שרשור פרסומי

0 אור 0

New member
../images/Emo41.gifהשרשור הפרסומי ../images/Emo41.gif

סדנאות, הרצאות, פתיחות, ארועים

3 איב

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gifסדנת קינסולוגיה - מבחן שרירים בסיסי

סדנת קינסיולוגיה – מבחן שרירים בסיסי תארו לעצמכם שיכולתם, בכל עת, לשאול את המוח הלא מודע שלכם (95% מהמוח) שאלות! מבחן שרירים (קינסיולוגיה) הינו דרך להתחבר אל החלקים הלא-מודעים של המח, כדי לקבל משם מידע, שאינו זמין לנו בחלקו המודע של המח. (המח יודע המון) במילים אחרות – להתחבר לעצמנו באופן חדש ומסעיר! מבחן השרירים הינו טכניקה ומיומנות נרכשת, כמו למשל, רכיבה על אופניים. כל אחד יכול, מתוך לימוד ותרגול נאותים, לשלוט בכלי ולקבל תוצאות אמינות. בעזרת כלי זה, ניתן לגלות את הגורמים השונים לבעיות השונות, בהן אנו נתקלים ביום-יום, אצלנו ואצל ילדינו, ואף לקבל המלצות מדויקות לגבי דרכי הטיפול/הפתרון הנכונות ביותר. בעזרת כלי זה, ניתן גם לקבל הכוונה בקבלת החלטות בתחומי החיים השונים, כגון תזונה, בריאות גוף ונפש, בחירת מטפלים, מורים, כיוונים בחיים, עיתויים, עסקים, טיפול בילדים, החלטות משפחתיות, רכישות ועוד. מבחן השרירים נמצא בבסיסן של שיטות טיפול שונות ברפואה הטבעית. הבולטות שבהן הן IPEC™ ומח אחד. מטרת הסדנא הינה להקנות לתלמידים כלי פשוט ושימושי להבנתם ופתרונם של תהליכים, קשיים, מחלות, קבלת החלטות ועוד. בסדנה יינתנו טיפים רבים בנושאי בריאות וכלים פשוטים לעזרה עצמית! כלי חשוב זה, בשימוש ביתי, פותח אפשרויות מדהימות ומשנה חיים! הסדנה כוללת סידרה של ארבעה מפגשי לימוד ותרגול שבועיים, בני שעתיים וחצי כל אחד. ביניהם מוזמנים המשתתפים לתרגל בעזרת בני משפחתם ומכריהם, במטרה לפתח את המיומנות תוך כדי הלימוד (חשוב!) קיום מפגשים נוספים אפשרי לדרישת התלמידים. המורה – עדי שאנן M.Sc, מורה ומטפל בשיטת IPEC™, ממפתחי השיטה המקום – מתנ"ס רוזין, רח' דרזנר 2, רמת אביב ג' העיתוי – ימי א' בשעה 20:15 בתאריכים: 31.8.08, 7.9, 14.9, 21.9 המחיר – 700 ₪ בלבד! למידע נוסף ניתן לגלוש לאתר אייפק www.ipechealth.com להרשמה נא לפנות לאיילת 052-2559261 [email protected] הרשמה מוקדמת הכרחית! מספר המקומות מוגבל! מקווים לראותכם בסדנה! קיץ קליל ונעים לכולנו, איילת ועדי

