תמונות מ-Sing for absolution באתר הרישמי נראה שהולך להיות קליפ מגניב לאללה |חללית|
N NiKi†a New member 23/3/04 #1 ../images/Emo124.gifתמונות מ-Sing for absolution באתר הרישמי נראה שהולך להיות קליפ מגניב לאללה
P positive energy New member 23/3/04 #4 המממ דומה קצת לקליפ ההוא של לינקין פארק ולינקין פארק זה אבל נחיה ונראה ואם התגובה נשלחת פעמיים תאשימו את תפוז
המממ דומה קצת לקליפ ההוא של לינקין פארק ולינקין פארק זה אבל נחיה ונראה ואם התגובה נשלחת פעמיים תאשימו את תפוז
S sapir aloud555 New member 24/3/04 #5 איזה קליפ מוזר, אהבתי את האווירה אני חושבת שזה יהיה קליפ אחלה! מקווה לראות אותו בטלוויזיה..
S sapir aloud555 New member 24/3/04 #7 לא ראיתי, השבתי על התמונות. כנראה שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך סורי.. מקווה לראות אותו בטלוויזיה או באיזה מצעד..
לא ראיתי, השבתי על התמונות. כנראה שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך סורי.. מקווה לראות אותו בטלוויזיה או באיזה מצעד..
R ramoni New member 24/3/04 #8 אני מנסה לדמין את הקליפ דרך התמונות יכול להיות שזה יהיה קליפ באוירה חללית משהו, סטייל האלמנט החמישי, בדיוק כמו שדורית דמינה לגבי הקליפ של space dementina משום מה נדמה לי שהיא עזבה את הפורום אז אני צריך להיות מודאג בקשר ליצרתיות של הפורום עצמו
אני מנסה לדמין את הקליפ דרך התמונות יכול להיות שזה יהיה קליפ באוירה חללית משהו, סטייל האלמנט החמישי, בדיוק כמו שדורית דמינה לגבי הקליפ של space dementina משום מה נדמה לי שהיא עזבה את הפורום אז אני צריך להיות מודאג בקשר ליצרתיות של הפורום עצמו