הכנתי תקנון מסודר לפורום. אבקש מכולם להקדיש כמה דקות לקריאתו. אני יודעת שלא ידעתם על חלק מהחוקים ולכן אני לא אפעיל אותם על הודעות קודמות, אבל החוקים תקפים על כל ההודעות שיכתבו מעכשיו והלאה. תלונות/בעיות בקשר לחוקים יתקבלו בברכה - אך במסרים בלבד.
מומחה פורום לא נבחר על פי וותק, אלא לפי מה ואיך הוא תורם לפורום. כמובן שכל חבר בפורום תורם לו בצורה שלו, אבל היא השקיעה ותרמה קצת יותר, על ידי יוזמות והפעלת הפורום בצורות שונות, ולכן חשבתי שמגיע לה להיבחר כמומחית פורום. אבל זה שהיא מואדמת לא אומר שאחרים לא יכולים להיות... אם אני אראה עוד מישהו שיראה לי מתאים לתפקיד, אני אוסיף אותו
אבל אני לא הייתי פה אז, ואני באמת לא יודעת מה היה עם המנהלת הקודמת. יש הרבה מנהלים שלא רוצים בכלל אדומים בפורום, מכל מיני סיבות. בכל מקרה, עכשיו שאני כאן אני יכולה לראות בעצמי ולשפוט למי באמת מגיע להפוך למומחה פורום
לדעתי אתם צריכים לבחור מנהלים גם ע"פ וותק... !!! זה ממש לא פייר שהם היו כאן לפניכם והשיקעו כאן כל כך ועוקפים אותם בסיבוב.. (חחח) אני אישית ממש לא הייתי רוצה להיות אדומה.. בעעע צבע בולט מידי!! ואתם.. כן אתם .. אלה שמתלוננים על שהם לא אדומים WHAT THE FUCK IS WRONG WITH BLACK ?????????
תראי, לכל מנהל יש את השיקולים שלו לבחירת מומחי פורום. אין חוק שקובע לפי מה צריך לבחור אותם, או אם צריך בכלל. לפי דעתי זה לא נכון להאדים מישהו רק בגלל שהוא נמצא בפורום יותר זמן, כאשר יש מישהו שנמצא פחות זמן אבל עושה הרבה יותר דברים בשביל הפורום. אני לא אומרת שהשאר לא עושים כלום, כי סך הכל אני עצמי יחסית חדשה פה ולכן לא יצא לי לראות יותר מידי ממה שקורה בפורום. אבל ממה שכן הספקתי לראות התרשמתי מאוד מ Not That Perfect וגם אחרי שיקולים ביחד עם הנהלת הפורומים הגענו למסקנה שבאמת מגיע לה להיבחר כמומחית פורום. וזה לא אומר שברגע שנבחרה מומחית פורום אחת זה אבוד לכל השאר. אני נמצאת פה כל הזמן וקוראת את כל ההודעות בפורום, ככה שאין שום דרך שאני אוכל לפספס מישהו