1x05.

מעניין מי איים על ורוניקה,

ואם איימו גם על לילי, והביאו לרצח שלה, בגלל אותו דבר...

לא הבנתי...........................

מי איים על וורוניקה? איך הגעת לזה? אתה מתכוון בגלל התמונות? אני לא ממש הבנתי את הקטע הזה עם התמונות של וורוניקה שהיו בכספת... אם תוכלו להסביר, אני אשמח!!!

אני בת ../images/Emo68.gif + הסבר:

התמונות של ורוניקה הן תמונות מעקב. מי שצילם אותן עקב אחריה. מאחר והן היו בסכפת של אמא שלה, אז כנראה שמי שצילם את ורוניקה הראה לאמא שהוא יודע את סדר היום של הבת, שהוא יודע איך להגיע אליה, ואיים לפגוע בה. וכנראה כדי שלא יפגעו בורוניקה, אמא שלה עזבה את העיר.

DARTHME

New member
היה פרק מצוין

אבל לצערי ידעתי שטרוי יברח כי קראתי על זה בטעות באתר של ורוניקה dude, where's your car?

DesertRose7

New member
איזה פרק... הרבה השתנה..

בחיים שלי, אבל בחיים שלי לא חשבתי שככה זה יגמר עם טרוי. בסך הכל הוא נראה ילד טוב כזה. חוץ מהפרק הזה שכל מילה שניה שלו לורוניקה זה כמה שהיא חמה וכמה שהיא עושה לו את זה וכל הדברים האלה, זה היה מוזר! אהבתי את הסוף שורוניקה פשוט ידעה הכל - בדיוק כמו שטרוי אמר. אני כמעט התחלתי לבכות כשאבא שלו אמר לו שהוא צריך לסוע ואז המניאק הזה פשוט לקח את המכונית לקח את הסמים ונסע לשונה - מגיע לו! ממש אהבתי שק'ית ככה ויתר על היועצת רק בגלל שהוא שם לב שזה פשוט לא מתאים לורוניקה. אחלה אבא יש לה
רק מעניין אותי לדעת אם הוא באמת קרא את המידע על טרוי.. ואם ורוניקה הייתה נשארת איתו מה היה קורה. מחסור חמור בדנקן - צריך להשתפר להבא.. אבל סך הכל .. הייתי נותנת לפרק
רק בגלל הסוף שלו!

Miss Kitty

New member
נראה לי שקית' קרא

את המידע על טרוי.. הוא לא היה מאושר במיוחד כשהוא נתן לה את המעטפה, והוא גם אמר לה שתעשה עם זה מה שבא לה.. הוא בטח ידע שיש שם דברים שיכולים לפגוע בה, אבל הוא בכל זאת רצה להגן עליה ושתדע עם מי היא מתעסקת..

DesertRose7

New member
ועוד דבר ששכחתי..

האמא..עוד התפתחות בדרך לפתירת התעלומה שלה ובדרך גם של לילי.עוד פעם תפסתי את עצמי מדברת למסך.. "הטלפון, מה את לא שומעת? ,הט-ל-פ-ו-ן!"אז ורוניקה הייתה המטרה של מישהו.. רק מי כבר ירצה ויוכל לפגוע בה?!זה ממש מסבך את העניינים!אני כבר מתה לפרק של שבוע הבא, לראות את התגובה של ורוניקה להודעה שאמא שלה השאירה לה!

Charmed Gal

New member
אחלה פרק../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

ברוך השם שנפטרנו מטרוי המעצבן הזה
אני אישית לא אהבתי אותו כבר מהפרק השני שלו, הוא נראה לי חשוד והיה בו משהו נורא מעצבן כזה, התפלאתי שורוניקה לא מבחינה בזה עם החושים שלה.
הקטע עם אמא של ורוניקה היה הכי מעניין בפרק. זה היה כזה מעיק בסוף שהיא לא שמעה... הייתי בטוח שהיא תשים לב בדיוק שכבר יהיה מאוחר מידי, אבל לא קרה.
חסרונו של דנקן לא היה נורא, אבל כן היו חסרים לי פלאשבקים לעבר. אני ממש אוהב אותם.
חוץ מזה, אני חושב שקית' אבא קצת יותר מידי טוב. הוא לא היה צריך לוותר על המערכת יחסים שלו רק בגלל ורוניקה... היא לא ילדה בת 6, היא צריכה להתמודד עם זה. אבל שיהיה. :-\

Miss Kitty

New member
באמת היו חסרים פלאשבקים..

למרות שהפלאשבק עם אמא שלה היה טוב.. כשראו שיש לאמא שלה משהו נגד דנקן..

איזה שרשור מעפן!!!!!!!!!

איפה כולם? למה אין דיון סוער, מתוכחים, מדברים? מה קרה לכולם?.....

Sweet Misery

New member
וואי.

