1x02

Charmed Gal

New member
../images/Emo124.gif1x02../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

שם הפרק:Credit Where Credit's Due. תקציר בעברית(מ-TvTome):
Veronica and Wallace don't believe the evidence adds up against Weevil, who has been arrested for stealing credit card applications from Logan's family, and launch an investigation to help their new ally. Meanwhile, after joining Ms. Mallory Dent's newspaper class, Veronica clashes with socialite Caitlin Ford, Logan's bombshell new girlfriend, but is intrigued by the attention shown to her by another wealthy student, Troy Vandegraff, a friend of ex-boyfriend Duncan. Later, Veronica learns that Lilly got a ticket driving her car on the day she died -- two hours after her supposed time of death.​
תקציר הפרק(תודות ל-Ynet): ורוניקה ו-וואלאס פותחים בחקירה משל עצמם לאחר שהמשטרה חושדת שוויביל מעורב בהונאת כרטיסי אשראי, הקשורה למשפחת אקהולס. ורוניקה מצורפת לצוות עיתון ביהס ויוצאת למשימה עם דנקן. תהנו מהפרק ונא לשרשר לפה תגובות.

IDOffryn

New member
בתקציר מטיוי טום טיפה מספיילר..

לפחות השורה אחרונה

Charmed Gal

New member
תקצירים בדר"כ מספיילרים.../images/Emo3.gif../images/Emo185.gif

אבל אני לא נוהג לסמן ספוילרים לפרק שמשודר באותו יום ודיי ברור לכולם שהתקציר מכיל ספוילרים לפרק.

Miss Kitty

New member
פרק ממש יפה.../images/Emo45.gif

נורא אהבתי.
פאריס הילטון קצת הציקה לי בעין, אבל מסתבר שהיא גם יודעת לשחק קצת.
הממ.. למדנו בפרק הזה שלילי קיין נתפסה עוברת באור אדום שעתיים אחרי מתה כביכול.. מה שלמעשה הרס לגמרי את האמינות והאליבי של משפחת קיין, כולל דאנקן. מה נראה לכם יתפתח מזה?

Charmed Gal

New member
אתר מעולה, תודה!../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אוסיף אותו לקישורים.

Charmed Gal

New member
פרק טוב../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אני אוהב את ורוניקה, היא ממש חמודה. מה שממש מעצבן אותי זה לראות את הקטעים מהעבר שהיא כזו פרחה סנובית... קשה לי להאמין שהיא הייתה כזו וזה מעצבן אותי.
מה שיפה בסידרה הזו זה הדמויות הראשיות השונות. ורוניקה שהייתה שיטחית והפכה למי שהיא היום, מנהיג חבורת אופנוענים, אבא של ורוניקה, ילד שחור חדש... סידרה ממש טובה.
עכשיו, מה הקטע עם לילי?! אז היא חיה? איפה? מה? למה? מעניין לאן זה יוביל.
הלוגן הזה מעצבן. הוא צריך למות.
ומישהו שם לב ששהיא מהעיתון היא גם מג'ואן מארקדיה?

Miss Kitty

New member
ממ..

לא נראה לי שורוניקה הייתה פרחה סנובית.. היא אמנם הייתה בחבורה של ה"מקובלים", אבל היא לא נראית כאילו היא התלהבה מזה יותר מידי.. היא הרי ידעה שהיא שייכת לשם רק בגלל דאנקן.. מה שכן, ממש יפה לה עם שיער ארוך
. בפרק הראשון הראו את הגופה של לילי, לא? אז לא הגיוני שהיא חיה איפשהו.. רק לא ברור עכשיו למה נתנו לשוטרים שעת מוות לא נכונה.. (ואיך לעזעזל אמא של ורוניקה קשורה לכל הסיפור של הרצח??
אבל זה היה בפרק הראשון, אז זה לא חשוב לעכשיו..) זאתי מהעיתון משחקת עיתונאית גם בג'ואן מארקדיה.. שחקנית מגוונת

Charmed Gal

New member
מישהו אמר טייפקאסט?../images/Emo6.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

ובקשר ללילי, תודה על ההבהרה.
אני לא חשבתי על זה.
נו, זה דיי צפוי וברור שאבא שלה בטח צודק והכל, השאלה איך הכל יפתר ויוביל לזה... ולזה בטח יש לנו עונה שלמה.

M5RLZ

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo105.gif../images/Emo107.gif../images/Emo60.gif../images/Emo110.gif

ממה שראיתי עד עכשיו הסדרה ממש נחמדה!!! רק חבל שזה משודר בלילה....זה ממש מעיק!!! ידעתם שאלונה טל (כן....זאתי מהפיג'מות....) תשחק שם
היא תשחק אחת שקוראים לה מג(בפרק 8 ואז בפרק 15) ומסתבר שהמפיק בנה את הדמות במיוחד בשבילה!!! גאווה!

Miss Kitty

New member
יאפ..

אבל זה לא ממש לילה.. 10 זה עוד איכשהו מוקדם..
דיברו בגיא פינס על זה שאלונה שמשחקת בסידרה.. נראה לי שאלו יהיו פרקים טובים

Charmed Gal

New member
וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

איך לעזאזל המפיק מכיר אותה?! אל תגידו לי שהוא צופה ב"הפיג'מות".
אגב, ידעתם שאליסון האניגן, "ווילו" מ'באפי קוטלת הערפדים' תופיע בסידרה בפרק אחד עם אופציה לעוד פרקים?
זה רק מקפיץ את הסידרה אצלי.

Miss Kitty

New member
מישהו יודע מה היא תשחק?

כי יש גבול לאנשים גדולים שמשחקים בני נוער.

אם את יכולה להשים פה תמונה שלה

ואם היא הופיעה בפרקים 3-12 אני אגיד לך בתור המ היא שיחקה אבל אין לי מושג מי זאת..

Miss Kitty

New member
ממ..

לא נראה לי ששידרו כבר פרק איתה.. בכל מקרה, הנה תמונה שלה.

Charmed Gal

New member
אליסון?../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

היא תשחק את אחות של לוגן. אליסון.

למעלה