יש את זה גם באינטרנט
T ThisIsJustME New member 24/1/04 #19 אמממ עשו לו את הפנים למטה רחבות מדיי זה קצת מוזר..... אבל עדיין יפה שמתן לזה שבכלל לא מציירים דמויות משרה"ט או את אורלנדו בצבעים!? למה רק בעיפרון!?
אמממ עשו לו את הפנים למטה רחבות מדיי זה קצת מוזר..... אבל עדיין יפה שמתן לזה שבכלל לא מציירים דמויות משרה"ט או את אורלנדו בצבעים!? למה רק בעיפרון!?
מ מורי פיש New member 24/1/04 #20 מממ... אני חושבת שזה בגלל שהדרך הטובה ביותר להעתיק דמות של בן-אדם היא ברישום, ורישום נערך בעיפרון...
T ThisIsJustME New member 24/1/04 #22 ברור מאילו שרישום הוא בעיפרון אבל.. אני עשיתי הרבה דיוקנים והעתקתי פנים של אנשים אבל עשיתי רק קווי מתאר בעיפרון ואז עבדתי בצבע וואו אולי אני אצייר את אורלנדו!? אבל אני לא רוצה לפגוע בשלמות שכמוהו! טוב אני אנסה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ברור מאילו שרישום הוא בעיפרון אבל.. אני עשיתי הרבה דיוקנים והעתקתי פנים של אנשים אבל עשיתי רק קווי מתאר בעיפרון ואז עבדתי בצבע וואו אולי אני אצייר את אורלנדו!? אבל אני לא רוצה לפגוע בשלמות שכמוהו! טוב אני אנסה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מ מורי פיש New member 24/1/04 #18 ../images/Emo12.gif הראית תמונה של אורלי לאיש? אצלנו במרכז העיר יש המון ציירים כאלה, זה דווקא רעיון...!
../images/Emo12.gif הראית תמונה של אורלי לאיש? אצלנו במרכז העיר יש המון ציירים כאלה, זה דווקא רעיון...!
O OByael New member 24/1/04 #24 וואלה איפה את גרה? ת'אמת אני לא מוצאת אף אחד כזה בחיפה אבל יש מלא באילת... נמכרתי לתמונה מצויירת שמצאתי איזה דיוק!
וואלה איפה את גרה? ת'אמת אני לא מוצאת אף אחד כזה בחיפה אבל יש מלא באילת... נמכרתי לתמונה מצויירת שמצאתי איזה דיוק!
י יסמין טרוגובוף New member 24/1/04 #23 איזה מדהים!! ../images/Emo99.gif פשוט יפההההההה!! למרות שיש משהו בעיניים שלא ממש דומה... אבל זה עדיין מדהיםם!!!!!!!
איזה מדהים!! ../images/Emo99.gif פשוט יפההההההה!! למרות שיש משהו בעיניים שלא ממש דומה... אבל זה עדיין מדהיםם!!!!!!!
מ מורי פיש New member 24/1/04 #29 יווו זה מטריף! ../images/Emo99.gif אני לא יודעת בדיוק למה אבל פה ממש רואים שזה אורלנדו שמשחק את לגולס... זו כאילו תמונה שמשלבת בין שניהם...
יווו זה מטריף! ../images/Emo99.gif אני לא יודעת בדיוק למה אבל פה ממש רואים שזה אורלנדו שמשחק את לגולס... זו כאילו תמונה שמשלבת בין שניהם...