שרשור ROCKSTAR טופ 5!!!

Juliann

New member
../images/Emo124.gif שרשור ROCKSTAR טופ 5!!!

מתחיל בעוד כ20 דקות. כל אחד שר שני שירים... אחד מהם אורגינל שלהם

בשבילי...

jd היה מדהים!!!!!!! הוא ממש עשה לי את הערב הוא היה מעולה עם שני השירים וקשה לי להודות אבל גם סוזי הייתה לא רעה היום ממש רציתי לשנוא אותה שלקחה את i can't make you love me אבל היא עשתה את זה בצורה יפה מאוד והשיר שלה גם היה יפה.. ג'ורדיס איכזבה אותי אני מסכימה עם דייב היא איבדה את האש שיש בה.. היא הייתה ממש מתה היום לא אהבתי אותה.. מיג היא משעמם ומגעיל הוא שחט את hard to handle פשוט מזוויע...והשיר שלו ממש ממש משעמם מרטי היה בסדר לא מדהים ולא רע פשוט בסדר... הימור שלי ג'ורדיס הולכת הביתה או שמרטי אחד מהם בטוח..

Juliann

New member
מאמי רואים שאת צופה חדשה....

אין מצב שבעולם שמרטי הולך הביתה חחחחחחח הבנאדם פנומאנל! אין לי מילים..... הוא שיחק אותה בענק. מיג מגעיל? לכלכת!!! מיג זמר מדהים עם אישיות מדהימה. אני אסיים פה ואתחיל ריקאפ משלי...

IrishKiss

New member
אני לא מאמינה שזה מה שאת חושבת

על מיג שלי!!! הוא מדהיםםםם יש לו את אחד הקולות הכי טובים ששמעתי בתקופה האחרונה.. הוא מופיע מדהים...הוא פשוט מעולה!! הוא כ"כ צריך לנצח.. הוא יכול לנגב עם ג'יי די את הרצפה..גם מבחינה ווקאלית וגם מבחינת הופעה..*ואם שואלים אותי אז גם מבחינת הגוףףףף*

שניש

New member
מרטי,אלוהי../images/Emo23.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אני ממש אוהבת אותו.לא יודעת למה. הוא לא הווקאליסט הכי טוב(סוזי)או הפרפורמר הכי טוב(J.D)אפילו השיער הדליל שלו לא מטריד אותי כל כך(ג'ורדיס
). אבל הוא כזה מרטי,ואני אוהבת אותו
(אולי זה בגלל המבט שלו שאומר-"אם-לא-תצביעו-לי-אני-אשחט-אתכם-בשנתיכם"
)

Juliann

New member
ממש קלעת למה שהולך לי בראש ../images/Emo6.gif !

מתוכנית לתוכנית אני נדלקת יותר על מרטי בלי סיבה מיוחדת! הזמרים הכי טובים הם מיג וסוזי הפרפורמרים הכי טובים הם JD ומיג הוא אפילו לא נראה כזה טוב! ממש אנורקס! שמישהו ישלח לו איזה ג'חנון... וכמו שאמרת- הוא כזה... מרטי! אינטיליגנטי, רגיש, מוכשר, מוזר, פריקי, עובד כמעריך נכסי נדל"ן.... [חחחח לכו תבינו] זה שמוחא כפיים ומקפיץ את הראש בהופעות של כולם, תמיד מפרגן... טוב למה אני צריכה לחפש סיבות? אני אוהבת אותו וזהו! ואגב, ג'ורדיס, מרטי, ג'יידי וסוזי עשו קעקועים מוזר שלא הראו את זה בתוכנית אבל אפשר לראות את הווידאו באתר של ההופעות.... הם רצו לעשות משהו כדי לזכור את החוויה אז הם החליטו על מעגל שחור שג'ורדיס ומרטי עשו מאחורי האוזן [קעקוע ראשון למרטי], סוזי החליטה לעשות על הזרוע וג'יידי בחר לקעקע לעצמו מספר כלשהו חח לא בקטע הקבוצתי כמו תמיד

Juliann

New member
טרנד חדש שנוסד ע"י מרטי קייסי.. =>

חולצות בטן לבנים
אבל רק אם יש להם בטן שטוחה וחלקה א-לה מרטי
משהו לא בסדר אצלי אם אני חושבת שזה מאגניבבבב?......
אל תענו

Fairywitch

New member
אני בעד, כל עוד זה לא נלבש יחד עם

המכנס-ללא-גזרה של קונסי...

