תחרות ב 22/12/01

mapopo

New member
../images/Emo124.gif תחרות ב 22/12/01 ../images/Emo41.gif

לכולם!!!!!!! ב ת א ר י ך 22.12.2001 שעה 18:30 ערב קרבות בהיכל הספורט שבאוסישקין ת"א עוד אירוע מבית היוצר של לחימה משולבת, מי שהפסיד את ערב הקרבות הקודם , יש לו הזדמנות להגיע לאירוע הזה!!! מצ"ב הפוסטר של האירוע! חדש - אם אתה מעריץ של לחימה משולבת, הסבר לנו במייל למה וזכה בכניסת VIP לתחרות בחינם!!

mapopo

New member
מצ"ב תמונות מערב קודם- להנאתכם../images/Emo67.gif

מצ"ב תמונות מערב קודם להנאתכם...

Crazy_Bitch

New member
למה אני מעריצה?

למה אני מעריצה את לחימה משולבת? כי יש לי בית חדש, ואני יודעת שתמיד יש לי לאן ללכת. כי כשאני באימון, אין כלום בחוץ. יש אני, יש את רענן (המאמן שלי), יש קבוצה ויש אימון. וזהו! כי אני יודעת שיש לי משפחה חדשה, ששם לאף אחד לא אכפת מי אני ומאיפה, רק שאני איתם ומתאמנת. כי פרט ל-3 פעמים רגילות בשבוע, כל יום יש אימון. בכפר שמריהו או בראשון לציון (ואפילו בכל מכון אחר בארץ). כי יש מרתון אימונים, סדנא בפסח ומחנה סוף שנה, שמכולם אתה חוזר מת לגמרי- אבל זו הייתה החוויה של החיים! כי כל חודש חודשיים יש תחרות. וגם אם לא מתחרים, יש חברה לעודד. כי שם אני מרגישה הכי שייכת, וכי מצאתי שם מלא חברים. כי יש לי כושר, בטחון עצמי ואני יכולה להגן על עצמי. אבל הכי חשוב, כי אפילו אם אני ממש מבואסת, אימון אחד יכול לתת לי הרגשה טובה.

mapopo

New member
פשששש... אני מורשם..../images/Emo24.gif

ומי את???????????????????????? את בראשון או בשמריהו????????? MAPOPO

SHITORYU

New member
מבין את ההתלהבות...../images/Emo46.gif

אבל אתה לא חושב שהגזמת קצת. אתה תפסת חצי עמוד עם התלהבות שלך. חבל הורדת הרבה הודעות עמוד אחד אחורה. בברכה, SHITORYU.

deep ocean

New member
בוא נעמיד עובדות על דיוקן

שרשורים בתוך הודעה לא דוחקים שום הודעות! מה שנחשב זאת ההודעה החדשה והוא שלח רק אחת! כל השרשורים ששייכים להודעה אחת לא דוחקים שום הודעה! ככה בנויה המערכת של הפורומים. אתה יכול לעשות ניסוי אם אינך מאמין לי. לפני שתגיב להודעה שלי תסתכל אילו הודעות נמצאות בדף מולך תשרשר להודעה שלי 5 תגובות (סתם זרקתי מספר, אתה יכול לשרשר גם 12) ותבדוק אם כל ההודעות שראית מקודם, עדיין מופיעות, ולא עברו לדף הקודם. בהצלחה

למעלה