Anastacia US Edition

FreakOfNature

New member
../images/Emo124.gifAnastacia US Edition../images/Emo26.gif

ב- 30 באוגוסט 2005 האלבום Anastacia ישוחרר בארה"ב. ככל הנראה, זו תהיה עטיפת האלבום
(אגב, לא סוני הוציאה את הידיעה הזו לתקשורת, אלא אנו המעריצים ניזונים משמועות, נכון לעכשיו) בנוסף, כנראה שהוא יהיה קצת שונה מהגרסא הכלל עולמית: Left Outside Alone יהיה בו בגרסא שונה מהגרסא הרגילה (אבל מעריצים ששמעו את השיר אמרו שהשוני בכלל לא משמעותי, והוא סה"כ קצת יותר תופים בפזמון, או משהו כזה). בנוסף, ככל הנראה, השיר Sexy Single לא ייכלל בגרסא האמריקאית של האלבום, ובמקומו יופיע השיר Underground Army, שמופיע כ- B-Side שסינגל של Heavy On My Heart. עדכונים נוספים יבואו בהמשך.
 

FreakOfNature

New member
לפי דעתי העטיפה של הגרסא

האמריקאית יפה, אבל ממש לא מתאימה לאלבום. כאילו - התמונה ממש ממש יפה, ואנסטסיה נראית בה ממש טוב, אבל כעטיפה לאלבום עם ניחוח רוקיסטי, ועם שירים כמו Sick and Tired, I Do ו- Heavy On My Heart, היא ממש לא מתאימה
אבל בכל אופן - אני בטח אקנה את המהדורה האמריקאית גם כן. אתם יכולים לקרוא לי משוגע.
 
איפה קונים את זה?? גמאני רוצה

לקנות את כל הדברים האלה! ואני צריכה לקנות את האלבום NOT THAT KIND..חייבת!!
 

FreakOfNature

New member
אפשר לקנות דרך האינטרנט,

או אם יש לך קרובים בארה"ב / את נוסעת לשם אחרי השחרור, אז בחנויות.
 

מישהי 111

New member
אה, ככה יראה האלבום עצמו?

חשבתי רק הסינגל.... בכלל פצצה!!! כוסית מעלפת התמונה הזאת! צל"ש לצלם! צל"ש לזמרת!
 

FreakOfNature

New member
גם אני חשבתי שהסינגל של LOA

יהיה ככה, אבל מסתבר שגם האלבום. אינ טיפה מאוכזב. אמנם התמונה יפה, אבל לא מתאימה לאלבום.
 

adii1201

New member
נכון אני מסכימה עם יגאל

העטיפה הזו מדהימה והיא ממש יפה שם אבל זה ממש לא מתאים לדיסק..
 

FreakOfNature

New member
עדכון נוסף לגבי האלבום../images/Emo26.gif

אז ככה: אנשים מסויימים טוענים שזו לא העטיפה האמריקאית של האלבום, אלא רק העטיפה של הסינגל של Left Outside Alone, כמו שחשבנו בתחילה. כנראה ערכו את התמונה והורידו ממנה את הכיתוב של Left Outside Alone, שהופיע מתחת לשם Anastacia. בנוסף, אנסטסיה אמרה שלגרסא האמריקאית של האלבום יהיה פוטו-שוט חדש, מה שאומר שהעטיפה תהיה מפוטו-שוט אחר (ככל הנראה), וכך גם החוברת. אז פשוט נצטרך לחכות לידיעות חדשות בשביל לדעת מה נכון ומה לא.
 

מישהי 111

New member
תמיד עדיף להאמין

לאנסטסיה מאשר למעריצים שלה. אם היא טוענת אחרת אין סיבה שנאמין לשמועות. לא ככה? מה גם שלמה היא הולכת נגד הזרם? הרי ידוע שכולם ממש אהבו את I DO, אז למה לא לשחרר אותו כסינגל נוסף? ממש טימטום!
 
למעלה