Edit Plus

../images/Emo124.gif Edit Plus

איך אני עושה ב-EditPlus (החדש) שיסמן לי סוגריים קשורות ? ז"א נגיד אני נמצא ליד סוגר סוגריים אז שיראה לי את הפותח סוגריים שאליו הוא שייך. פעם זה היה לי אבל הורדתי את החדש וזה לא בא בברירת מחדל ואני לא מצאתי ב-preference את ההגדרה של זה. תודה לכולם :)

v2.12 .

אני לא יודע אם זה חדש. פשוט בזמנו סתם הורדתי אחד בלי לשים לב לגרסה, ולפני כמה זמן הורדתי מהאתר שלהם ומשום זה לא היה. בכל מקרה ה"בעייה" נפתרה - האופציה הייתה בתפריט VIEW ולא ב-Preference

[eLad]

New member
tools > preferences

general > colors > matching brace​
שימושי ביותר. אל תשכח את ctrl+] לסימון הסוגר הקרוב/חזרה אל הקודם.

[eLad]

New member
יש הרבה

מקרואים - ctrl+q, בחירת מספר, הקלטה של פעולה/טקסט מסויים ושוב ctrl+q. להפעלה: alt+# אצלי למשל ב-1 יש
Response.Write("^!");​
תחשבו שבמקום ^! יש את סמן העכבר. ב-2 document.write, ב-3 תגית סקריפט וכו' זה מאוד שימושי עבורי. יש את ה-ACP - יצרתי ACP מלא שמתאים לצרכים שלי. כדי לכתוב תגית מסויימת יש לכתוב ב-uppercase ורווח, והיא נפתחת. אותו דבר לגבי פונקציות של js. מאוד נוח. לכל פרוייקט אני מכוון את ה-ctrl+b שיפתח את האתר בדפדפן הפנימי של +E, לפי הכתובת של אותו אחד. אפשר לערוך כל כפתור קיצור וכל אופציה אפשרית, וכמובן, ערכתי את הפונקציות שהייתי צריך. בקיצור, התוכנה הזו מאוד מאוד גמישה, וזה מה שהופך אותה למלכה הבלתי מעורערת של עורכי הקוד.

פלוטוֹ

New member
תודה! אנסה ../images/Emo13.gif

לגבי ה-ctrl+q, איך אני קובע את מיקום העכבר בהקלטה?

[eLad]

New member
פשוט כותבים טקסט ואז זזים עם החצים

לנקודה שבה רוצים שהסמן יופיע בהפעלה. ככה +E זוכר להדפיס את הטקסט שאתה רוצה ואז לזוז 3 צעדים אחורה עם הסמן.

אתה יכול לקבוע תוכנות שיפעלו

כאשר אתה לוחץ Ctrl+number אני למשל קבעתי שקומפיילרים מסוימים ירוצו כאשר אני לוחץ עליהם.
tools --> configure user tool.​

למעלה