0 אור 0

New member
עוד משהו על הברימה - לקראת המיני אינטנסיב

ברימה: אמנות החיים בהווה אבישי פרלסון מי אני? מה אני? מהי משמעות התופעה הזו שאנו קוראים לה "חיים"? מהו הגוף הזה שמוביל אותי? מהן המחשבות המתרוצצות ללא הרף, בחוסר מודעות? למה אני חווה פחד, שיפוטיות, ספקות ודאגות? למה אני כועס, מגיב, סובל וכואב? למה נולדתי, בן אדם? איך לכתוב, לתאר ולהסביר מה זה ברימה? ההנחיה החוזרת ונשנית בתרגול הברימה היא: "לגוף יש משקל, הגוף נושם". כמעצמו, גופי לוקח נשימה עמוקה, משחררת, נשימה שלרגע אחד מצילה אותי מעולם הטעיה במחשבות ותהיה על העתיד והעבר, לרגע אחד אני מתעורר לכאן ועכשיו. מה אני רוצה באמת? למה אני משתוקק? אני רוצה להיות חופשי ומאושר. אני רוצה חיים של אמת. אני רואה שרוב הזמן אני כבול בשלשלאות מחשבותי, המפרידות ביני לבין המציאות בה אני חי. מחשבותי, אני מוצא – על פי רוב שיפוטיות, מגבילות, שליליות. תחת השפעתן אני מרגיש חסר אונים, מבולבל, מסכן, לחוץ, מדוכא או מפחד. בחיפוש מתמיד אחר האושר, אני מוצא עצמי מצטרף למירוץ האנושי המטורף. מחפש אהבה, קבלה, בטחון, הקלה, בריחה. למרבית מזלי נתקלתי בשביל יוצא דופן בנקרא ברימה "Breema". מזה כ-20 שנה אני משוטט בדרך הברימה, עולה ויורד ומעמיק לתוך עצמי. בשנת 1988 חיפשתי בסן פרנסיסקו בי"ס ללמוד בו מסאג' או שיאצו. חיפשתי דרך טיפולית אשר תאפשר לי לבטא את רצוני "לטפל", לעזור לעצמי ולאחרים להרגיש נוח יותר בגופנו. הוזמנתי על ידי חברים חדשים להצטרף ל"ערב היכרות עם ברימה" בצפון אוקלנד. המורים הנחו מדיטציה קצרה , כמה תרגילי "ברימה עצמית", וזכיתי לטיפול "Breema Bodywork" מאחת המורות. על מצע שטיחים רכים ומרהיבים, בלבוש מלא, קיבלתי טיפול קצר שכלל מתיחות נעימות, טלטלות, הישענויות, הברשות, העברת איברי לתנוחות מתיחה, אחיזות שקטות ואפילו תיפופים נמרצים על גבי ועל כפות רגלי. למרות שלא ראיתי את המטפלת במהלך הטיפול, חשתי שהיא נהנית מהשתתפותה בטיפול העמוק-קליל השונה הזה. כששכבתי בשקט בתום הטיפול, חוויתי את גופי בדרך חדשה ומדהימה. חשתי רגוע ונינוח ובו זמנית עירני ומלא חיוניות. חוויתי את גופי כנושם, חי, משוחרר. ידעתי שמצאתי את מבוקשי. התחלתי להשתתף באופן קבוע בשיעורים וסדנאות. הוכשרתי כמטפל ומורה ברימה ורציתי שכלל האנושות תחווה ותלמד את עקרונות הברימה. בהדרגה מצאתי שתוך תרגול ולימוד ברימה, אני מקבל הרבה יותר מהקלה, תמיכה והנאה במישור הפיסי. אני מקבל מפתח, מפה וארגז כלים, שמאפשרים לי לחדור, לנווט ולשגשג במבוך של שאלות הקיום ואתגרי החיים. תשע עקרונות הברימה משולים לתשע חלונות, דרכם רואים את אותו הגן, אך מזוויות שונות. גוף נוח – המתח בכתפיים ובפנים משתחרר. נשימתי מעמיקה מעצמה, בין רגע אני חוזר לכאן ועכשיו. מותר להיות בנוח! בין אם אני מעניק טיפול ברימה, מתרגל ברימה עצמית, נוהג במכונית, שוטף