Cereus Peruvianus תראה

fency

New member
היי עדנה האדנית לא שייכת לשם היא

הועברה לשם בגלל השמש בחורף היא תחזור למקומה כמו עוד כמה עציצים שאמורים להיות בקיץ בחצי צל

עדנה מ

New member
../images/Emo67.gifלא פלא שנתפס לך הגב...

אם כל הזמן את מתרוצצת בחצר עם עציצים ענקיים שכאלה...

fency

New member
הנץ חלב הלבן החליט לפרוח סופסוף

כשחברו הכתום כבר פורח איזה שבועיים שלושה ....אבל מה הכתום הוא מה זה מאכזב מ-10 פקעות שהוטמנו רק 3 פרחו ....ככה זה גם אצלכם?

fency

New member
לאה האם זה דקל רובליני ? הגנן טוען

עכשיו אחרי שנתיים שזה בכלל לא הרובליני ...העלים שלו קוצניים ולדעתו מכרו לי דקל אחר ....את מצליחה לזהות?

טסונמי1

New member
הרובליני דומה מאוד אים כי הצימוח

הרבה יותר רך ומישתפל -לדעתי הגנן צודק-[רק אל תיזרקי את הדקל בחמת זעם- העבירי אותו לגינה אים הוא בעציץ

fency

New member
וואלה איך שאת מכירה אותי שתהיי לי

בריאה ...זה בדיוק מה שרציתי לעשות להעיף אותו ....האמת שאין לי מקום בגינה לאן להעביר אותו .....נראה לי שאקרא לגנן של הישוב שיקח אותו ויעביר אותו אל מחוץ לגדר ....איזו אכזבה ....

טסונמי1

New member
הרובליני----

חכי אל תעיפי אותו- אולי מפני שהוא בשמש מלאה הוא עים עלים קשיחים וקצרים -אצלי הם שתולים בחצי צל אין כשה דבר אין מקום בגינה שתלי אותו במיסלעה בין הכדים- להבא אני אלמד ליסתום את הפה.....

fency

New member
חה חה חה ....א. הוא בצל מלא בכניסה

לבית ...ב. אם אשתול אותו במסלעה אקבל גט כי זה יסתיר לפולני ת'נוף . ג. מבטיחה לא להעיף אותו אמצא לו מקום ....ושלא תעזי לסתום ת'פה חסר לך ...מאיפה אשאב אינפורמציה??? למי אבלבל במח????

nony11

New member
זה לא רובליני

ואם יורשה לי, תני אותו במתנה למישהו. ממש לא מתאים לגינה. קוצני ויוצר סביבו גוש שורשים. לא אוהב בכלל.

fency

New member
nony תודה הוא שחשבתי אקרא לגנן

הישוב כמו אמרתי לטסונמי ואתן לו אותו העקר שישאיר את הכד אצלי ....אכזבה אמיתית כי הוא נרכש לפני שנתיים כרוביליני ....אמרו אז במשתלה ההיא שזהו הרובליני ...ואני בחוסר ידיעה רק אתמול הסתבר בגלל הקוצניות שלו שזה בכלל לא רוביליני ....וואלה הגנן שלי אמר לי לתת אותו מתנה למישהו שאני לא אוהבת ...משו בסגנון....

nony11

New member
טוב, ולפעם הבאה-

רובליני לא לא לא בכלי. מהר מאוד הוא ממלא את הכלי בשורשים ומתנוון. רובליני רק באדמה.

fency

New member
אוף אין סיכוי שאשים בגינה אולי יש

איזה מיני דקל שיכול כן לגדול בכד גדול מאוד ....

fency

New member
נוני אתה מכיר את סוג הסחלב גינה

שצולם למעלה? יש הוראות הפעלה ? שמש/צל השקיה מעט/הרבה?

fency

New member
האמת שגם אני לא הולכת עם סחלבים

בטח שלא אל תוך הבית אבל מאחר וקבלתי מתנה והצמח מיועד לגינה חבל לי עליו שיתפגר בגלל טעויות הפעלה מה עוד שראיתי את המחיר שהושאר במתכוון או שלא במתכוון על העציצון והתפחלצתי ....זה אומר שצריך לשמור עליו מכל משמר....

fency

New member
ומה עוד ? אהה שאלתי רק לפני שבוע

מתי המרוקליס יתחיל לפרוח והנה הוא התחיל...

fency

New member
וגם בפינת העשבויניים חלק התחילו

איזה כייף ....

למעלה