תגיבו!

chen010189

New member
אבל מאיה..יש פה אנשים לפני גיוס

חלק מתגייסים בחופש הזה, חלק אחריו אבל מה שבטוח בחגים ובסתיו הם כבר יהיו חיילים רשמית..

mikeys barking

New member
../images/Emo45.gif חוץ מזה

שחגים זה לא זמן טוב (חוץ מחנוכה שזה כבר חורף ופסח שזה עוד המון זמן P=), בחגים הרבה נוסעים למשפחה/מקומות וזה סתם לחוץ. וגם הסיבה שחן אמרה

ellapr41

New member
בעד בעד בעד!!!

אבל צריך לחכות קצת עד שנעכל את המפגש אחרת ימאס לנו אחד מהשני, וחבל, אנחנו חמודים ביחד!! =) ואין בעיה, אני מוכנה לעזור לארגן..

Hawkgirl

New member
אני כנראה שלא אבוא לזה

עם כל הכבוד לרעיון של פיקניק עם הפורום, אני כבר עשיתי את הטעות של לצאת מהבית ביום חם לפיקניק. ואני רק סבלתי מהחום הנוראי, לא התחשק לעשות כלום, רק הזעתי והסרחתי, חטפתי כאב ראש, והיה פשוט נורא O: כך שלחזור על הטעות הזו שוב? אני אוותר X: קיץ זו קקה עונה, אני לעולם לא אבין איך אנשים אוהבים אותה יותר מהחורף.

chen010189

New member
כי הקיץ הזה בעיקר נורא

קיץ שעבר יחסית לקיץ הנוכחי היה נסבל איכשהו. הקטע ש...*ואי אני שונאת לחזור לזה, אני מרגישה חננה-חובבת-מדע בטירוף
אבל...* עם כל העשן שמתפזר פה, ימשיכו להיות קייצים הרבה יותר גרועים בעתיד

berking

New member
גם נגד.......

רעיון נפלא באמת! אבל כמו ש"MorraniChan" אמר באמת יהיה שם חם ובמיוחד אני שסובל במיוחד מחום לא כדי. אולי פעם שיהיה פחות חם.

MorraniChan

New member
הממ

א) אולי נעשה את זה בסתיו^^ כשמזג האוויר לא קר מידי ולא חם מידי [אפשר בחופש ראש השנה D:] לא קבענו שזה יהיה בקיץ. זאת סתם העלאת רעיון חביב :) ב) אני בת XD קוראים לי מורן ^^"

Hawkgirl

New member
הקטע הוא

שחן רוצה לעשות את זה לפני שחלק מהאנשים פה מתגייסים XD שזה אומר הקיץ הזה XD

MorraniChan

New member
אוי! נכון! אתם מתגייסים!

לללללאאאאא TT--TT אבל בטח בשבתות יתנו לכם חופשים לא? XD כל אלה שלא נוסעים בשבת ילכו ברגל [XDDD סתם, אל תעשו את זה לעצמכם. נמצא פיתרון] מה נעשה? מה נעשה?? אה כן! אולי לקראת סוף הקיץ כבר לא יהיה חם? D: ז"א בטוח יהיה חם אבל הרבה פחות מעכשיו לא?^^" צ'וווו... לא יודעת! )))::

mikeys barking

New member
אה?

תראו, גם אני שונאת קיץ ולא מסוגלת להיות בחום- ולא סתם כי חם לי וזה לא נעים, זה עושה לי סחרחורות וכאבי ראש. אבל- אני מניחה שאיפה שנבחר לא יהיה בשדה פתוח בלי עצים וצל- נבחר מקום בצל ונשב, אף אחד לא ימות מזה (בכל זאת, זה לא שיוצאים לריצת מרתון, כולה פיקניק) אם עדיין לא בא לכם לבוא אתם לא חייבים, עניין שלכם. אבל קחו בחשבון שאחר כך אנשים מתגייסים ויהיה הרבה יותר קשה למצוא תאריך (בעיקר כי אז כבר יתחילו הלימודים ובטח כמה יהיה לחוצים בקטע הזה) וחבל שבגלל שאתם קצת מפונקים (
) תפסידו את זה.

MorraniChan

New member
שחר צודקת!

נעשה את הפיקניק בקיץ וזהו! דונט בי [אממ..] מפונקים! XD אפשר גם לכנות את הפיקניק כמסיבת גיוס לאנשים בפורום D:

