1x05.

Charmed Gal

New member
../images/Emo124.gif1x05.../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

תקציר הפרק(תודות ל-Ynet): ורוניקה עוזרת לטרוי למצוא את מכוניתו הגנובה, אולם המכונית נמצאת עם מטען לא רצוי. קית` מתחיל לצאת עם יועצת ביהס. ורוניקה ממשיכה לחקור את הנסיבות להיעלמות אמה ומגלה עליה סוד. שרשרו את תגובותיכם לפרק לכאן.

RossandRachel

New member
אוקיי...לא הבנתי מלא דברים...

איפה טרוי עכשיו??בפנימייה?? ולמה הוא זייף את הגנבה של הרכב?? ואיך ורוניקה ידעה איפה הסמים?? לא הבנתי מה נסגר אתו בסוף!

Miss Kitty

New member
למה בשירשור הזה?../images/Emo3.gif

יש כבר שירשור של הפרק.. טרוי היה אמור להישלח לפנימייה, אבל הוא שיחד את הנהג מונית או משהו כזה בשביל שייקח אותו חזרה לטיחואנה.. כשהוא הגיע לשם הוא הלך לקחת את הסמים שהוא גנב מחבר שלו, ולקח את המכונית שהוא החביא איפשהו ונסע לחברה שלו, שונה, שאני לא זוכרת אם אמרו איפה היא גרה
הוא זייף את הגניבה בטח בשביל הסמים.. וורוניקה ידעה איפה הסמים כי.. היא חכמה
היא הבינה שהוא ידע שיש סמים, והיא ידעה שהשירותים היו המקום היחיד שהוא היה בו לבד, אז הוא יכל להחביא את הסמים.. היא חיברה 1 ועוד 1, השתמשה בשכל שלה, ודפקה את טרוי.

הבנתי הכל, תודה!!!!

עכשו הכל מובן!!! איזה חכמ וורוניקה הזו!!!! אבל גם מסכנה, עד שהיא מצאה לה חבר, הוא דפק אותה...........

Miss Kitty

New member
הוו! ../images/Emo2.gif

הפרק אמנם די שיעמם אותי ברובו, אבל הסוף! איזה סוף!! טרוי הזה מניאק! איך לא ציפיתי לזה!! לא לסמים לפני שנתיים, לא לשונה, ולא לזה שהוא גנב את המכונית והסטרואידים של מה שמו שהיה צריך למכור את הכדור שלו!
וכאילו לא מספיק ההפתעה הענקית על טרוי, פתאום אמא שלה מתקשרת?? לא ציפיתי, בכלל לא ציפיתי. בקושי היה וויביל בפרקים האחרונים. אבל החצי דקה שהוא היה עכשיו הייתה מאוד נחמדה.
שהוא ניסה לעזור לורוניקה למצוא את המכונית ואת הסמים.. ונתן לה טרמפ על האופנוע
חבל שקית' והיועצת נפרדו.. למרות שאני בהחלט יכולה להבין את ורוניקה, הם היו נורא חמודים ביחד, ונראו נורא מתאימים.. אבל כל הכבוד לקית' שהיה לו אכפת מספיק מורוניקה בשביל להיפרד ממנה.. אפילו שורוניקה נראתה די מבואסת לשמוע שהם נפרדו.. וואי, הקטע עם טרוי.. איזה הלם קיבלתי.

מישהו יכול להסביר בקשר לסמים?

מישהו הבין לגמרי את כל הקטע עם הסמים וטרוי? לא הבנתי מה הוא עשה, הוא החביא את הסמים בשירותים וגרם למכונית להגנב, למה? ומה הקשר לשונה? הלללללפפפפ!!!!!! הסברים דחוף!!!!!1

Miss Kitty

New member
אממ..

אוקיי, טרוי, לוגן והחבר המוזר שלהם נסעו למקסיקו. החבר המוזר (שמעכשיו אני אקרא לו החבר, במטרה לקצר
) קנה בשביל איזה מנהל מכון כושר סטרואידים. בדרך חזרה הביתה, הם עצרו באיזו מסעדה, טרוי לקח את הסטרואידים, בלי שאף אחד ראה, והחביא אותם בשירותים. בנתיים הוא גם החביא את המכונית במקום אחר. ורוניקה הציעה לעזור לו למצוא את המכונית, אבל היא לא הצליחה.. אחרי שורוניקה חיפשה מידע על היועצת- החברה של קית', קית' חיפש חומר על טרוי. במידע שהוא מצא על טרוי היה כתוב שטרוי נעצר על אחזקת ומכירת סמים, עם חברה שלו באותו זמן- שונה. העיפו את שניהם מבית הספר בגלל זה. בגלל שורוניקה לא מצאה את המכונית, אבא של טרוי העיף אותו מהבית, ושלח אותו לאיזו פנימיה. במקום לנסוע לפנימיה, טרוי שיחד את נהג המונית בשביל שייקח אותו בחזרה למקסיקו, לקחת את הסמים ואת המכונית שהוא החביא, והתכונן לנסוע בחזרה לחברה שלו- שונה. אבל לצערו, שונה לא כזאת חכמה, והיא אמרה לורוניקה שטרוי אמור להגיע אליה. ורוניקה גילתה שטרוי שיקר לה, והוא כן ידע על הסמים של החבר, ושהוא למעשה גנב והחביא אותם. היא לקחה את הסמים וזרקה אותם לאסלה, וכל מה שטרוי מצא היו סוכריות ומכתב מורוניקה.. וזהו בערך..