כלים או עומד בתור בבנק, בכל מקום ובכל רגע, העיקרון הזה מביא אותי לכאן ועכשיו. ללא תוספות – מיד אני רואה את ה"אקסטרה", התוספות שאני ממציא ומוסיף לפשטות הרגע: שיפוטיות, מתח, דאגה, מאמץ, צורך להוכיח או לשפר או להצליח. כדי להיות עצמנו, אין צורך בתוספות. בתמיכה הדדית – איפה אני עם העיקרון הזה? בהתבוננות בטבע אני מוצא שכל האלמנטים של עולם החי קיימים ומתקימים בתמיכה הדדית. ואני? נודד בין חיפוש תמיכה לבין נסיון לעזור לאחרים – כאילו אני נפרד או מנותק משאר הקיום. תמיכה אמיתית היא תמיד הדדית. קבלת ונתינת תמיכה היא בו-זמנית. העקרונות הנוספים הם: ללא שיפוטיות; רגע בודד – פעולה יחידה; באיתנות תוך עדינות; בלי למהר – בלי להשתהות; ללא הפעלת כוח. כל אחד מהעקרונות מביא אותי לחוות את הרגע, לחיות במלאות, לחוות את עצמי, ולו לרגע, קיים כאן ועכשיו. או, לחילופין, כאשר אני נוכח – העקרונות נוכחים איתי באופן טבעי. ארגז הכלים פתוח לרשותי : תשע העקרונות , חיבור בין המחשבות לגוף, מעקב אחר הנשימה וקבלת כל שאני רואה – על עצמי ומסביבי. וכך הברימה הופכת למפת דרכים מדוייקת ואפקטיבית – לא משנה עד כמה אבדתי וטעיתי במחשבות, ספקות , שיפוטיות, פחד, רגשות אשמה וחרטה – נשימה אחת מחזירה אותי הביתה. ברגע זה – הכל בסדר, ברגע זה כל שאני צריך – זה להיות נוכח. אין עבר ואין עתיד – רק הרגע הזה. רגע אחרי רגע הכל חדש, כל האפשרויות פתוחות, אני חי, קיים. כל שנותר הוא להמשיך לעבוד עם עצמי, מרגע לרגע. כל פעם שאני מוצא את עצמי בתגובה למציאות – כאילו נתקלתי בשלט המצהיר זכור, או חזור. אני שוכח כדי לזכור, נרדם כדי להתעורר, מתנתק כדי להתחבר. וכך הופך מרוץ המכשולים של החיים לבית ספר מדהים. החיים תמיד נותנים לי את שאני צריך כדי להתעורר, ללמוד, להיות בנאדם. ככל שאני משתמש יותר, כך הופכים הכלים ליעילים יותר, שאלותי נענות ומשאלותי מתמלאות. שיעורי הברימה כוללים מדיטציה קצרה להעמקת הקשר עם הגוף, תרגילי ברימה עצמית, לימוד ותרגול של קטעי טיפולים – קבלה ונתינה של טיפולי ברימה (Breema Bodywork), וכמו כן שיחה על העקרונות וכיצד ליישמם ביומיום. תרגילי ברימה עצמית (Self Breema Excercise) מתמקדים על אספקטים שונים של הגוף אך לכולם "טעם" דומה, טעם ההתעוררות, הנוכחות, החזרה להרמוניה. את שלומדים בשיעור קל לתרגל בבית עם משפחה וחברים. עקרונות הברימה מחלחלים ותומכים בכל רבדי החיים. לראשונה בארץ תתקיים סדנא של 3 ימים ללימוד איטנסיבי של ברימה בתאריכים 21-23 לאוגוסט 2008 ביישוב נווה שלום. את הסדנא ינחו מרל ינקלוביץ, אבישי פרלסון ומורים אורחים נוספים. לפרטים נוספים, הרשמה וקבלת מידע נוסף על לימודי ברימה נוספים בארץ ובחו"ל ניתן להתקשר למרל 03-979-4596 או בדואר אלקטרוני [email protected] www.breema-magic.com בנוסף לרשותכם אתר ברימה של מרכז ברימה בארה"ב שכתובתו www.breema.com

