תקשיבו ותקשיבו טוב !

r929

New member
רוכב על הצל - איך המצלמה ?

אתה מרוצה ? כמה זמן יש לך אותה? נראה תוצאות יפות של צילום בתנועה. הסיבה לשאלות, שבוע שעבר נחתה אחת בביתי. אני מרוצה האישה פחות. (אבל זה רגיל
)

תשובות...

קודם כל, השם הוא רביב. מרוצה מאוד מהמצלמה אבל מזכיר לעצמי שהיא בסה"כ שלב ביניים לדיגיטלית רפלקסית מלאה (DSLR). יש לי אותה כארבעה חודשים ויוצא לי לצלם לא מעט אובייקטים בתנועה (אם תחפש שרשורים של אימוני המגרש,תוכל לראות). הרעיון הוא להכיר את הפונקציות הבסיסיות שבצילום (צמצם,זמן חשיפה וכו...) וליישם אותו בצילום. המצלמה עצמה היא 6 מגה-פיקסל, דבר שתורם מאוד לאיכות התמונות. השליטה במצלמה לא הכי מסובכת שיש, אבל לומדים לצלם ב MANUAL מלא. אל תשכח, המצלמה היא רק אמצעי, הצלם הוא זה שבונה את הפריים. העיקר שאתה מרוצה, תצלם את האישה , אני בטוח שהיא תאהב את התוצאות. *רביב-שחולם על מצלמה אמיתית... (וסופרמוטו אחד).

r929

New member
שלב ביניים

בהחלט :) אני מכיר את המצלמה מבחינת פונקציות וכו' (קניתי לפני כמה חודשים לאחי) אבל לא יצא לי לצלם איתה חוץ מבבית, ואז כמו כל מצלמה בתנאי תאורה קשים, ישנם בעיות. לאישה קשה להפנים את השימוש בפלאש
לגבי מצלמה אמיתית, אמרתי למקסיקני באחד מהדיונים שהיו לנו על מצלמות, אני מעדיף לקנות מצלמה ל"בינתיים" ולא לחכות שנתיים שמחירי הDSLR האמיתיות ירדו. כרגע זה קצת יותר מידי בשבילי להוציא בסביבות 1000$ על מצלמה שגם תהיה ישנה עוד שנתיים. לגבי הMANUAL ידוע, תודה על התשובות

MexMex

New member
רמאי ../images/Emo70.gif

דיברנו על שנה הבאה (יעני עוד חצי שנה) ולא שנתיים...
יאללה ניקון, יאללה קנון, תתחילו את מלחמת המחירים שכולנו מחכים לה
M.

fungas

New member
bring it on

מלאגניס? קבלרצ'יק? תנו לנו בראש. פה זה לא "8"! FUNGAS, שלא נשאר לו כוח להסתבן במקלחת

ל ו י ן

New member
תעזרו לי לפתור סוגיה...

בתמונה מס' 5 פאנגס מוביל את האנימל, בתמונה מס' 7 האנימל מוביל את פאנגס, מה קדם למה? ומי קיבל בראש ממי? אה, וחבר'ה, תהיו מלוכלכים כי לא הייתי שם (דוגמא: "אחרי הנפילה הוא פתח לו את המשקף, ירק לו בפנים וסגר את המשקף חזרה...")

fungas

New member
גירסת הפנטזיה של אנגלברג

אנגלברג ופאנגס רוכבים באום זמני הקפה. האנימל עם יתרון בכביש, פאנגס נוגס חזרה בשטח. טעות של פאנגס בהתארגנות לבלימה לפניה שלפני השטח, ואנגלברג עט על ההזדמנות ללא רחמים, משחיל מבפנים, חוסם את השטח ברכיבת סבתא וממשיך להוביל עד ששניהם מתפרקים מעייפות. הגרסה האמיתית (והלא צנועה) פאנגס במיטבו, מהיר יותר בכל חלקי המסלול (למעט ביציאה מהשמאלית ליד הוויטרינות), משתעמם לבד, מאט ונותן לאנגלברג לעקוף. חידוש המרדף והקרב, מאשר את החשדות שפאנגס אכן במיטבו ומהיר יותר, אבל... לא מהיר מספיק. לא יכולתי לעקוף אותו למרות כמה כמעט התנגשויות מאחור. אבל אומרים פה ש"כמעט" לא נחשב. עצרנו כשהתפרקנו מעייפות. הפסדת. FUNGAS.

למעלה