Juliann

New member
טופ 5 מגילתי הצנועה...

נתחיל עם התוכנית ריאליטי- ג'יידי שרוטטטטט חחח הקטע עם העוגה היה היסטרי! והמקלחת המשותפת נתנה לנו הזדמנות להציץ לבנים
חחח היה פרק קורע בריאליטי וג'ורדיס היתה ממש פוסטמה בצילומים חח עמדה כמו בול עץ כמה קשה זה כבר?! התוכנית הופעות- ג'יידי: השיר הראשון היה לי קצת משעמם אבל הוא השתפר לקראת הסוף. השיר השני היה פצצה... לגמרי בסטייל של ג'יידי והסטייג' פרסנס שלו מעולה כמו תמיד. סוזי: השיר הראשון כל כך חרוש ונמאס לי שקשה לי להנות מזה אבל היא שרה טוב. ואת השיר השני היא שרה מצויין אבל הוא היה שקט קצת כמו השיר הראשון מה שהפך את הסט שלה לקצת [הרבה] משעמם. מיג: הוא מה שנקרא NAILED את השיר הראשון, יש לו קול חבל על הזמן וזה נראה כאילו הוא מנסה לא להגזים עם התיאטרליות שלו.. לפתוח את החולצה היה די צ'יזי אבל אני לא מתלוננת
השיר השני היה איטי מדי, אבל אפשר להבין למה.. לא תפס אותי במיוחד. הסיפור שמאחורי זה ריגש יותר מהשיר עצמו. ג'ורדיס: היא לא הרסה את השיר הראשון אבל היא גם לא היתה מעולה.. משהו כזה באמצע. ואני חושבת שדייב קלע בול. לג'ורדיס כבר נמאס... רואים את זה. לא יזיז לה אם היא תעוף מחר... לפחות ככה זה נראה. מרטי: להפוך את השיר הראשון לאקוסטי היה מאוד חכם מבחינתו כי הלהקה לא רוצה שהוא יצרח וכאלה, אני באופן אישי הייתי מעדיפה שהוא ישאיר את זה קצבי.. ועם זה, לפחות ככה הוא הראה גיוון. שיר אחד איטי ושקט מה שנותן לו להשתגע בשיר השני.
השיר השני ענקקקקק לא יוצא לי מראש... קצבי וקליט. פופ-רוק מעולה ואני מסכימה עם INXS. זה מאוד RADIO FRIENDLY... המילים קצת שטותניקיות אבל הכוונה מאחורי זה מקסימה
. עפתי להוריד את TREES!

whatever4

New member
חחח....מסכימה בקשר לריאליטי

מבחינתי, תנו לי רק מקלחות של בנים ואני מרוצה
. אה ובקשר לצילומים- ג'יי די כל כך התלהב מעצמו, פשוט נקרעתי
! זה כאילו שלאורך כל הצילום התנגן לו בראש השיר- "...i'm too sexy for my shirt". (אבל מה עם איזה הורדת חולצה, סטרפטיז, משהו?!
).

whatever4

New member
אה ועוד משהו...

ג'ורדיס דווקא הייתה ממש חמודה בצילומים. אהבתי שהיא לא ידעה מה לעשות עם עצמה ולא התחברה לכל הקטע הזה. פעם ראשונה שחיבבתי את האישית שלה.

whatever4

New member
אוקיי....

