תגידו,,,,,,,,,

ע פ ר ל ה

New member
לתרום לאוסף של האלוף,אפשר?../images/Emo3.gif

אני חזרתי להכין סנדוויצ'ים לבצפר
והעמסתי על גבו בלון מחומצן לכל היום,שלא יסטה מהמסלול לאיזה סללום בטעות...

d a n i e l s 5

New member
2691 הודעות בגו"ג ומגוג :)))

והודעה אחרונה ב-17.10.07 כשרוצים להכפיש...רצוי להיות מדוייקים :))) מי אמר שנים שאני לא מתחברת למקום ההוא ולא קיבל :)))) סתם כי אני אוהבת דיוקים........ שבת שכולה חיוך לך ולכולם .

ע פ ר ל ה

New member
הצחקתני דניאלס...

כבר שנים ארוכות שאינני כותבת שם,פרט לדיאלוג שניהלתי עם מיכלי יו אס איי שהייתה לי מוכרת מאוד מתקופת הבצפר. פשפשי לך בהיסטורי,ותיווכחי לדעת... אגב,כמה משלמים לך על תפקיד הסניגורית?

ע פ ר ל ה

New member
אה,את צודקת דניאלס...

תמצאי גם ברכות יומולדת לדניאל ולורד. עכשיו אני מבינה את כוונתך לעניין המחוברות והמעורבות שלי בגו'ג. ב'מת בושי והיכלמי עפרלה, את הרי שורצת בגו'ג ומגוג יומם וליל...
זהו. לא קניתי נסיוב לאחר הכשה... החיים יפים לי מידי בכדי להתהלך בשדות קוצים...

הולד איט דארלינג...

אם הבנתי לה נכון... היא לא באה לסנגר על החלק שלא כיבד את בעליו... רק קבעה עובדה שדרכת שם בביצה המגוגגת

ע פ ר ל ה

New member
אהה...

זה נורא יפה מצידה. לוידעתי שדריכה שווה שקיעה
וזה ממש פשע שלא לימדות'י בצפר,שיש מקוומות נמוכים מים המלח. שיים און מי
יש לי בור בהשכלה
בחייאת מותק... תביאי משו אחר ללעוס... מנטול? משו...?

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo45.gif תתחילי לפורר... צ'כה ../images/Emo53.gif ?

ותדיגי...זה הקטנטן גדול יהיה?

d a n i e l s 5

New member
הוווווווווווווווו

קראתי את המשפט " אם הבנתי לה נכון " ..... ונפל לי האסימון....הבנתי את ניחוח השפיות ........ יפה לך ב"שם" החדש . את הדיאלוג איתך אמשיך במקום אחר ברשותך :)))))) שבת נעימה שתהיה לך :)

../images/Emo9.gif

לא הייתה לי צללית של דאוט... כשקשרתי ת'חוט לחור באסימון...והחדרתי לו בחריץ... שהוא יפול בול למקום הנכון
דיאלוג איתך....לונג טיים...איץ אבאוט טיים... שבת מעונגת לך "מלכת החומוס" שלי

my sunshine

New member
אז זהו,

התחיל מוקדם יחסית היום... בשעה 16:00, שלא כהרגלי, כבר הייתי בבית. ועם כל התוכניות לבישולים, נקיונות, בלאגנים... עבדתי קשה בהתפרקדות על הספה.
איזה כיף שיש את מחר...

למעלה