d e m o sthenes

Lir האחת

New member
../images/Emo124.gif d e m o sthenes ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח לחיים המקסים שחוגג היום יום הולדת 23
אני מאחלת לך המון אושר, בריאות, אהבה והצלחה
שכל משאלות ליבך תתגשמנה
נ.ב: אני מקווה שאתה עושה *חיים* בחו"ל ונהנה מכל רגע ורגע

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עד 120 :) שתדעי רק אושר ועושר והרבה כושר
מאחל מכל ה

golden tulip1

New member
גם אני רוצה לאחל יום הולדת שמח

שתהיי תמיד מאושרת ובריאה,התגשמות משאלות וחיים מגניבים.

ViolSastrad

New member
הוא בן!../images/Emo6.gif

והמון המון מזל"ט! בריאות, אושר ועושר וכל מה שמאחלים בד"כ לימי הולדת...עד 120 שנות ארץ!
ו...אל תשכח להביא חול מאמריקה

golden tulip1

New member
אז מה אם הוא בן,

שוני בכמה איברים לא יגרום לי לכתוב את ההודעה שלי מחדש.

ViolSastrad

New member
זו בעיה..

הוא בארה"ב... ושם זה בין 7 שעות לבין 10 שעות אחורה..

golden tulip1

New member
והקשר הוא?

נו, תודה שהקטע של לזרוק אבטיח זה לא מקורי שלך, תודה שפגעו בך עם אחד גדול פעם.

ViolSastrad

New member
ולהכניס אבטיח לשרשור יומולדת זה ממש קשור...

ותתפלאי.. אמנם בעברי החקלאי - הייתי נוהג לשחק עם מגדלי הבקר בשכונה שלי מלחמת אבטיחים.. אבל זה היה נגמר מהר.. כי ברגע שמישו נפגע - הוא כבר לא יכול היה לשחק יותר בחיים שלו (שגם ככה הסתיימו באותו הרגע)... אז אולי את לא במזגן כרגע.. אבל לפי הדעות הקדומות שלך וההתחסדויות שלך.. הייתי די שמח לפגוע בך עם אבטיח במשחק כזה..

ialstrn

New member
גם לי ../images/Emo176.gif

אבל מתי היה דיון על מלחמת אבטיחים ולא שמתי לב? (כלומר חוץ מבשירשור הזה)

מזל טוב ל- Δημοσ&#95

אני ממש מופתע, פעם ראשונה שאני רואה כאן בפורום מישהו עם כינוי של אישיות מן העת העתיקה... אז לכבוד יום הולדתו של דמוסתנס, שאני מניח שיש לו מונח מי היה דמוסתנס האתונאי (384- 322 לפנה"ס), אחד מגדולי הנואמים והמדינאים של אתונה בסוף תקופת הזוהר שלה, ופעל במלוא המרץ כנגד היורשים של אלקסנדרוס הגדול שביקשו לכפות את ההגמוניה המקדונית על ערי יוון השונות. אז לכבוד יום ההולדת, אני מצרף תמונה של פסלו של דמוסתנס. רק שלא תגמור כמו שהוא גמר... דאנטה

Reznik

New member
איך הוא גמר?../images/Emo3.gif וזה לא סוטה כמו שזה נשמע.

d e m o sthenes

New member
שלום לכולם.

תודה רבה על הברכות והאיחולים מארצות הברית הרחוקה. אני מצרף שתי תמונות. אחת של נוף שתקנאו, ואחת של הכובע והשתי חולצות נייקי שקניתי לי ליום הולדת שתנקאו גם כן

למעלה