תזכורת

mary17

New member
../images/Emo124.gifתזכורת../images/Emo70.gif

השבוע יתקיימו ההקרנות של 'אחרי שכמעט' בכיכובה של טלי בסינמטק ת"א
מחיר הכרטיס 20 שקלים. רענן טסלר במאי הסרט על טלי: זה התפקיד שעשתה טלי כשעוד הייתה תלמידה בביה"ס למשחק של יורם לווינשטיין. כבמאי הסרט בחרתי בה לתפקיד אחרי שראיתי אותה באלבום התמונות אצל הסוכנת שלה. לאחר אודישן הבנתי שהיא מתאימה ביותר לתפקיד וכך זה באמת קרה. טלי משחקת דמות של משוררת שנקינאית. מה שמעניין בסרט הוא המפגש שלה עם בחור שהוא פועל פשוט. כל אחד מהם בא מעולם שונה והשאלה היא אם זה יכול לעבוד...
בואו לראות את הסרט ולא תצטערו.
סינמטק ת"א-
יום שלישי (13/12), יום רביעי (14/12), יום חמישי (15/12)- 19:00

שירוש1989

New member
נצל"ששש יש מצב שראיתי את טלי בגיא פ

ינס עכשיו? בקשר לסרט עם מסיקה? שווה לעקובP:

שירוש1989

New member
היא לא היתה בסוף\=

חשבתי לרגע שראיתי אותה בהתחלה..
אם הייתי בטוחה הייתי פותחת הודעה חדשה אוף למה לא ראו אותה גם\=

טוב הגיוני שהיא לא תהיה

כי לה ולמירי אין שום סצינות ביחד... הן בטח בימי צילום שונים.

mary17

New member
../images/Emo45.gif צודקת, העיקר אני מתרגשת וזה../images/Emo7.gif

הן לא מצטלמות ביחד...

יש את הסצינות של הצעירות ויש את הסצינות של המבוגרות...טלי עם המבוגרות כי היא משחקת את הבת של אחת מהן... ואיי אני מתה לאיזה סצינה של גילה אלמגור וטלי... צריך להיות שולט רק מבאס שהייתי צריכה להיות שם בצילומים ובגלל שאני נעל פספסתי את ההזדמנות |מוטי|

יהיו להן הרבה יחד..../images/Emo3.gif

כי הרי הדמות של טלי היא זו ששומעת את הסיפורים מכל המבוגרות... אז כל הסצינות שלה יהיו איתן.

roselin

New member
אני לא מצליחה להבין מי כאן התפקיד

הראשי. ואל תקפצו ישר טלי טלי טלי. מצד אחד היא "רק" מקשיבה... מצד שני לדמות שלה יש סיפור (לא מצליחה להביא ילדים... משהו כזה...) אז הדגש הוא על האחיות הבוגרות? האחיות בצעירותן? (מירי
) או רוחה?
אני יוצאת במחאה על השמות של טלי בסרטים.

חוץ מיערה../images/Emo99.gif[כן כן אני יודעת..]

אין לי מושג לגביי דמות ראשית... נראה לי שהרוב יהיה דווקא של הצעירות, בגלל שזה העבר של האחיות שמשפיע כ"כ על המשפחה, לא? אז הגיוני שרוב הסרט יהיה בעצם פלאשבקים של המבוגרות תוך כדי שהן מספרות הכל לרוחה - מה שאומר, נראה הרבה את הצעירות.

למעלה