תרגום

../images/Emo124.gifתרגום../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

קבלו שיר של - NOTIS SFAKIANAKIS שם השיר:SYNXORESE ME תורגם באדיבותו הרבה של אנג'לו תודה אנג'לו!! איך תגיעי אל תוך תוכה של טרויה האם הצלחת לשריין את אמצעים לעבור עוד פרק בחיים לאן תלכי אם אני אחסר לך ולא יהיה לך סוס טרויני תלכי שוב לאיבוד בדרך סלחי נא לי אהובתי על שארמונותיי קרסו אני מבקש סליחה אני הזדקנתי סלחי נא לי התבליתי והתחרטתי מי לאהוב אותך אם תרגישי אותי אנא שובי אהיה כאן להישען עלי ולספר על כל מכאוביך אל נא תשכחי פרט אחד קטן אינך יכולה לחבק אותי אינך יכולה להביט בי בעיניים PWS THA PAS STIGMH AMESA EXASFALISES TA MESA NA PERASEIS ALLH MIA ZWH POU THA PAS AFOU SOU LEIPW KAI DEN EXEIS DOUREIO UPPO THA KRATHSEIS XANA STHN DIADROMH SUGXERESE ME MATIA MOU MOU PESAN TA PALATIA MOU SUXGWRESE ME PALIWSA POU SE AGAPW METANOIWSA AMA NOIWSEIS NA GEMIZEIS THA EIMAI EDW KAI ANAKOUFIZEIS OSA SE EXEIS MESA NA MOU PEIS ENA PONO MHN XEXASEIS DEN MPOREIS NA ME AGKALIASEIS DEN MPOREIS STA MATIA NA ME DEIS SUGXERESE ME MATIA MOU MOU PESAN TA PALATIA MOU SUXGWRESE ME PALIWSA POU SE AGAPW METANOIWSA

תמנונה

New member
בוקר טוב לגרב האולטימטיבית../images/Emo24.gif

ולכל הפורום המקסים הזה. אני לא יודעת איך היא עושה את זה......אבל עם גרביים או בלי, נתרמת למשימות כמו רבים שכמותה וצ'יק צ'אק מפעילה את כלי הנשק הכבדים (הפעם זה אנג'לו)............ועוד שיר מתורגם, להנאת כולם. שיר כל כך עצוב וסובל...וזה הוא שאמרתי כשנפגתי יותר לעומק עם השירה היוונית.... שבשמיעה ראשונה הכל נשמע לי כל כך עליז, אופטימי ותוסס, והנה באים התרגומים ו..........איזה דכאון........איזה סבל. נונה

תמנונה

New member
קלידן היקר../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

גם אותי מלווה הרגשה דומה לשלך. אנחנו נמנים על הגרופיס של השירה היוונית, כאילו הקהל, ותגיד לי, בלי קהל שמריע ומבקש, נכון לתותחים לא תהיה עדנה?

ק ל י ד ן

New member
היי תמנון../images/Emo24.gif

שתהיה להם עדנה,שתהיה להם רינה. כל עוד הם יורים ופוגעים לא אבדה תקוותנו.

vered2004

New member
חיים מנגה בוקר טוב

חיימקה מה שלומך אתמול הייתי בלילה אצל גרב ורודה וצפיתי בהופעה של המלך שהלך לעולמו חבל על הזמן חיימקה מדההים חהחהחהח גרב גרב אין כמו גרבבבבב

ל-vered2004, שיר אהבה כמובן אם את

מתכוונת לשיר ולתרגום אותו הביאה גרב ורודה, כמובן שהשיר הוא בפראפרזה על המלחמה הטרויאנית...חיים

rodedy

New member
גרבבבבבב!!!

ראי איזה מהפך עוברים אנשי הפורום גילו בעזרתך זמר ניפלא שלפני חודש לא ידעו שהוא קיים תודה על כל תרגום שלך והכי כיף לדעת שגם את נהנית ממנו

תמנונה

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo168.gifרודדי ככה זה, מסתבר

שהאנשים בכל זאת לא נעולים על "אדיאה פיקס" ומוכנים לקבל ולשפוט חומרים אחרים. כמובן שאי אפשר לקחת ת
מגרביונה הנסיכה. נונה

תמנונה

New member
ואני מברכת מכאן את עקרבנון../images/Emo24.gif

על הצטרפותו איך קוראים לזה כאן "המשפוחה" שעל כבוד המשפחה (שירה יוונית) מוכנים לעשות את הבלתי אפשרי...... ואת זה כבר ראית. נכון???????????????????????????????????

rodedy

New member
עם הסתיגות

לגבי הפתיח חלק עדיין נעולים לגבי גרב בהחלט מסכים

ThaGaPa

New member
באמת -מודה- ניסיתי

אבל לא תודה נוטיס -נוט אין מי הום

תמנונה

New member
עדינה איך נהניתי אמש מהתוכנית

שלך. היה כיף אמיתי...... להת' בתוכנית הבאה.

12אניהיא

New member
גרבבבבבבבבבבבב../images/Emo25.gif

תודה על התרגום.... כל שיר של נוטיס עושה לי טוב...

למעלה