..CLCL .. כנסי בבקשה

oisdvib

New member
../images/Emo124.gif ..CLCL .. כנסי בבקשה

בוקר טוב לך, שבועות מגיע מבקשת את עזרתך בסידור שולחן. שיבולים זה נדוש. נכון ? מצרפת תמונה של שולחן פסח, רק לצערי צולם לפני סידור הצלחות.

clcl

New member
נראה יפה גם לפני הצלחות . . . הייתי

לשבועות מוסיפה מעבר לצבע הלבן קישוט צבעוני . . . כמו בשדה פרחים . . . אדומים, צהובים וסגולים . . . שילוב אותו את יכולה דווקא כן להכין משיבולים . . . ובמאמץ קטן ביותר לצבוע אותם ע"י טבילה במים מהולים עם צבע לצביעת בגדים (10 ש"ח לבקבוקון). בנוסף, אם יש לך מקום בו ניתן לקטוף, להוסיף עלי גפן ואז לקחת שיבולים מכל צבע ולכרוך בתוך עלה גפן. אגב, תוך כדי כתיבה אני חושבת שהרעיון של כריכת שיבולים בעלה גפן יכול להיות מקסים גם ללא הטרחה לצבוע אותם. מה דעתך?

oisdvib

New member
בשולחן שבתמונה ........

שמתי על השולחן אצטרובלים פתוחים וסגורים שריססתי בצבע זהב. פשוט לא נראה בתמונה ומוסיף המון. לגבי עלי הגפן, את מתכוונת שאני אלפף עלה גפן על כל גבעול שיבולת או צרור שיבולים?או ללפף ממש את כל הגבעול? כשאני חושבת על זה אפשר בזהירות כדי שהגבעול לא ישבר להשחיל 2 עלי גפן שפונים לכיוונים שונים וכך לסדר מס' גבעולים הממלאים את האגרטל. מה את אומרת ? דרך אגב, אני לא נעולה על צבע מפה, למרות שלשבועות יפה לבן. נכון?

clcl

New member
דווקא צבע המפה בסדר גמור . . .

אם יש לך במקרה מפה לבנה עם דוגמת תחרה . . . את יכולה להניח אותה על המפה הזו - זה יקבל אפקט מאוד יפה. לגבי עלי הגפן . . . כוונתי היתה מספר שיבולים (3-5) לכל עלה גפן.

oisdvib

New member
O.K. אבל.... ללפף את העלה

על הגבעולים או שאולי לעשות חור קטן בעלה ולהשחיל את הגבעולים כך שהעלה יהיה ממש בצמוד "לצואר" השיבולת ?

clcl

New member
אני מציעה שתעשי ניסיון אחד כך והשני

בדרך השניה ותראי מה נראה יפה יותר.

למעלה