יהיה נחמד לראות עוד פעם את החמוד :)

Donutz

New member
זהירות בנות

אתם עוד תתחילו להזיל ריר... אני ממש לא מייחסת למראה של אמינם חשיבות כי זה ממש רדוד לאהוב זמר בגלל איך שהוא נראה...

אני לא אוהבת אותו רק בגלל איך שהוא

נראה!!!!!!! ברור שקודם המוזיקה!!!! וזה שהוא נראה טוב, אולי מוסיף, אבל ברור שהמוזיקה הרבה לפני....

ilbe182ebli

New member
תראו בקטע של כאלו שאומרים

שזה וזה כוסון (מי שהם מעריצים) אז אולי באמת יש כאלו שמעריצים רק ביגלל היופי שזה עצוב... אבל אני למשל שומעת מלא להקות וזמרים והמראה שלהם מזכיר תחת של חמור אם לא יותר גרוע וזה לא מעניין אותי אלא המוזיקה עצמה. אבל אם כבר יש אחד שנראה טוב אז אפשר להחמיא :)

צודקת!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תחת של חמור אם לא יותר גרוע????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

THEchosen1

New member
הוא גדוווווללללל

ראיתי שהיה סוף-שבוע אמינם בMTV ובMTV2 אז היה נחמד.... ממש אהבתי את "אילתורים עם אמינם" איזה כיף לסטודנטים באוניברסיטה !!!!!!!! הלוואי עליי.... ------------- תחת של חמור..? פשש איזה תיאור... אני יניח שמדובר על סולן "ניקלבאק"...

הוע ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואין לי אם טי וי2!!! גררררר הכי גדול היה בטי אר אל, מה הוא עשה שם בתכנית, פשוט נקרעתי מצחוק!!!!

למעלה