2 דברים חשובים!

shoooko

New member
../images/Emo124.gif 2 דברים חשובים!

אחת רשמה את זה בשרשור הפרק היומי אבל אני רוצה שכולם יראו את זה: רשמה את זה הילה05 שלא תגידו שגנבתי את זה חח אני פשוט מצטט את זה שכולם יראו:תראו: דדי זה כאילו אבא באנגלית (daddy) והוא אמר שהוא אבא שלהם.
זה יכל להיותתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!! זה הגיוני!!!
והדבר השני.זה רעיון שעלה לי נקודה למחשבה. בהנחה שאדם מת,אבי עזב הרי,ניני יעזוב אז הם בעצם-החמישייה?

adar cahlon

New member
חחח מסתבר.. אבל אני מקווה שהם

ישארו השמינייה... שאבי וניני ישארו, ושאדם לא ימות.. טפו טפו טפו.. אגב, עם ניני ואבי יעזבו ואדם ימות (חס וכרפס) לא נראה לי שימשיכו את הפרויקט...

WdanaW

New member
כל הכבוד על החשיבה אבל...

בפעם אחרת ..לשרשר יום טוב

shoooko

New member
אני יודע מה זה לשרשר:]

אבל זה שני דברים חשובים שחשוב לדעתי שכולם יראו

הילה05

New member
כן, רשמתי את זה. אבל רק אחרי שכתבתי

ראיתי שכבר מישהי/מישהו כתבו לפני ולא שמתי לב.

גלושש

New member
ועוד משהו ../images/Emo58.gif

כתבתי את זה בשירשור הפרק היומי אבל אי ארשום שוב
העתקתי את זה מפורום טב"ע נכון הרבה שהלכו לאולפני טב"ע אמרו שהם ראו את מיכאל אלוני
וזה לא היה הרבה לפני שהם סיימו לצלם. אז מיכאל אלוני עדיין מצלם אז אולי אדם לא מת
שלא ימות

הילה05

New member
ועוד משהו קטן:

בספר שהילדה הקטנה (רותם קוראים לה?) נתנה לאדם היה רשום: ראיה ומותם ז"א שאם תחליפו את האות מ' והאות ר' זה ייצא : מאיה ורותם חחח ואדם לא קלט את זה . הוא לא אמור להיות מחונן, אנטלגנטי, חכם או משהו? בקיצור כל הסדרה הזו היא על משחקי מילים

הילה05

New member
לא נראה לי שהוא קלט. הרי הוא אמר

לילדה הקטנה שזה סתם שטויות ורק אחר כך הוא הלך לשאול את ההיא השניה אם זה נכון ומה העניין של זה.

"דדי" פשששש ניייייס- אהבתי...

ואדם לא ימות, ניני לא יעזוב וגם אבי לא... הייתי בצילומים שלהם לא מזמן ושלושתם עדיין מצלמים ככה שזה לא הגיוני....

כן הבנתי אבל אין לאבי הרבה מה לחפש

בסדרה אם הוא לא ספרוייקט... וגם מה הסיכויש זה יקרה?! אבי בדוק יחזור וניני אולי יעזוב אבל בסוף הוא יחזור אין מצב שלא

למעלה