2 הודעות קטנות

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo124.gif 2 הודעות קטנות

ראשית אני רוצה להתנצל שאני לא ממש איתכם בשבוע הזה, יש לי לחץ בעבודה ואני לא ממש מוצא את עצמי אבל זה זמני ובכל מקרה אתם מסתדרים מצויין בלעדי אז הכלל סבבה
ההודעות: 1. אני יודע שתתבאסו אבל לצערי ע"פ חוקי תפוז אסור לפרסם לינקים לשידורים שאינם חוקיים בפורום ולכן אני מבקש מכם לא לפרסם לינקים כאלה מהיום והלאה. אם אתם ממש רוצים ומישהו שואל אתם יכולים לשלוח לו לינק במסר. מצטער
2. כפי שהתחלנו בחודש שעבר גם החודש גולש אחד יקבל האדמה (וההאדמה של אורן תתפוגג
). אם מישהו מכם רוצה להמליץ על גולש מסויים הוא מוזמן לעשות זאת ולשלוח לי מסר, ההצבעה היא חשאית ואף אחד לא ידע. זהו, עד כאן דברינו להערב. תודה על ההקשבה וההבנה (במיוחד לסעיף 1).

rapgamer4ever

New member
תודה שהבהרת

כל פעם שבאתי למסור לינק התלבטתי, לא ידעתי אם אפשר, לפעמים העליתי ולפעמים לא. לפחות עכשיו אני יודע מה החוקים

Orenseg

New member
../images/Emo45.gif

אם מישהו מעוניין בלינקים, להורדות או לשידורים חיים של המשחקים, הוא מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.

o f r o n

New member
תודה

לא ידעתי שיש שידורים בNBA.COM אני מניח שזאת הסיבה ששידורים באתרים אחרים הם לא חוקיים, כדי שאנשים ישלמו לNBA.COM

DDN

New member
אני לא סולח

ההעדרות הזו תעלה לך ב250 קליעות עונשים. מקווה שהלחץ אצלך יגמר מהר. לחץ בעבודה זה לא טוב. לפחות הפורום שלך חי בעצמו, אז אתה צריך לשמוח על כך. חזור אלינו במהרה!

DDN

New member
שאלה טובה. אתה יותר שאקיל או יותר מארק פרייס?

OrEl74

Well-known member
מנהל
חודש חדש, שנה חדשה, אדום חדש...

אורן נאלץ להפרד מהצבע האדום ולהעביר אותו בירושה ל-rapgamer4ever שיקרא מהיום בשם החיבה - ראמפה
יש לציין שיובל נבחר פה אחד על ידי אלה שפנו אלי במסרים וזה רק מראה שלא רק אני מעריך אותו אלה גם אתם וזה אומר המון על פעילותו של הבחור בפורום. אז בשמי ובשם כולם, תודה לראמפה

rapgamer4ever

New member
תודה רבה לכולם../images/Emo13.gif

אם לא הייתם מאדימים אותי מראש, הייתי מסמיק.

הצעירים משתלטים

קודם Orseng ועכשיו rapgamer
ראפגיימר ההודעות שלך מראות שיש לך ידע רב והצורת כתיבה שלך בוגרת,מזל טוב
דרך אגב עדיין הייתי מעדיף את שאק על יאו בפלייאוף

bigOsegev

New member
בחירה טובה

ואגב, שמישהו יספר בדיחה שקשורה באופניים. ה"ראמפה" הזה הוא פשוט יותר מדיי בשבילי...

למעלה