תפוז Live

../images/Emo124.gifתפוז Live ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

היום נארח בפורומים שני אנשים מתחום התקשורת: פורום מוסיקה עברית ישנה וחדשה מארח הערב ב- 20:00 את מנחם גרנית, מנהל מחלקת הבידור של קול ישראל בירושלים. מנחם גרנית ערך, שידר, ראיין והפיק תכניות רבות ברשתות א´, ב´ ו-ג´, לרבות המצעד העברי של רשת ג´.
גדי טאוב הוא מבקר תרבות. מחבר הספר "המרד השפוף", ספר על העדר המניפסטים, שהכה בתדהמה את אנשי התרבות בארץ בשל התיאוריות הנועזות שנדונו בו. גדי הגיש בעבר תוכניות בערוץ 1 וכתב ספרי ילדים. גדי יתארח בפורום פוסט-מודרניזם הערב בשעה 22:00- אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום!
אנו שוב מזכירים לכם כי חידון סי היימן עדיין באויר, ועדיין ניתן לזכות בדיסק החדש של הזמרת המקסימה שתוכלו לראות ולשמוע Live כאן, אצלינו, מחר. רק ענו נכונה על 5 השאלות בעמוד החידון! האלבום "רגעי סי" נמצא כבר בחנויות, ואפילו כולל רימיקס חדש ללהיט הגדול "גרפיטי ת"א 89".
האירוחים הבאים בתפוז אנשים
: 09/12- סי היימן בפורום רוק ישראלי 09/12- דרורית אמיתי דרור- יועצת לגיל הרך, בפורום להיות הורים 10/12- איתי בן חורין בפורום ישראל אחרת 10/12- חנה גולדברג בפורום ספרות וספרים 11/12- שרון אלכסנדר ותהל רן בפורום אמנויות הבמה 11/12- רוני ערמון בפורום אנטי גלובליזציה 12/12- יוסי פינקלשטיין, מטפל משפחתי בפורום גרושים גרושות 12/12- חוסניה ג´בארה בפורום מרצ 15/12- לאה שקד בפורום חינוך מיוחד.

לiלה

New member
|הדגש| ניצו"ש |סדג"ש|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

משחק קטן יש לי בשבילכם... אני אתחיל וכל אחד מוזמן להמשיך.... צריך להראות כיצד מישהו או משהו השתנה בבאפי לאורך כל העונות (מבחינה פנימית \ חיצונית \ חברתית \ מנטלית \ מינית \ כל מה שאתם יכולים חשוב עליו). אני בחרתי בשיער של שרה (קצת נדוש אבל זה עניין אותי כמה תסרוקות שונות היו לה).... יש הרבה! הרבה מאוד!

ANGEL N

New member
../images/Emo58.gif ספויילר לשני של השישית

היא לא דומה פה לבאפי מהפרק הזה, שהיא חוזרת מהמוות ונראית מבולבלת. הייתי בטוח שזה מהפרק הזה

Lady of Buffdom

New member
מסכימה ../images/Emo58.gif

היא מזכירה בפרק השני של העונה השישית גם במראה וגם בהתנהגות את איך שהיא הייתה ב-Beer Bad.

לiלה

New member
מה פתאום! זה מהעונה השניה או השלישי

מהפרק הזה עם הבירה....

למעלה