תחרות...

salt of earth

New member
../images/Emo124.gifתחרות...

כדי להפעיל אותכם קצת יא כסלאנין
אני מציעה שבסוף השבוע (שישי/שבת) בערב נעשה תחרות תראתיל (שירים נוצריים)
מישהו מציג אות וצריך למצוא תרתילה שמתחילה באות זה ואז לפי האות האחרון צריך לבחור תרתילה אחרת
בואו נשתדל לעשות שרשור גדול שהתחיל באותו נושא ומסתיים באותו נושא בלי לסטות מהשרשור
מי שימצא תראתיל הכי מהר והכי הרבה הוא הזוכה
זאת דרך מצוינת להיזכר בשירים שלמדנו כשהיינו ילדים
וללמד אחד את השני שירים שלא הכרנו קודם לכן. מומלץ לצרף קישור לקובץ השמעה של השיר
כדי להוסיף מימד של הנאה צרופה לתחרות. מה אתם אומרים
(وديرو بالكم اذا بتعبرونيش الا بعد 12 ساعة
امبارح حتى صباح الخير بخلتو علي
)

che guevara85

New member
אות י

يا مسيحاً جئت نوراً كي تنيرَ العالمين جئتَ حباً جئتَ صفحاً جئت سلوى البائسين -جئت تلقي الظلم عنا عن شعوب كادحين كي يسود الحب فينا ان ثبتنا مخلصين

salt of earth

New member
יפה... כל הכבוד

זה השיר שחובר לאירוע האלף השלישית לבוא ישוע המשיח. והוא הוצג באופן רשמי בזמן ביקור האפיפיור לארץ במרץ 2000 להשמעה http://trateel.1fch.com/tratel_text/download/Ya%20Masee7an%20ji'ta%20nouran.mp3

lion 7

New member
יסוע מלך אלמלוק מגדאן הללויה

ראיס אלסלאם מגדאן הללויה (השיר שרים אותו בשלושת השפות , גם בעברית ואנגלית , זכרונות מכפר הבפטיסטים) .. סליחה שאין ציטוט

salt of earth

New member
שיר מדהים

השיר מאת להקת אל חיאת אל אפד'ל - אחת הלהקות המועדפות עלי يسوع ملك الملوك مجداً هللويا (2) رئيس السلام مجداً هللويا (2) يسوع رب الأرباب مجداً هللويا (2) يسوع نبع الحياة مجداً هللويا (2) يسوع نور الحياة مجداً هللويا (2) يسوع هو الطريق مجداً هللويا (2) يسوع الراعي الأمين مجداً هللويا (2) يسوع درب السماء مجداً هللويا (2) يسوع الروح القدس مجداً هللويا (2) يسوع رب عظيم مجداً هللويا (2) يسوع ابن العذراء مريم هللويا (2) http://rapidshare.de/files/32716123/Yaso3_malek_el_molok.mp3 טוב תחליטו, רוצים להמשיך עם אלף או יוד?

che guevara85

New member
אות נ'

ناديت والليل جاوبني وبكاني لوحدي ما قدرت قتلتني احزاني سمعت صوت حنون من فوق ناداني تعال يا حبيبي واجلس في احضاني

che guevara85

New member
אות יוד

يا الله يا ساكن قلبى .....دى حياتى وياك وبحبك والحب شويه ....وما بقدر إنساك وبشوفك يا سر وجودى.... غيرك مالى صديق فى خيوط الشمس الذهبيه......... ولحظه ما بتغيب ממשיכים עם אות ב'

lion 7

New member
מתוך האלבום של נגיב לביב 29 או 28

בשוק וחנין וסבר סנין, בכל שוק ואימאן , לסמא נאז`רין תיגינא פי אום , ותנאהא אליל תנאהא ותקראב אלנהאר ,

che guevara85

New member
אות ר

راجع لك أنا تاني من همي وكل أحزاني ودعت العالم الفاني وإحفظني يا ربي يسوع ממשיכים עם אות ע'

salt of earth

New member
אות ע'

שיר שאני פשוט מתה עליו
عم بشتقلك يا الله عم بشتقلك يا ربي شو بتسوى ألدني كلا لولا وجود المحبه عم منصلي بحراره لا تتركنا يا يسوع عطينا نعمه وطهاره حتى ما نخطي ونجوع

lion 7

New member
עלימני חובק יא אללה עלימני

אזא אעטיתני מאלאן פלא תאח`וז סעאדתי ..

salt of earth

New member
אז ממשיכים עם האות יוד

يا ابانا لست ادري كيف كان عمري يجري دون ان ادرك انك ابي لكني الان ابنك انت ترعاني بحبك فلن اخف ابدا لانك تمسك يدي <<سأسبحك واهتف لك للابد انا لك للابد>> ממשיכים עם האות ד'

lion 7

New member
שיר בלהגה המצרית

דא גמאלו בארע בארע , אג`מאל מין כולי אנאס, נור וגהו סאטע סאטע כולו ח`יפה ואיחסאס , מיש לאקי זאי חביבי דאורתי פי כול אנאס , נור וגהו בארע בארע אגמל מין כול אנאס ... אות סמך או סין בערבית

salt of earth

New member
ממשיכים עם אות ר

ربي في ستر دماك يا حبيبي قد وجدت فيك غفران ذنوبي من فداني إذ قضى فوق الصليب وغطاء الحب يخفي لي عيوبي (ربي في ستر دماك ربي في ستر دماك)2 שיר בד"כ שרים בצום

lion 7

New member
רעיון נפלא , אולם

קשה לי לצטט לשיר איזה אתר , אך אשמח להשתתף , ובקשר לזמן תגובה , נרשם שיא היענות .. אחרי כמעט 2 שעות יש עונים , (ואני כרגע אוכל אמנאזלי חלביה אתפדלו )../tapuzforum/images/emo3.gif

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתתחילי יקירתי../images/Emo9.gif..השיר והאות

הראשונה עלייך.. למה לחכות ולפתוח שרשור חדש.. בבקשה..

salt of earth

New member
נעשה מחר בערב

כי אני הולכת לנוח קצת
חוץ מזה בשישי/שבת יהיו יותר משתתפים למשל צ'ה יכול בשישי.

למעלה