ממש לא הצלחתי לעקוב אחרי הפרק, לכן לא ממש נהניתי ממנו. אולי אני אתחבר אליו יותר בשידור הבא. בסך הכל, הפרק הכי חלש מבחינתי של ורוניקה עד עכשיו... אולי בגלל האכזבה על טרוי. רציתי שלו ולורוניקה ילך טוב, היא צריכה את זה.

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifכמו שאמרו לפני../images/Emo10.gif

איפה דאנקן היה?
אבל חוץ מזה היה קצת משעמם.. אבל הסוף..וואי לא ציפיתי שטרוי יהיה ככה אבל לפחות עכשיו זה יפנה את הדרך לדאנקן

ליאוריש

New member
התוכנית מתפתחת מרגע לרגע וההפתעות

ממשיכות להגיע... מצד אחד כל הסיפור עם טרוי-אני דווקא חשבתי שהם יחזיקו עוד קצת כנראה שלא. זו באמת הייתה הפתעה כל הקטע עם הסמים ואף מעניין. ורוניקה מושלמת-לא יצליחו לעשות לה שום דבר, היא תראה למי שירצה לעשות לה משהו או לחבריה...אני מת עליה... קית' גם אבא טוב אבל באמת מוגזם, יש לו חיים משלו גם ברור שמערכת היחסים בינו לבין ורוניקה היא קצת מוזרה כי הם לא ממש אבא ובת (עובדים ביחד, וורוניקה גם בוגרת לגילה) היה נחמד הסיפור שלו ושל איך שקוראים לה חחח לוגן אידיוט כרגיל-לא סובל אותו בכלל. ובקשר לאמא אין לי מה להגיב =כי זו רק הייתה שיחת טלפון אחת וזהו...למרות שזה היה מפתיע...אין לי מה להגיב כרגע-צריך עוד התפתחות בנושא הזה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif OMG!!

הייתי כל כך בהלם מטרוי! לא ציפיתי לזה בכלל! חשבתי שהוא יהיה המגמת עליה בחיים המסכנים של ורוניקה. כי בחיי כמה היא יכולה לסבול כבר?! ><" אני דווקא לא חושבת שאבא שלה קרא את הפרטים על טרוי.. אני חושבת שהוא פשוט עשה את זה בשביל להחזיר לה על זה שהיא ביררה בקשר לחברה שלו.. ואם אני לא טועה כשורניקה החזיקה את זה אז זה היה סגור עם סיכת שדכן... אני כל פרק מתפעלת מהחוכמה שלה.. ומהתחכום של המקצוע שלהם אני ממש אוהבת את זה חח. אוף, דאם יו טרוי! הייתי כל כך המומהההה! והשיחת טלפון מאמא שלה!! זה כזה..יוווו דווקא עכשיו שמת לעצמך אוזניות!? בקטע הכי משמעותי של חייך כרגע?! ניפ. לדעתי זה היה פרק מעולה! Dude, where is your car? חח אהבתי! ובאמת דאנקן היה חסר... אני כל כך אוהבת שכל פרק מגלים טיפה טיפה על מה שקרה עם אמא שלה והקיינז וכל זה... וממש לא מתאים לה שיער ארוך... קצר רולז! [אצלה]

GloomyAndWrath

New member
יא O:

הסוף של הפרק עשה את הפרק כזה טוב, כל השאר היה סתם למשוך את זה... טרוי הזה >< כל כך עיצבן אותי מה שהוא עשה...אני כל כך שמח שורוניקה דפקה אותו חזרה -.-! חחח הקטע עם אמא שלה היה כזה מרגש ); גם אני כמעט צעקתי לה לקום ולהרים את הטלפון חחחח פשוט לא יאמן X_X בכל מקרה פרק ממש נחמד... =]

Phoebe D best

New member
ממש אהבתי את הפרק../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

הפרק היה ממש יפה במיוחד כל הקטע שבאמת לא חשבתי אפילו בכיוון שלו וזה שכל הסמים בכלל קשורים אליו. אבל היה משהו שקצת היה חסר לי גם זה שמול הפרקים הקודמים לא דיברו בכלל על לילי ועל דנקן הוא אפילו לא הופיע בפרק. זה הפרק באמת היה פרק מעולה ואני ממש מחכה שאלונה תיכנס לסדרה כי היא בטח תוסיף המון!!!!! מקווה שכל הפרקים יהיו כאלה לפי דעתי הוא בכלל לא היה משעמם!!!!

SpinZ

New member
Pass The Weed, Please

פרק מעולה, אהבתי את הקטע עם טרוי, כבר מההתחלה חשבתי על זה, ואני מת על הטוויסטים, ואהבתי את הקטע עם אימא שלה בסוף, ועם התמונות בבנק, אבל לא ראינו הרבה את דנקן, ואת וויבל

פרק מצוין, כרגיל..../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אוף, כל כך אהבתי שלורוניקה סופסוף יש מישו, וגם הוא התגלה כמניאק
בעסה! ובאמת דנקן חסר לי..
יאללה חמוד, הבחורה גילתה שהחבר שלה הוא סוחר סמים, תקפוץ על ההזדמנות לנחם אותה!!

למעלה