1x09

Charmed Gal

New member
../images/Emo124.gif1x09../images/Emo70.gif../images/Emo44.gif

תהנו מהפרק, תגובות לכאן.

Yassi K

New member
אחלה פרק רק ש...

לא אמרו בסוף מה עם הכת הזאת... פתאום הוא חזר עם המכונית נראה קצת מסומם... אני מניח שההמשך של זה יהיה בפרק הבא.. לא? ואמממ למה אמרו שאלונה טל תהיה בשלשת הפרקים הבאים... היא הייתה רק באחד. היום היא לא הייתה...

Yassi K

New member
אההה אוקיי תודה

אני מחכה לראות אותה!!! היא משחקת בצורה מדהימה!!! ואמממ מה בקשר לשאלה (כן זאת הייתה שאלה...חח) הראשונה.. ההמשך של הסיפור עם הכת יהיה שבוע הבא?

SydBristow

New member
errr....

לא נראה לי.... אני לא זוכרת מה קרה בסוף הפרק של היום אבל לא זכור לי שהיה המשך בפרק שאחרי.

Yassi K

New member
בסוף הפרק היום

הרי הוא נחטף על ידי ההורים שלו בלימוזינה ונעלם... בסוף הפרק היא ראתה אותו חוזר לבצפר עם מכונית חדשה (לא יודע אם זה רק לי אבל נראה כאילו הוא היה תחת השפעת סמים\עבר שטיפת מח) אז זהו? זה הסוף?

חותםםם

New member
הקטע הוא..

שהמישהו המוזר הזה שנראה כמו כומר :| זה שהיה עם ההורים שלו.. הוא עשה לו שטיפת מוח.. והוא חזר להיות כמו שהוא היה קודם.. באסה..הוא היה יותר חמוד כשהוא היה בכת

יווווו, אני במתח.......

למה? למה, למה, למה?!!!?!???!?!?!?!??\!? למה היא לא פתחה את המכתב בסוף, אני מתה לדעת מי זה אבא שלה! {ואין כאן שום רמז לאנשים "טובים" שיחליטו להגיד לי מה יהיה בסוף.... ספוילירים- לא אצלי!!!} אוף!!!! אבל בכל זאת היה פרק יפה, בלי כל מיני גילויים חדשים ומענינים, פשוט פרק שמראה את ורוניקה ברגעים טובים. איזה קטע היה בהתחלה, כשהיא הקיאה כשהיא חשבה על זה שיכול להיות שדנקן הוא אח שלה.... ואיזה מתוק אבא שלה, שהוא קנה לה את המיטת מיים. אההה, פספסתי את הדקות הראשונות, למה יש לו צלקות?

Yassi K

New member
צודקת!!!! אחלה פרק היה

קצת מוזר עם ההוא שעוקב אחריה... היא באמת גדולה !!! ענקית!!! חחח איזו חכמה איך היא עלתה עליו... איפה הוא ישב והכל (עזבו אני חי בסרט.... אני שוכח שזאת סידרה) יאוווו פרק טובבב ובקשר לצלקות של אבא שלה.. ראיתי גם כמה דקות אחרי אז לא יכול לענות אני מת לראותתת ברביעי הבא \: אוףףף עכשיו שבוע זה מלא זמן ולמה היא לא פתחה את המכתבבב???!?!?!

פרק נחמד.../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

לא יותר מזה, לדעתי.... היו הרבה יותר טובים... קצת מעצבן אותי שכל פרק ורוניקה מתחברת עם איזה מישהו ובפרק הבא שוכחים מקיומו... כאילו- כן, צריך עלילות של פרק 1 ולא יותר מזה, אבל זה בלתי אפשרי שכל פרק אנחנו כבר חושבים שהנה, היא מתאהבת, או הנה- היא מכירה איזה חברה נורמלית ולא ביצ'ית, ופרק אחרי זה היא חוזרת להיות לבד לבד בשיעורים בלי אף רביעיה שרוצה להיות איתה. מעצבן. ויאק הסיפור איתה ועם דאנקן... אם הם אחים באמת זה ממש ממש ממש הורס! לא ככה? :\

צודקת, באמת מעצבן!!

גם הקטע עם זה שכל פעם היא מתחברת עם מישהו אחר, ואז שוכחים ממנו בפרק הבא, ועם דנקן- אאאאווווווףףףף, שלא יהיו אחים, זה באמת יהרוס! שיתגלה שאימו שלו בגדה בג'יק והוא לא הבן שלו, ככה שורוניקה והוא יוכלו להיות ביחד!!!! הלוואי שיהיה ככה.........

נצל"ש!!! מישהו יודע איך מחליפים את

הכינוי? הכונה לזה שכתוב ליד ההודעות שלנו, למשל- "charmed gal"

Charmed Gal

New member
אחלה פרק.../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

גם אותי מרגיז שהיא לא פתחה את המכתב.
הכת הזו גרמה לי לחשוב על קומוניזם ושטויות של שיעורי היסטוירה, זה היה משעשע.
ורוניקה מקיאה -
. קיצר היה פרק אחלה ומעניין, אפילו את הסיפור הצדדי אהבתי, אבל מאוחר ואין לי זמן לכתוב תגובה ארוכה. מה שכן, אם היא לא תפתח את המכתב בקרוב אני ארצח את התסריטאים!

Miss Kitty

New member
איך היא תפתח אותו? ../images/Emo3.gif

היא גרסה אותו במגרסה של אבא שלה..

Charmed Gal

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

פספסתי את הדקה האחרונה(הורים היו בדלת
)... זה מה שהיא עשתה?! אני ארצח אותה

../images/Emo27.gifפרק טוב

הסיפור עם הכת היה רק בסדר, אבל שיגע אותי שהיא לא פתחה את המכתב!!! אני צעקתי לטלויזיה ממש!!!

למעלה