chen010189

New member
../images/Emo124.gif הבהרה וסיכום (חופר)../images/Emo70.gif

קודם כל תודה על הטיגלון :) 1. חמשו"ש\חפש"ש\סופ"ש ושות' - תוציאו מהראש שישי-שבת. אין שישי-שבת ולא יהיה. שישי - רכבות מסתיימות בצהריים, כנ"ל אוטובוסים. שבת - אמנם שבת יוצאת בערב, אבל רכבת ראשונה בלילה. אז כל הכבוד ולבריאות למי שגר בת"א ובפריפריה והלוואי עליי (באמת) אבל יש כאלה שגרים גם בצפון\דרום וזה יוצר להם הגבלה. המרחק, הזמן וההתנגשות עם האוטובוס האחרון בימי שישי לא אפשרי בכלל. חוץ מזה, זה מנהג חדש בפורום כנראה - ממתי עורכים מפגשים בסופי שבוע? 2. קיץ - תשמעו, נכון שאפשר לארגן בחגים אבל אני דיברתי על אנשים שמתגייסים. נכון, יש רגילות וחופשים וכו' אבל אל תסתמכו על זה. זה לא כמו בית ספר שאני יודעת שיש לי חופש פסח אז אני אומרת לכם מעכשיו "באפריל אני רוב החודש בבית". בצבא אין חופשים לפי חגים. יש חגים בבית ויש חגים בבסיס. בסופו של דבר זה יוצר מצב מאוד לא נעים שמישהו שירצה להשתתף בפיקניק (שזה לא קורה כל פעם, אנחנו רגילים למפגשים בעזריאלי) לא יוכל בגלל שבדיוק באותו היום הוא בבסיס וכו'. החום - ידוע. סמכו עליי, גם לי נמאס לחזור כל יום הבייתה מהחזרות לריקודים רטובה וסחוטה ולעשות אמבטיה פעמיים-שלוש ביום כי השמש הורגת וההשפעה של הדאודורנט כבר מזמן לא מספיקה עם כל הזיעה הזאת. גם קיץ שעבר היה חם, מ-א-ו-ד חם. היינו בפארק הירקון, הזענו, לא יותר מדי אבל הזענו. אנחנו יושבים, אנחנו לא רצים. אנחנו אוכלים, מדברים, צוחקים. אנחנו לא הולכים לגדנ"ע\יום ספורט מייאש. אתם תצאו מהבית עוד הרבה החופש ואני בטוחה (ומקווה לפחות) שאף אחד מכם לא הולך לוותר על בילויים לטובת המזגן בבית. בכל אופן הפיקניק ייצא לדרך, לא נדבר על זה עכשיו זה ברור. זה עוד רחוק מאיתנו. אבל אני אשמח אם המלש"בים יכתבו לי תאריכי גיוס במסר או במסן כדי שאדע מתי לדבר עם אלה שהסכימו לעזור לי ומתי להתחיל כבר להזיז עניינים (אל תשכחו שלא מתחילים ישר מ"מי קונה מה וכמה", יש עוד את השרשורים של המקום והתאריכים) בלי קשר - אתם יכולים לזרוק לי במסן או במסר כל מיני מקומות (בתל אביב בלבד!!!) שנראים לכם סבביים לעשות בהם פיקניק כי ככל שתהיה לנו רשימת מקומות גדולה יותר, ככה נחסוך בזמן עם הבחירה(אגב למי שלא הבין...המקום ייבחר על ידי הפורום, את המקומות ביקשתי ממכם להציע לי כדי שיהיה לי מה לכתוב באפשרויות) ובפעם המאה בנקודות אני חוזרת על הדברים כי ראיתי שיש פה אי הבנות......... 1.הפיקניק הוא לא במקום המפגש מחר!!!!!!!! לכל מי שתהה ואין לי מושג למה 2.הפיקניק הוא גם לא משהו שהולך לקרות בימים הקרובים!!!!!! גם לכל מי שתהה...ההודעה הייתה לראות אם בכלל יש טעם לארגן משהו בשביל לחסוך בזמן כי כמו שאמרתי זה לוקח יום כל הארגון ואתם יודעים את זה 3.חבל ממש חבל לוותר על דברים בגלל החום,אין מה לעשות אף אחד לא יכול להוריד את השמש\לסגור את חור האוזון\להתקין מזגנים בשמיים. מי שרוצה-אני אומרת ששווה...אנחנו כמו שאמרתי לא יוצאים למסע על ההרים,כולה פיקניק. ברור שנעמוד ונדבר ונצחק וזה...אבל כמו שזו בחירה אז בחירה נוספת היא להשאר לשבת!! מי שלא רוצה בגלל חום-חבל :\ לדעתי אם נתחיל לוותר על דברים בגלל סיבות כאלה נפסיד הרבה...כמו שאמא שלי ויתרה על חופשה באילת בגלל החום וזה סתם ביאס אותי כי אני מתגייסת אחרי ראש השנה ובכל מקום חם...ונכון באילת הכי חם אבל באילת בניגוד למקומות אחרים אין לחות. הפיקניק ייצא לפועל כי אני רואה שיש אנשים שמראים התלהבות אז פליז פליז תכתבו לי תאריכי גיוס כמו שאמרתי בהודעה פרטית ו..זהו :)

mikeys barking

New member
../images/Emo45.gifצודקת לגמרי

אגב, אמא שלך צודקת- היינו באילת שנה שעברה באוגוסט (טעות חיינו) וזה היה ממש נורא. אפילו בערב היה חום אימים- ממש לא נעים. גם אנחנו לא נסענו לאילת בגלל זה. אמא שלי החליטה לדחות לחגים P: (מזל שאני לא מתגייסת
)

למעלה