אושר מ

New member
לא בדיוק

ורוניקה גילתה על העובדה שמישהו שם החביא את הסמים קודם. כי הרי כשהילדים ניפצו את הבובה היא ראתה שהיו שם רק סוכריות.. בגלל זה כשהיא מצאה את החבילה של טרוי היא שמה שם את אותן סוכריות. אני מניחה שהיא הבינה את הכל אחרי שהיא ראתה את הסוכריות בבובה ואת הרקורד של טרוי, ואז תיחקרה את הבחור השלישי לגבי איפה הם עצרו בדרך..

אוי, איזה פרק מרגש

אז כנראה שאמא של ורוניקה לא אמא רעה ונוטשת כמו שנראה היה, היא עזבה את הבת שלה רק כדי להגן עליה. טרוי - אני שמחה שגילו מי הוא באמת, מגיע לו. הוא כל הזמן עיצבן אותי, אני נקווה שנפטרנו ממנו לתמיד. קית' חמוד, חבל שהוא נפרד מהיועצת
אני לא ממש מבינה איך היו היחסים בין קית' לאמא של ורוניקה לפני כל הבלגן. האמא כנראה בגדה עם ג'ק קיין, אבל האבא עוד אהב אותה או לא? אני לא כ"כ בטוחה שאפילו עכשיו הוא התגבר עליה. למה לא היה דנקן היום?
חיכיתי וחיכיתי שהוא יופיע וכלום. חוץ מזה, התעצבנתי שורוניקה היתה עם האוזניות ולא יכלה לענות לאמא שלה. כמעט צרחתי על הטלוויזיה: "תעני לה! תסתכלי על הפלאפון! ורוניקה, נו כבר!"

בגלל זה היא לא ענתה לה??!?!!?

חשבתי שהיא פשוט לא רוצה לענות לה, לא שמתי לב שהיו לה אוזניות, יוווו, מסכנה איך היא חכיתה לשמוע מאימא שלה ואז היא מפספסת את זה!!!!..........

Miss Kitty

New member
כן,

אבל אם היא הייתה עונה לה, זה היה מקצר לנו תהליכים ודי הורס
בגלל שורוניקה לא ענתה לה, אמא שלה יכלה להגיד בדיוק מה שהיא רצתה שהודעה הקולית. אם ורוניקה הייתה עונה הייתה מתפתחת שיחה, אולי אפילו ריב, וזה היה מעקב הכל
הכל זז בקצב טוב ככה.

צלוזן

New member
וואוו!! המון הפתעות בפרק הזה!!!

לא הצלחתי להבין את התמונה כולה בקטע של הסמים-מי לקח ממי סמים ומי חייב למי... הקטע בסוף עם אמא שלה היה ממש הפתעה! ועם אבא שלה.. למה היא חייבת להרוס לו דווקא שטוב לו??? הוא כל כך מסכן אבל הוא כל הזמן סולח לה. וטרוי ממש לא בסדר (וזה בשלון המעטה-צריך לשמור על החוקים של הפורום...) גם ראינו שיש חסרון לכישרון לבלשות-אפשר לדעת גם דברים שלא רוצים לדעת...

קית' הוא פשוט אבא טוב

באסה שהוא היה צריך להפרד מהיועצת, אבל אני מבינה אותו - ברגע שיש לך ילדים, הם עדיפות ראשונה. וטרוי - יו, כמה אני שמחה שנפטרנו ממנו. ובקשר למה שאמרת על החיסרון בבלשות - זה לא ממש חיסרון, אז נכון שזה לא ממש כיף לגלות שחבר שלך מניאק, אבל מה עדיף לגלות את זה או להמשיך לחיות באשליה ולתת לו להמשיך לנצל אותך?

יווווווווו!!!!!!! אני בשוק!!!!

איזה פרק מדהים ומפתיע!!!!! כל הפרק היה שווה כמו תמיד, אבל מה שהיא גילתה בסוף על טרוי!!!! איזה קטע איך הכל התהפך! קשה להאמין עליו, אף על פי שמאז הקטע בפרק הקודם שהוא הזמין חדר במלון לו ולרוניקה לנשף התחלתי לחשוד בו קצת, אבל לזה- בכלל לא ציפיתי! היא כזו חכמה שהיא עלתה עליו..... ומענין למה לאימא של וורוניקה יה בכספת תמונות מעקב של וורוניקה......

למעלה