קודם כל מזל טוב לג'יי די
- הבן אדם הזה באמת שרוט ונראה שסוף-סוף הוא מתחבר עם החבר'ה האחרים, דבר שעושה לו רק טוב
. באשר להופעות: ג'יי די- מלך
כבר אמרתי? השיר של נירוונה היה ממש מעולה. זה מסוג השירים שאף פעם לא חשבתי שאפשר לשיר בצורה שונה ועוד לעשות את זה טוב, אבל ג'יי די שיחק אותה בגדול ונשמע ממש טוב. השיר השני גם היה מעולה, הביצוע שלו אומנם לא היה מושלם, אבל השיר ממש טוב וכל ההופעה הייתה מעולה. ג'יי די פרפורמר ענק וכמובן גם סקסי בטירוף
. רק עיצבן אותי שנתנו לו להיות ראשון. לפי דעתי יש יתרון למי ששר אחרון, אבל נו מילא... סוזי- הבחורה הזאת כבר נמאסה ויש סיכוי טוב שהיא תעוף מחר. היא שרה בסדר ויש לה קול טוב אבל היא לא הכי מיוחדת ודי מיצתה את עצמה. הכי פחות אהובה עליי מבין כולם. מיג- יש לי הרגשה שהוא נמצא בירידה מסויימת (למרות שאני עדיין חושבת שהוא יזכה). את השיר הראשון הוא שר טוב אבל לא מושלם. השיר השני היה יפה אבל בלדה קצת משעממת ובנאלית. ג'ורדיס- נחלשת. לא שרה כל כך טוב את השיר הראשון והשיר השני היה נחמד אבל לא יותר מזה. הקול שלה יפה אבל חסר לה כריזמה. יכול להיות שתעוף. מרטי- בהתחלה ממש ממש אהבתי אותו. הוא, מיג וג'יי די היו הפייבוריטים שלי מההתחלה. אבל משבוע לשבוע אני פחות ופחות אוהבת אותו. הוא פשוט לא עד כדי כך טוב לדעתי. השיר שלו היה קליט וחמוד אבל קצת פשוט מידי. נשאלת השאלה האם השבוע יהיה בוטום שלוש או שתיים? או שבכלל לא יהיה ויעיפו מישהו אחד? בכל מקרה הבוטום שתיים שלי: סוזי, ג'ורדיס. הבוטום שתיים שיהיה: ג'ורדיס, סוזי/מיג.

MoGanC

New member
פרק מעולה

למרות שבשביל הרוב, מתוך 2 שירים,לפחות אחד מהם היה גרוע.היחידים בשבילי ששני השירים שלהם היו טובים היו מיג וג'ורדיס (למרות שהסיום של ג'ורדיס לwe are the champions היה מוזר..כאילו הפסיקה באמצע השיר <_< אני כזה יושב וחושב "אה נגמר?"). השיר המקורי של סוזי היה נחמד,אבל היה חסר בו כאילו את הקליימקס,משהו שיעשה את השיר פצצתי.חבל על זה. השיר המקורי של מרטי היה חמוד,אבל כאילו מצחיק וקופצני שכזה.אהבתי אותו,אבל כאילו... הזכיר לי את "השירים המשחקים איפה הם עכשיו"
אה,הקלסיקות XD והשיר השני הזכיר לי את מה שהוא עשה ל baby one more time.פשוט רגוע כזה בלי שום מקוריות אמיתית. ג'יידי היה גרוע לדעתי ב2 השירים שלו ואם הוא יהיה בבוטום הוא כנראה יעוף.אין לו ממש יכולות קוליות שמבחינות אותו מהשאר,כל פעם שהוא שר זה כאילו הוא מחקה מישהו,ואיזה שינוי הוא עשה לשיר? כולה שר אותו אותו דבר אבל רגוע ואז הפציץ כמו המקורי.היה ממש צפוי,אפילו הקהל הרגיש את זה לפני שזה בא. המקורי שלו היה טוב מבחינת הכתיבה והמוזיקה,אבל הוא לא זה שצריך לשיר אותו <_< מי כנראה יעוף? ג'יידי. מי אני רוצה שיעוף? מרטי,כי ניבאתי את זה ואני צריך נקודות :p

MoGanC

New member
טוב,אני מוותר ../images/Emo58.gif

ג'ורדיס עפה! ;; 2 הפייבוריטים שלי בשבועיים בזה אחר זה. עכשיו אני ריק =[

תוצאות ../images/Emo58.gif

הבוטום 3 היו: גו'רדיס!!! סוזי!!!!!!! ג'יידי!!!!!!!!!!!!!!!! לא מאמינה 3 אנשים ממש טובים טוב ג'ורדיס צפוי אבל ג'יידי וסוזי??? רעים! והבן אדם שעף זה ג'ורדיס :{{{{{{{{{{ אהבתי אותה מאוד אבל היה צפוי שתלך.... נראה לי שבוע הבא ג'יידי הולך וחבל לי אני חולה עליו

shalehet

New member
לא הגיע לה ללכת...

אני ממש אהבתי אותה, אבל מההתחלה חשבתי שאין מצב שיתנו לבחורה לזכות...

whatever4

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

זה היה ברור מהרגע הראשון שבת לא תיבחר. כנראה שפשוט ניסו להיות פוליטיקלי קורקט.

למעלה