אוקיי....
קודם כל מזל טוב לג'יי די
- הבן אדם הזה באמת שרוט ונראה שסוף-סוף הוא מתחבר עם החבר'ה האחרים, דבר שעושה לו רק טוב
. באשר להופעות: ג'יי די- מלך
כבר אמרתי? השיר של נירוונה היה ממש מעולה. זה מסוג השירים שאף פעם לא חשבתי שאפשר לשיר בצורה שונה ועוד לעשות את זה טוב, אבל ג'יי די שיחק אותה בגדול ונשמע ממש טוב. השיר השני גם היה מעולה, הביצוע שלו אומנם לא היה מושלם, אבל השיר ממש טוב וכל ההופעה הייתה מעולה. ג'יי די פרפורמר ענק וכמובן גם סקסי בטירוף
. רק עיצבן אותי שנתנו לו להיות ראשון. לפי דעתי יש יתרון למי ששר אחרון, אבל נו מילא... סוזי- הבחורה הזאת כבר נמאסה ויש סיכוי טוב שהיא תעוף מחר. היא שרה בסדר ויש לה קול טוב אבל היא לא הכי מיוחדת ודי מיצתה את עצמה. הכי פחות אהובה עליי מבין כולם. מיג- יש לי הרגשה שהוא נמצא בירידה מסויימת (למרות שאני עדיין חושבת שהוא יזכה). את השיר הראשון הוא שר טוב אבל לא מושלם. השיר השני היה יפה אבל בלדה קצת משעממת ובנאלית. ג'ורדיס- נחלשת. לא שרה כל כך טוב את השיר הראשון והשיר השני היה נחמד אבל לא יותר מזה. הקול שלה יפה אבל חסר לה כריזמה. יכול להיות שתעוף. מרטי- בהתחלה ממש ממש אהבתי אותו. הוא, מיג וג'יי די היו הפייבוריטים שלי מההתחלה. אבל משבוע לשבוע אני פחות ופחות אוהבת אותו. הוא פשוט לא עד כדי כך טוב לדעתי. השיר שלו היה קליט וחמוד אבל קצת פשוט מידי. נשאלת השאלה האם השבוע יהיה בוטום שלוש או שתיים? או שבכלל לא יהיה ויעיפו מישהו אחד? בכל מקרה הבוטום שתיים שלי: סוזי, ג'ורדיס. הבוטום שתיים שיהיה: ג'ורדיס, סוזי/מיג.