שרשור פרסומי

udiyadin

New member
אתר חדש לרפואה משלימה - מטפלת בדיקור יפני

גל ידין Lic.Ac - קליניקה בחדרה מטפלת עם וותק של למעלה מעשור בתחום, המתמחה ברפואה סינית, ורפואה יפנית מטפלת בבעיות נשים פוריות, וסת, גיל המעבר, כאבים, נשימה, אלרגיות, כולסטרול, לחץ-דם, הרזיה, חיזוק מערכת החיסון, בעיות אורטופדיה

טאוֹ

New member
../images/Emo124.gif שרשור פרסומי

ניתן לפרסם כאן סדנאות, הרצאות ואירועים שיתקיימו בזמן הקרוב, וכן ספרים, סרטים ואתרים בתחום. נא לא לפרסם כאן המלצות על מטפלים ומוצרים - זאת ניתן לעשות בלוחות הפורום.

מכלול- מכללה הוליסטית

"מכלול" ממוקמת באיזור הדרום, בין קריית מלאכי לאשקלון שאליה מגיעים תלמידים מכל איזור הדרום והשפלה. מדובר על מכללה מקצועית שבה ניתן ללמוד קינסיולוגיה, תזונה בתבונה, קריסטלים, עיסוי שוודי, הילינג יהודי, רפלקסולוגיה ,ארומתרפיה ועוד ועוד. אני ממליץ בחום על לימודים במכללה זאת, היחס אישי, המרצים מקצועיים והלימודים פשוט חוויה. www.michlol-college.co.il

0 אור 0

New member
ראיתי מודעה שלהם בעתון אבל לא הבנתי איפה זה

מה זה בין קריית מלאכי לאשקלון? בג'וליס? אני מבינה רק קמה עכשיו, אז איך אתה יכול להמליץ על הלימודים שם? על כל פנים, ראיתי שלקחתם מורים טובים , אז אני מאחלת לכם הצלחה, ומבקשת להבא לפרסם בצורה גלויה, ולא להסתתר מאחורי ממליץ אוביקטיבי כביכול - כאלה נשרפים מהר מאד פה בפורום.

yigalby

New member
זה במשואות יצחק

זה צמוד לג'וליס סבתי היקרה גרה שם. לפני שבוע ביקרתי אצלה ועשיתי הרצאה קצרה לחברות שלה על צמחי מרפא.היה נחמד

אתר של נשימה בחיפה ובכפר יונה

נשימה -קליניקה טבעית לנשים הקליניקה מתמחה בנשים טיפולים -דיקור סיני ,שיאצו ,רפלקסולוגיה .... סדנאות בתחום ההריון והלידה -קורס הכנה ללידה ,מפגשי אמהות ותינוקות הרצאות מזמינה אתכן להכנס לאתר והלתרשם

adgr

New member
../images/Emo124.gif פרסום מטפלי רפואה משלימה - חינם

באתר רפואה משלימה שלנו הקמנו אינדקס אתרי רפואה על כל גווניה כולל מוסדות לימוד. הפרסום חינם ללא תשלום. להוספת אתר לחצו בתפריט האינדקס שבצד ימין . אם חסר לכם תחום - הודיעו לנו ונוסיף אותו. בהצלחה.

eitayz1

New member
טיפול וסדנא חינם

מרפאות יחזק אל בבאר שבע וממזרח למערב בראשון לציון יתנו ביומיים הקרובים טיפול על מכשיר הבימר 3000 וסדנת מבוא לגמילה מעישון ללא תשלום. את ההטבות ניתן לקבל בתיאום מראש. בנוסף, המרפאות מציעות את סדנת "מטפלים חוויה" הכוללת בחלקה הראשון הרצאת מבוא במגוון נושאים ובחלקה השני, סדנא מעשית בהשתתפות פעילה. כמו כן ישנן סדנאות נוספות, ניתן להתעדכן באתר המרפאות.

אתר חדש למרכז לוטוס

מרכז לוטוס בהוד השרון מציע מגוונים עניינים הקשורים בהתפתחות אישית, בכללם קורסים למטפלים וסדנאות העשרה. הנה האתר תהנו צחי שוחט

אילהT

New member
../images/Emo230.gifסדנת שינה../images/Emo199.gif-לאמהות עייפות במיוחד../images/Emo230.gif

כמה פעמים שמעת את המשפט: "למה שלא תלכי לישון כשהתינוק שלך ישן"? כמה פעמים מצאת את עצמך הולכת לנוח, אך נאבקת בניסיונות למצוא את הדרך להירדם? (וכשאת סוף סוף מצליחה... הוא מתעורר) איך אפשר ללמוד להירדם בקלות באמצע היום, כשרמת העוררות גבוהה כל -כך? בסדנת 'שינה ערבה לאימהות' תלמדי, באמצעות תרגול וחוויה, מספר טכניקות פשוטות להקלה על נדודי שינה, אותן ניתן לתרגל בכל שעה ביום. בסדנה תרכשי כלים פשוטים וישימים שיאפשרו לך להירדם בקלות ולישון היטב בזמן שתינוקך ישן, כך שתוכלי לצבור כוחות ולקום רעננה להמשך היום. הסדנה תתקיים ביום שני 27.7.09 בין השעות 20:30-23:00 במתחם טליה שברעננה מספר המקומות מוגבל. ההשתתפות בהרשמה מראש בלבד שאר הפרטים - בהזמנה המצ"ב.

sifx

New member
כנס מטפלים ראשון לחברת פרופשונלס

שלום למטפלים מכל התחומים . כנס ראשון מסוגו של חברת פרופשונלס יתקיים בת``א בתחילת אוגוסט ואח``כ בחיפה . הכנס מיועד למטפלים אשר רוצים : *להכיר אסטרטגיה טיפולית מוכחת לטיפול במחלות דרכי העיכול ומזהמי מעיים , *חשיבות וגדי חמצון ופריצות דרך בתחום *דרכים להתייעלות מקצועית כלפי המטופל *הזדמנות עסקית והכנסה נוספת מתוספי מזון מובילים למעוניינים בדיוור מקצועי/הזמנה לכנס מייל/טלפון עם פרטי קשר [email protected] להתראות אבי פלד

שלום../images/Emo140.gif

רציתי לשאול אם מישהו\י מכיר\ה את מכללת תלתן לרופאה משלימה בצפון? אני מתלבטת בין כמה..וסיפרו לי גם על המכללה הזאת.... אשמח לשמוע אינפורמציה עליה אם יש תודה ויום מקסים

למעלה