שרשור קיטורים!!!!!!

מיוש94

New member
../images/Emo124.gifשרשור קיטורים!!!!!!

טוב אז התחילה השנה לפני חודשיים ומשו ואיתה התחילו גם המבחנים/הבגרויות/העבודות/הבחנים וכל מה שאתם רוצים ולא רוצים. אז בשרשור זה תוציאו את כ-ל העצבים שלכם על מבחנים עבודות ומה לא ובמיוחד על המורים!!!!!!!!!!! שנתחיל? נתחיל......

מיוש94

New member
קיטור עצבני במיוחד!!!!!!!!

המורה שלי לביולוגיה התחרפנה סופית!!!!!!!!!!!!! היא נתנה לנו לעשות עבודה.עד כאן סבבה. אבל מה שצריך לעשות בעבודה זה לצלם כל מיני תופעות ביולוגיות-אקולוגיות,התערבות האדם בטבע,יחסי גומלין. אוףף!!!זה כזה קשה למצוא את כל הדברים האלה!!!!!! אז בסופו של דבר נראה לי שמצאתי אבל אני לא בטוחה.אני מגישה לה מחר טיוטה וחסר לה שזה לא טוב.אני יוריד לה את הראש אם היא תגיד משהו לא טוב אחרי שכל כך עמלתי וצילמתי דבורה מממש קרוב!!!!!!!!!ואני ממש מפחדת מדבורים
. ומחר יש לי מבחן ובגלל העבודה המזורגגת הזאת כמעט לא הספקתי ללמוד אני אני צריכה ללמוד עכשיו ואין לי כח!!!!!!!!!!!

מיוש94

New member
אה..ואני שונאת את המורה המטומטמת שלי לספרות!!

נראה לי שזהו להיום....חכו למחר

danieli skaat

New member
המבחן בהיסטוריה ../images/Emo10.gif ובאנגלית ><

אני פורשת מהלימודים. (אני רצינית, אבל אני צריכה שותף.) היום ילד מי''א פרש *______________________*

שוווונננאאאאאאתתתתתתתתתת ביצפפפרררר

אין שבוע שאין לי שלוש מבחנים לפחות פשוטט איןןן ובחיים זה לא היה ככה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ומחרתיים יש לי ת'מבחן הכי ענק בעולם בגיאוגרפיה !!!! אני מתאבדתתת !!

מיוש94

New member
חזרתי מאסיפת הורים..

כל המורים אמרו שאני שקטה מידי חחח אבל שאני מקסימה חמודה ובלה בלה בלה....

מיוש94

New member
אמרו ציונים בכך המקצועות אבל זה רק ציונים של

מבחנים ולא ממוצע.

לי יש יום שלישי ..

זתומרת שאמא שלי צריכה לראות שיש לי 4 איחורים ו- 3 הפרעות ושני ציונים גרועיםםם אחד 72 ואחד 73 ייענו ממה? מזל שהשאר טוב חחחחחחחחחח

טווב פפה אפפשר להוציא עצצבים אזז...

אני פשוט לא סובלתת יותר את אממא שליי יוואווווווווו אני לא מפסיקה לריב איתתה חחחחחחחחחחחחחחח היא מעצצצבנננתתתת שוננאתתת את האחח הגדול הזה שללה והיא ממכורה יענוו הסדר יום שלה מסודר לפי זה... שעה היא מנקה , רואה האח הגדול בערוץ 20 רואה האחות הקטנה של האח הגדול בביפ רואה עוד פעם ערוץ 20 מכינה אוכל חוזרת לראות ערוץ 20 ואם יש אז היא רואה גם האח הגדול בערוץ 22 ואז נרדמת כשהיא רואה האח הגדולל אמממאאאאאאאא שונאת את זהה ואתת שיפפרהההההההההההההההההה במיוחחד ברמות שאי אפשר לתתאאארררררררררררררר

למעלה