תקשיבו ותקשיבו טוב !

*Trinity*

New member
../images/Emo124.gif תקשיבו ותקשיבו טוב !

אני יושבת לי בחושך (מתחת למנורת שולחן) כבר למעלה מחודש. התחת כבר קיבל צורה של כסא, העור חיוור ויש עיגולים שחורים מתחת לעיניים. האור היחיד בקצה המנהרה החשוכה הזו הוא יום שישי הבא ובנתיים אני חייה על תמונות. בקיצור, אני דורשת תמונות איכותיות של האימון שיהיה היום. קלוז-אפים של רצח בעיניים ותמונות מרוחקות שיראו מלחמות ודם שנשפך. בנוסף, תמונות מפורטות של המגרש והשינויים שנעשו בו ע"י כבוד השפיץ. אני מבקשת מהרוכבים להלחם בחירוף נפש, הזוכה בתמונה השווה ביותר יזכה בפרס! אני השופטת (כרגיל) ואני אחליט מי יקבל את הפרס ומה הפרס המתאים לפי אופי הרוכב (לדוגמא, האנימל עשוי לקבל בקבוק אלכוהול איכותי והרושמת עשוייה לקבל לק אדום\בורדו
). הצלם שיספק את התמונות האיכותיות והמרשימות ביותר שיגרמו לי לעשות
, יזכה גם הוא בפרס מתאים. Let the games begin!

שחרלרט

New member
../images/Emo124.gifתקשיבו תקשיבו

אני עגלה עם סוסה שלא באה לרכב ,ואני רוצה שיבדרו אותי

*Trinity*

New member
../images/Emo45.gif בדיוק !

ולכן מי שיצלם את שחר מתרסק היום יקבל מתנה מיוחדת...

Le Duke

New member
...zzz ...zzz

מה... מי... איפה... אימון בצהריים? בכבשן הזה? זה מזיק לצבע של הפלסטיקה ,אפשר ליפול ולהשתפשף. חוץ מזה ,מה עם השלאפשטונדה?

fungas

New member
../images/Emo59.gifאני מריח ריח חריף באוויר

ריח של דלק. אין כמו ריח של נפלאם בבוקר. ריח הניצחון. יום אחד המלחמה הזאת תגמר... FUNGAS סיים לנקות פילטר אוויר. סט רייס 2 חדש. הולך להתלבש.

45degrees

New member
תעשו חיים.

מעניין אם נראה תמונות של אופנוע כחול לבן עם מספר 4 בווילי?

yovall

New member
תחזרי אלי בהול צריך לדעת היכן רוכבי

צילמתיבעבר לאתר צריך לדעת מתי רוכבים היום כדי לצלם לאתר תמונות חדשות אם יש לך את הפלפון של שחר גם יעזור ביי

הרושמת

New member
לק?? יש לי מספיק לקים. אני רוצה....

ג'נטים אופנוע חדש בית במושב... הרשימה יכולה עוד להתארך...

tygger

New member
../images/Emo46.gif דיבורים דיבורים...

חפירות מחפירות נותנות שוב הגדרות. אבל כאשר יש את הרצוי ואפילו מצוי אז לפתע פתאום זה הופך לדחוי.

למעלה