ANASTACIA... Live at Last

FreakOfNature

New member
../images/Emo124.gifANASTACIA... Live at Last

נוספה הופעה לסיבוב ההופעות של אנסטסיה באירופה. הקונצרט הנוסף ייערך בברצלונה, ספרד, ב- 20/11/2004.

mattttan

New member
אני לא חושב שיש סיכוי כלשהו שבשנים

הקרובות היא תגיע לישראל.. ישראל זה שוק מוסיקה קטן מאוד יחסית לאירופה ולארה"ב. בדר"כ אומנים חשובים מעדיפים להופיע במקומות גדולים שיזמינו הרבה קהל. אם אומן בקנה מידה עולמי כבר בא לישראל אז הוא מופיע בדר"כ הופעה אחת עד שתיים, ובורח מהארץ כעבור שלושה ימים. אבל מי יודע.. לגורל לפעמים יש תוכניות משלו...

FreakOfNature

New member
צודק בהחלט, מה גם שאם יש סיכוי

שאמן כלשהו יבוא לארץ, זה יהיה אך ורק מישהו בעל הצלחה ענקית או מוניטין רב בארץ, כי אחרת הוא לא יוכל למלא אפילו את יד אליהו, שלא לדבר על אצטדיון רמת גן (או אם להיות יומרניים, אז פארק הירקון). לפי דעתי, הסיכוי היחיד שנראה פה את אנסטסיה בארץ הקודש, הוא שטקס פרסי MTV ינחת בת"א או בירושלים בקרוב...

mattttan

New member
חחח לא נראה לי שבאמת יש סיכוי אמיתי

שהטקס יתקיים פה. למרות ששמעתי כמה שמועות בעבר על העיניין. אם הטקס היה מתקיים בארץ זה היה יכול להיות כבוד עצום.. אבל בנתיים נראה לי שטקס השירים הכי קרוב שנזכה לארח יהיה מקסימום האירוויזיון, אבל עם השירים שאנחנו שולחים גם את לזה לא נזכה...

nirtheking

New member
זה לא יגיע מסיבות "בטחוניות"

אבל בואו נהיה ריאליים מה יש יותר באירופה - אנטישמים או "כאלה שלא כפת להם" ? (רטורי)

arke02

New member
יפה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

ההצלחה של הסיבוב הופעות הזה מדהימה... בבריטיניה נגמרו כל הכרטיסים, כולל השלוש הופעות שהוספו שם. זה ממש נחמד לשמוע

למעלה