ש-י-ר-י

ננסנס

New member
../images/Emo124.gif ש-י-ר-י ../images/Emo124.gif

כיפה אדומה מתוקה שלי... שימי לב למהפך שהיה היום בצמרת... והיישר מהיציע הצהוב: אני מודה לאלוהים שהוא שונא ת'אדומים תמיד לובש צהוב כחול למכבי אתן הכל אחרייך אני הולך מוכן למות למענך חושב עלייך כל היום ומי שלא קופץ אדום (כל הקהל בקפיצות ושירה אדירה) מי שלא קופץ אדום מי שלא קופץ אדום הכללללללל בשביל מכבי לעולם לא תצעדי לבדדדדדדד הכללללללל בשביל מכבי עד המוות אני אוהב אותך צהוב עולה עולה עולה עולהו האהבה הזו היא כמו חלום הלב נמצא איתך בכל מקום כי בלעדייך אני לא יכול אצלי בדם זורם צהוב כחול צהוב עולה עולה עולה עולהו צהוב עולה עולה עולה עולה צהוב עולה עולה עולה עולהו צהוב עולה עולה עולה עולה

כן כן ..זה היה צפוי.

זה מה שקורה כשעוזבים את הבחור לבד. הוא מתחיל לאבד כל קשר למציאות והוזה בצבעים..
צריך לקרא לאישה!!!

ננסנס

New member
ככה...

אז אני מציע שתסכמי... כבר מזמן לא סיכמת...
(בטח היית הסטודנטית שכולם צילמו ממנה חומר...)

ננסנס

New member
רק חבל שהנטס הפסידו...

ואיך הגעת לקינגס בדיוק?! (בעצם, עכשיו תספרי לי שבפרק 17 ביומנך ניתן לקרוא על מעלליך בסקרמנטו...)

ננסנס

New member
אין עליך... אלופה !

כריס וובר? אין איזה סיפור מעניין? ... תכניסי קצת רוח באחר צהריים רדום זה... (חג היום, בגלל היהודים הכל מושבת...)

הלוואי והיה סיפור...

תאמין לי, אם יהיה כ-ו-ל-ם ידעו... יש לי ים תמונות מהמשחק שלהם כאן. ברגע שיתקנו את הסורק בעבודה אני אעלה. הכי מצחיק זה שקיבלנו את הכרטיסים מאנטואן ווקר ואחרי שהוא ראה את מי עודדנו הוא לא דיבר איתנו שבוע...

shiri boston

New member
מה קרה? התעוררת היום??

ואיפה היית בימים האחרונים שהפועל היתה מקום ראשון?? שתיקה.......................................................................................................................................................................................................... זה כמו נדנדה, רק שבסוף א-נ-ח-נ-ו נהיה מרום ראשון!!

shiri boston

New member
וחוץ מזה, רוב השירים האלה הם של

הפועל. הם אלה שמציאו אותם קודם ואתם כמובן, מחקים אותם
.

ננסנס

New member
פחחחח...

"רוב השירים הם של הפועל"... U WISH הייתי עדין עם השירים בכדי לא לפגוע בנפשות הפעילות... ובסוף, הצהובים כמובן יקחו את האליפות. מוכן להתערב, תחליטי את על מה...

shiri boston

New member
אני לא מתערבת איתך

הספיקה לי פעם אחת שפתחתי פה והפסדנו, אז אני בשקט...

shaltomato

New member
רמזור צהוב

זו גאווה לאומית - לא מה שסיפר יוגב הפטריוט התורן. פעם לפני שנים תחשבו על זה היה רק אדום וירוק וטדי וימקא והקופסא הנתניתית אבל שער 11 לעולם עומד ושר

למעלה