שש שבע

../images/Emo124.gifשש שבע

מצאתי פגסוס ב2500 ש"ח 4 חוטים לבנה אבל משהו לא נראה לי את אמרת שזו מכונה מאוד יקרה איך יכול להיות כזה מחיר ועוד לתעשייתית? היא אמרה שזה שנתיים אצלה וזה לא יד ראשונה יש לי את התמונה שלה היא נראת ממש טוב אבל משהו לא נשמע לי מה דעתך????

שש שבע

New member
תבדקי בת כמה? כמה זמן עבדה.. אצל מי

לא דומה 10 שנים אצל תופרת ל10 שנים במתפרה... קחי לטכנאי ונסי להוריד מחיר ...

שוב אין עלייך שיחקת אותה תודה אני כבר משתגעת

מהחיפושים מרגישה כאילו משהו שם לי אזיקים ביידים ..... מה שמחזיק אותי ( כמו תמיד) שדבר שבא בקלות אין בו ברכה ועל מה שעמלים יש ברכה ..... אצלי זה הוכיח את עצמו אבל עדיין זה לא אומר שקל לי

טוב עשיתי שעורי בית כמה שאפשר

זו אשה מבוגרת שלא מבינה במכונה אז היא אמרה לי את כל המספרים שכתובים והנה הם לפניכם: 514 353 W2X5 KH201C-DL017 סיכמתי איתה שאולי אשלח לה טכנאי וכבר אמרתי לה שיש לי בעיה עם המחיר ...... לפחות היא מרוקאית טובה וגם בנה בבר:) www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=2409856

שש שבע

New member
גישה תוקעת לחיים

מה שבא בקלות אין לו ברכה? כפרת עוונות, אם משהו בא בקלות זו כבר ברכה. נכון שצריך להתאמץ ולעבוד קשה כדי להשיג דברים בחיים, אבל לא על כל דבר צריך להזיע יותר מידי. אז אם תרשי לעצמך דברים בקלות, זה מה שתקבלי.

../images/Emo140.gif ../images/Emo6.gif

אהבתי. לא תמיד אני מסכימה עם הנחרצות בהודעותיך - אבל הפעם אהבתי

בשביל להצליח צריך לעמול מי שלא משקיע

לא קוצר .שום דבר לא בא בקלות רק אם גונבים או מרמים .

שש שבע

New member
עוד גישה עקמומית

כישרון הוא סוג של משהו שבא ככה על הדרך אפילו לא בקושי קליל... אז מה. אם היא תעצב משהו יפםה בשניה, ולך יקח שבוע, זה אומר שהיא גונבת או מרמה? לא חיבים להיהרג על כל דבר שרוצים.. אפשר להשיג דברים גם בנעימות...

מי כמוך יודע שבעיצוב לא מסתיימת העבודה

צריך למצוא מי שיקנה וישלם את המחיר .ומי שיוצר יודע שיש גם תקופות של יובש . ושכל הזמן אתה צריך להמציא את עצמך מחדש .ובגדול זו מערכת שלמה שצריך לתפעל אותה . וחי מעצב לא קלים.ביחוד כשהוא עצמאי.

שש שבע

New member
זה לא סותר את זה שדברים יכולים להיות קלים

יותר ופחות, וזה גם ענין של הכלים בהם את משתמשת, כולל גישה והרגשה כללית.

למעלה