תן לי תפקיד!

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo124.gifתן לי תפקיד!

בעקבות מסקנת ידידיה-פדידה,החלטתי לפתוח את המשחק הזה.
שלב 1: [נדבקתי לזה!
] בוחרים לכם את השחקנים מהשמיניה [לא רק השמונה]
שלב 2: בוחרים לכם סדרה שאתם אוהבים [האלופה,חברים,לחיי הערבה (!) וכו']
שלב 3: מנסים לקחת את השחקן ולהדביק לו את הדמות=] תהנו

sapir arieli

New member
מנסה..

לא נראה לי שהבני אבל אני ינסה שלב 1: איה ניני מיקה רוני דורי אדם אבי נטשה שלב 2: הסדרה שאני בוחרת זה השיר שלנו שלב 3: איה -שירי ניני - רני אדם-יונתן מיקה-חלי אבי- ציון דורי-טל(סורי שעשיתי אותו הומו...) נטשה-אלינור רוני-תמרה?!(רוני דתייה?!)

DoRiNuS sMiNiA

New member
קודם כל../images/Emo13.gif

את לא חייבת לציין שלבים:} ב' את צריכה על השחקן עצמו,,אחרי הכל,הוא שחקן ואת צריכה לרשום איזה דמות מתאימה לו לגלם,לא איזו דמות הוא. ג' לכל שחקן את יכולה להתאים דמות אחרת
מקווה שהסברתי:]

DoRiNuS sMiNiA

New member
ידידיה פדידה וזהו../images/Emo3.gif

למרות שהילי הייתה יכולה להיות ליאן מצויינת
"יהיו לי דליות!" ברור שזה רק משחק,וידידיה לא באמת פדידה והילי לא באמת במציאות ליאן:]

DoRiNuS sMiNiA

New member
הייתה מתה../images/Emo3.gif

אין על אלי
ילדה מקסימה:) שרואים ש"הפרסום" שהיא קיבלה לא עלה לה לראש:] הייתי רוצה להיות חברה שלה

סינטטית

New member
חחחחח מאיפה את יודעת?

כאילו שהפרסום לא עלה לה לראש וכו'... לא שאני אומרת שכן, אבל את מכירה אותה? בכל אופן היא באמת חמודה

נירושית

New member
חחחחח....דורין...דוגרי...את מכירה א

אותה???-****
כי האמת??? דודה שלי...שהיא הייתה חברה ממש ממש ממש טובה שלה---אמרה לי בדיוק ההפך... שגם ככה היא לא הייתה הכי חמוטדה בעולם ועכשיו עוד יותרררXD אני אישית לא יודעת ....לא לקחת רציני מדי... זה מה ששמעתיי...

DoRiNuS sMiNiA

New member
ברור...

אני לא מכירה אותה ולא שופטת. אבל אם את שואלת אותי? מאיה או אלי...אני בוחרת אלי!

KiShKooSh

New member
and dani will be oded?../images/Emo6.gif

hii everybody? i'm in french and i cant get in to my nessenger this kybord is relly weird the q is in the a's place the w is in thr z' it's not for tourists like all french
moti

למעלה