אההה! היה פרק יפה בטירוף
לוגן
לוגן
לוגן
לוגן
לוגן
לוגן
איזה מקסים לוגן היה היום
היה פרק מצחיק
בעיקר בסצינות הלוגן וויביל לוגן קרע אותי עם ה"אני מקווה שזה לא אלה שWERE MENT FOR WALKING"
איזה פשוש! בהתחלה חשבתי שזו גופה שהכניסו לאמבולנס ושהשכנה הג'ינג'ית החמודה נרצחה. מזל שלא
מה שכן מהרגע שראו את האבא ואמרו שהוא אבא חורג - ידעתי שהוא התעלל בה. ורוניקה באמת שכנה טובה, איך היא ישר הסכימה להסיע אותה לרופא והכל
אז ליאן במחזור של ג'ק וקיין והם היו מאוהבים. הפעם שורוניקה ראתה אותם באכסניה לא היתה הפעם הראשונה שלהם אם כך. מעניין למה הם נפרדו. האם האמא המכשפה של לילי ודנקן קשורה לזה? והאם היא שונאת את ורוניקה כי היא הבת של ליאן? איזה חמוד לוגן שהמורה שאל אותו מה יצא ממנו בעתיד "הלוואי שזה יהיה מורה לאנגלית בתיכון"
מושלם קטן
והשוס - YOU LIKE PLAYING WITH YOUSELF גו ויביל
מה זה התירוץ של "לילי היא אחותי הקטנה" הזה. הרג אותי הבחור. עכשיו כבר די ברור שהוא אהב את לילי והיה איתה, והחברים שלו ידעו מזה. מוזר שהחברים של לילי (AKA ורוניקה!) לא. הופתעתי לגלות שדנקן נפרק מורוניקה לפני שלילי מתה. עד עכשיו הבנתי מהסידרה שהוא נפרד ממנה אחרי שלילי מתה ואבא שלה האשים את אבא של דנקן ברצח. אם הוא נפרד ממנה לפני זה, אז מעניין למה. זה קשור לרומן בין ג'ק לליאן? ולילי - היא ידעה למה? כי נראה שאחרי שהיא דדיברה עם דנקן, היא ידעה ולא סיפרה ולרוניקה למה הוא נפרד ממנה. האם הסוד הזה קשור לרצח. כנראה שכן... אהבתי את הסצינה בה ורוניקה מהעבר נכנסת לשירותים, בעוד ורוניקה מההווה עומדת במסדרון. בכלל, הצילום בסידרה הזו מהמם. הם משתמשים בהמון טריקים של צילום שמוסיפים לאווירה. ויביל החמוד
המנהל באמת חשב שהוא ילשין?! AS IF! והגענו כמובן ללוגאן
שהלך והסגיר את עצמו, מוכן לקבל עונש, רק כי ידע שלא יסלקו אותו ואז יהיו חייבים גם לעשות UN-סילוק לויביל. הילד הזה מושלם
ויביל בטח מרגיש עכשיו ממש אשם, על זה שהוא היה עם החברה של לוגן, שלוגן כל כך נחמד אליו
אחרי שקית' אמר ש"רק גבר שמאוד מסור ואוהב אישה יסכים לגדל ילד לא שלו" היה לורוניקה מין מבט על הפנים והיא הרהרה במשהו, WTF? על מה היא חשבה? היא מכירה מישהו שמגדל ילד לא שלו?