Cereus Peruvianus תראה

fency

New member
החמציץ גמר את הקרירה כבר כמה חבל

הולכת להעביר את הקערה לפינה שבה לא תקבל השקיה כל הקיץ עד החורף הבא ...

fency

New member
לעומתו החמציץ של לאה עם המיקס שהיא

לא אוהבת עדיין פורח במלא המרץ ...

fency

New member
ועוד מהנדוניה של לאה מתפתח טפו טפו

טפו בלא עין הרע ...

fency

New member
../images/Emo51.gif יקירי על המחמאות ועל סגירת

העין הרעה ...אתה פשוט

fency

New member
לאה את האיריס היפני להעביר כבר לחצי

צל אפשר עכשיו להעביר אותו לכד יותר גדול ?

fency

New member
ותראו מה הדביל עשה לפוקסיה שלי

הוא כנראה משתין עליה וגמר לי אותה ...כי אחיותיה מתפתחות יופי ....באותו כד לאיפה שהוא לא מגיע עם הפישן שלו ....

טסונמי1

New member
היה לי ברור שהפוקסיה הזו תיתמוטט

כמות הפריחה היא לא טיבעית ביחס לגודל הצמח -היא יצאה מחממה שם קילב הורמונים ודישון כדי שתיפרח ומהר אים בכל זאת קונים כזו - אסור להעביר אותה להשאיר אותה בעציץ שלה כל שינוי גורם לה להיתמוטט גם ההשתנה של הדביל לא הוסיפה לה נחת

fency

New member
אוי כמה שאת צודקת ....כששתלתי אותה

שכחתי את הפטנט שלימדת אותי לשים בתוך הכד את הצמח עם העציץ שבו הגיעה עד לאחר הפריחה ...מרב התלהבות העברתי אותה ישר ....אגב את האמריליס פפליו שגמר את הפריחה רק אתמול שתלתי בכד ....האם להפסיק להשקותו ?

קראתי באחד הטיפים...על מנת לנטרל

את ריח שתן הכלבים/חתולים, לפזר כלור/אקונומיקה ואזי הם לא חוזרים לאותו המקום. הרי הם חוזרים בגלל הריח שהם משאירים(סימנים,אינטרנט...אומרים שהם הראשונים שגילו את התקשורת...
יתקנו אותי המומחים אם אקונומיקה יכולה להזיק במקרה זה.

fency

New member
גננית ניסיתי קונומיקה תאמיני לי

אבל את גם יודעת על מי אני מדברת - ראית ת'אקזנפלר ...הוא מסתובב בחצר כל הזמן ומרים רגל על כל צעד ושעל....הכדים הם חלק מאפשרויות ההגנה על הצמחים אבל גם אפשרות זו לא תמיד מגינה על הפרחים האומללים....

fency

New member
הורד על העמוד מה אפשר לעשות עוד

שיראה טוב יותר .....גזמתי לו את כל הענפים הבלויים את הניצנים כדי שיוכל להקלט ובכל זאת הוא עדיין אומלל....

טסונמי1

New member
הורד ניראה גרוע- ורד כילאי תה

על גזע לא מתאים לעציץ- אמרתי את זה כמה פעמים על גזע לעציץ רק ננסיים או פלוריבונדה סימנתי לך ענפים חולים-הגיזום עמוק מאוד,כך קיבלת אותו מהמשתלה? אים הוא בעציץ שתלי אותו בגינה-[ובשום פנים ואופן אל תיגזמי אותו יותר!

למעלה