1x15

sh7ai

New member
היום פרק 15!ופרק 20 מחכה לכם להורדה

היום בשעה 22:00 ישודר פרק 15 של ורוניק מארס בערוץ אקסטרה הוט! וגם היום בבוקר(27.4.05) פרק 20 הוכנס לאתר ליונטאורק(אתר שיתוף הקבצים הטוב ביותר) כל מי שרוצה להוריד: http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=20370&archive=&ttitle=ורוניקה_מארס_-_עונה_1_(פרק_20)_/_Veronica_Mars_Season_1_Episode_20 ומי שכמוני לא יכול לראות בלי תרגום יחכה עד עשר בלילה....

Chandler Bing

New member
הפרק של היום!!

פרק נהדר!! והגיע הזמן שוורוניקה תתנשק עם השוטר ההוא.. שכחתי את שמו.. חמודים יחד .. יותר מדנקן וורוניקה !! בכל מקרה, מה שלא הבנתי.. למה בדיוק הבחור ההוא שהיה בפאב עם ליאן(אמא של ורוניקה) מאיים עליה בכלל???? הוא הבחור מהמפעל של ג'ייק קיין נכון?? ולמה ליאן כ"כ פחדה??? אנלא מבין.. היא עשתה לו משהו???

sh7ai

New member
שאלה בקשר לפרק 15!

מי אלה שרדפו אחרי קיט ומה קרה בסוף עם אמא של ורוניקה??

Chandler Bing

New member
וואי וואי אני מת כבר לראות~!!!!

חכייתי כול השבוע לראות את ורוניקה!!!היום תהיה שם בהופעת אורח אליסון האניגן!!ווואואוהוהוהואואו!!!!!!

Phoebe D best

New member
אלה שרדפו אחרי קית היו..

מהמאפיה והם היו קשורים לרוסיה שחיפשה את "אהובה" או יותר נכון את זה שהמאפיה רודפת אחריו והוא נמצא בתוכנית להגנת עדים. ומה שקרה עם אמא של ורוניקה היה שהיא זאת שהתקשרה והתנשפה בטלפון וכשורוניקה באה אליה האיש שמאיים על אמא שלה ראה אותם!!

הגרול

New member
../images/Emo13.gif

היא התקרשה כאילו כי היא מתגעגעת אליה והיא לא רצתה שהיא תדע שזאת היא כי היא תבוא אחריה ותראה שהיא שיכורה לגמרי... (היא אלכוהוליסטית)... גם בפרק הראשון שורוניקה הולכת ולוגן ודנקן עוברים לידע עם האוטו הצהוב של לוגן אז הוא שואל אותה איפה אמא שלה כדי להציק ואז הוא אומר לה "now there was a woman who could have drink..." כאילו שהיא אלכוהוליסטית... (סליחה שאני ממלמלת פה בלי שליטה, זה פשוט שורוניקה שולט...!

colilon

New member
מה את עושה?? אסור!!!!!!!!!!!!!!!!!!

השתגעת ככה קישור זה לא חוקי... מותר לדבר על תכנות וכאלה לפי מה שהבנתי אבל לא ספציפית עם הוראות וקישור או מי גוטה....

Chandler Bing

New member
מה עשיתי?? : (

רק אמרתי מי יהיה היום... זה לא -לא חוקי-..... ואני בחור אגב..!!!

revi 17

New member
היום מתארחת

השחקנית שאני הכי אוהבת.............אבל לא נהרוס למי שלא ראה אז רדו למטה I Love You Alyson Hannigan

LeeKo

New member
לא הבנתי את הקטע האחרון...

מי התקשר אליה? ואמא שלה עזבה בגלל שרוצים לפגוע בה?

אימא שלה התקשרה אליה

ו..היא לא רצתה שיראו אותה יחד עם ורוניקה (כנראה) בגלל שמנהל האבטחה היה שם והיה יכול לראות אותן יחד ולפגוע ב..הן?

LeeKo

New member
את גם לא יודעת!!!

בקשר לחתימה שלך....תקני! *אתכם!

1X15

יו, אני לא מאמינה שהיא באמת מתה
שראו שזו אחותו ולא אמא שלו - זה היה כ"כ עצוב
ועכשיו גם יהיו צרות עם ורוניקה ואמא שלה. הבחור השחור המאיים בסוף
אני מקווה שלא יהרגו את אמא שלה! שמחתי שהשוטר התגבר וסלח לורוניקה - הם זוג חמוד. מג גם כן חמודה. לא נראה לי שדנקן לחלוטין התגבר על ורוניקה. אני עדיין תוהה למה הוא נפרד ממנה מלכתחילה. ולוגן. לוגן, לוגן, לוגן. מושלם שלי. אהוב שלי. שהוא בכה
ושהוא ביקש להקיא במכונית
או, לוגן.

למעלה