1x17

Charmed Gal

New member
../images/Emo124.gif1x17../images/Emo70.gif../images/Emo44.gif../images/Emo87.gif

שם הפרק: Spirit In The Night . תקציר הפרק באנגלית(לקוח מאתר ה-WB):
The gang hits the road to Charlotte where Brooke (Sophia Bush) is determined to win first place at the annual cheerleading competition, but when one of her squad falls ill, Peyton (Hilarie Burton) begs Haley (Bethany Joy Lenz) to step into the cheerleader's shoes for a day. Meanwhile, after Whitey (Barry Corbin) assigns Lucas (Chad Michael Murray) and Nathan (James Lafferty) to the same room, tempers flare and Haley is caught in the middle..​
תקציר הפרק בעברית(תודות ל-Ynet): רוח עידוד לילית: היילי מצטרפת אל קבוצת הכדורסל ומוצאת עצמה בתפקיד מעודדת. וייטי מבקש מלוקאס שיעזור לנייתן, אבל השניים לא מצליחים לעבוד יחד. ברוק מכריזה על הפסקת אש זמנית עם פייטון. תהנו ושרשרו את תגובותיכם לפה.

m121

New member
פרק גדול!

הפרק היה ממש יפה. זה היה פרק כיפי.

g a l g i r l

New member
מסכימה!!

היה פרק חמודי כזה אגב אם מישהו יודע איזה שיר היה בזמן שלוקאס ונייתן היו בחדר ביחד ולוקאס שמע מוסיקה ונייתן כיבה לו אותה כי הוא רצה לראות טלוויזיה.. אז איזה שיר לוקאס שמע? טנקס

the baby girl

New member
הפרק חמוד

איזו חמודה היילי! ולוקאס קולט מהר והוא היה מה זה בסדר שהלך וביקש סליחה מהיילי! חבל שברוק לא יכולה להשלים עם פייטון היא עזרה לה מאוד!

laila22

New member
פרק מדהים.

אחד הטובים. הוא ממש ריגש אותי. קודם כל, אני שמחה שברוק לא סלחה לפייטון כל כך מהר. אמנם אני מאוד אוהבת את פייטון, אבל לאורך הפרק הייתה תחושה שהן ישלימו, ופחדתי שזה יקרה, כי זה פשוט לא הוגן שברוק תסלח לפייטון על מה שהיא עשתה... כל כך ריגש אותי כשבסוף הפרק ראו את ניית'ן עומד לבד בדירה הריקה שלו, כל כך עצוב היה לראות שהוא נשאר לגמרי לבד. מאוד אהבתי את מאוס (או איך שלא כותבים את זה) בפרק הזה, הוא היה ממש חמוד! לדעתי, למרות שניית'ן ולוקאס כל הזמן רבים, בפרק הזה ראו שיש משהו יותר מזה ביניהם... לא יודעת איך להסביר את זה, אבל עכשיו אני מרגישה שדברים ביניהם יתחילו להשתפר. בקיצור- פרק ממש טוב, מאוד אהבתי אותו. תמיד בסוף פרק של מגרש ביתי אני מרגישה כל כך סחוטה רגשית... כאילו אני רוצה רק לבכות... לא יודעת אם זאת אני או הסדרה.

MaStIk BaZoOkA

New member
הפרק..

וואי..איזה פרק יפה!!!!! היילי חמודה בבגדים של מעודדת..חחח..כפרעל מאות'..חח.איך שהוא התחיל לרקוד לעצמו ..
מה שהכי מבאס (לדעתי) היה שלא הראו את השיחה של ג'ייק וניקי (ככה קוראים לה נכון!?) ... אממ..איזה ענק אבא של פייטון..חח..כולם נראו גמדים לידו.חח.ץ וויטי הכי חומד=] שהוא התחיל לצעוק אחרי שהוא ראה את כולם בבריכה אז חשבתי שהוא צעק על התלמידים..אבל הוא צעק על קרן ולארי..חחחח.. אממ..סוף טוב..שלוק זרק את הכדור לסל ושניית'ן נשאר לו בדד בבית שלו.. (זה היה עצוב
)

tazit

New member
פרק יפה.

הכי כואב לי על קית'. תמיד לא הולך לו. משום מה יש לי את ההרגשה שהוא יהיה עם דב בסוף. אהבתי את החיבור שיש בין לוקאס ונייתן. הם עוד יהיו חברים.

סנטה

New member
יש את השיר גם ב OC ... כלומר

באחד הפרקים שם. צירוף מקרים יש לשיר הזה קליפ?

legalyblond

New member
פרק מהמםם!

היה פרק ממש יפה קודם כל באמת אהבתי את כל הקטע בין ברוק לפייטון ברוק כל כך חמודה מתה עלייה! לוקאס ונייתן נראו שהם יתחילו לתקרב מהפרק הזה! והיילי גם מאוד חמודה מתאים לה להיות מעודדת ונראה לי היא תהיה בסוף.. ובאמת הקטע של נייתן היה עצוב..מסכן איזה חרא אבא שלו יוואא! שונאת אותו..מה שהוא עשה לקית מסכן! ונראה לי יהיה משהו בין אבא של פייטון ואמא של לוקאס לא?? אחלה פרק

For Eternity

New member
מדהים אבל עצובבב ../images/Emo15.gif../images/Emo34.gif

היה פרק פשוט מעולההה ממש אהבתי אותו!
אבל היו כל מני דברים ממש עצובים!
כמו זה שברוק לא סלחה בסוף לפייטון... כאילו פסדר היא עשתה משהו ממש מגעיל אבל עדיין הם היו החברות הכי טובות... והכי אהבתי שפייטון אמרה לה כזה את לא חברה שלי אבל אני חברה שלך ואני אוכיח לך את זה!
שקית' נכנס לבית קפה של קרן וראה אותה ואת אבא של פייטון מפלרטטים...
שדן התעצבן על קית' ושהוא התפטר... אבל בסךךךךך הכל היה פרק ממש יפה!

איזה פרקקקק

יפה ביותר!!! במיוחד שהיילי החליפה את השניה הזאת שכחתי איך קוראים לה וברוק הייתה חמודה אני במקומה הייתי משתגעת עוזבת את הביצפר את העיר ובכלל את הארץ אין מילים לתאר פרק יפה כזה
טופ אולי יש אבהל אין לי כוח עכשיו

למעלה