Balancedflow

New member
../images/Emo189.gifמעגל אלות../images/Emo189.gif

בערב קסום וחוויתי שכולו אחווה נשית, נתחבר לאמהות הקדמוניות שלנו ונגלה את הכוחות הטמונים בכל אחת ואחת מאיתנו. באמצעות מדיטציות דינמיות ודמיון מודרך ועבודה עם קלפי טארוט, נחגוג את מי שאנחנו, נעצים אחת את השניה מבחינה אישית ונשית, ונחזק את הניצוץ האלוהי השוכן בנו. המעגל יתקיים ב31.07.08 בחיפה, מס' המקומות מוגבל. פרטים נוספים במסרים, אשמח לראותכן, טל

Soffi123

New member
עדי היקר,

(אכן יקר...) 700 ש"ח בלבד עבור 10 שעות????
אתה יודע, ברנדון בייס, מחברת ספר "המסע" ומפתחת השיטה (באותו השם) מגיעה לארץ בספטמבר ועורכת כאן סדנאות. אתה מוזמן לבדוק: הסדנא נערכת במלון דניאל בהרצליה (לא מקום זול) משעה 09:00 בבוקר ועד 20:00 בערב. 11 שעות כולל ארוחת צהריים (צמחונית). ותנחש כמה זה עולה???? 11 שעות של הסדנא הנ"ל עולות רק 800 ש"ח (בלבד)
ה"בלבד" שלך ממש הצחיק אותי

0 אור 0

New member
ובהנגאר אדמה

מזמינים אותנו לליל קיץ קסום ב18/07/2008 - 19/07/2008 שישי שבת קסומים במיצפה רמון, על שפת המדבר, רגע להירגע, לנשום אוויר נקי, לצפות במופע החדש של הלהקה "תנועת הפנינים על רצפת הפרקט" ליהנות מסדנאות ריקוד, תנועה והתבוננות. לאכול אוכל אורגני בריא וטעים.

טאוֹ

New member
כיצד נטפח את התנאים הפנימיים לאושר אמיתי

מאתייה ריקאר, המדען הצרפתי המפורסם שהפך לנזיר בודהיסטי ומתורגמנו האישי של הדלאי לאמה, מחבר הספרים "הנזיר והפילוסוף" ו"בזכות האושר", ירצה הרצאה יחידה בתיאטרון גשר בתל אביב ב-30.7 בשעה 19:00. בהרצאה ידבר ריקאר על תרגולי המדיטציה הבודהיסטיים בהקשר של הגילויים העדכניים ביותר בתחום מדעי המוח. האמנם יכול אימון מדיטטיבי להביא לשינוי מוכח באופן הפעולה של המוח? האם יכולות טכניקות התרגול עתיקות היומין של הבודהיזם לסייע בפתרון השאלות הבוערות ביותר בחקר המוח במאה העשרים ואחת? הרצאה מהפכנית מנקודת מבט נדירה של אדם שהינו גם מתרגל מסור וגם מדען מחונן ובעל שם

טאוֹ

New member
80 ש"ח זה לא ממש זול אבל גם לא כ"כ יקר

לאירוע מסוג כזה (ההרשמה המוקדמת נגמרת היום, וממחר זה יעלה 100 ש"ח), ויש גם כמות כרטיסים מוגבלת בדאנה - שזה אומר, להבנתי, כרטיס שעבורו אתה נותן תשלום כראות עיניך וכנדיבות ליבך וכאפשרות כיסך...

veeren

New member
"בחזרה אל הלב" - סדנת ריברסינג, לב ומדיטציה

"בחזרה אל הלב" - סדנת ריברסינג, לב ומדיטציה עם קרן ברס בסופ"ש 14-16/8/08 באשרם במדבר "בחזרה אל הלב" היא סדנת ריברסינג ומדיטציה. תהליך חווייתי ומעורר, המכוון אותנו אל ריפוי ופתיחת הלב, ומבוסס על הטכניקה המופלאה ועוצמתית מכולן- עבודת הנשימה הטרנס-אנרגטית (ריברסינג). אלו סשנים מיוחדים בעומקם המאפשרים לנו לשחרר חסימות עתיקות שנצברו לאורך חיינו, ולפתוח את ליבנו אל החיים באופן שופע וספונטני. נשלב עם עבודת הנשימה גם מדיטציה, ביו-אנרגיה, תנועה, מגע, ריקוד, תקשורת, שיתוף ועוד. כל זאת בסופ"ש אינטנסיבי, בקבוצה אינטימית ובאווירה המיוחדת של האשרם. מנחה: קרן ברס-בוגנים, מנחה מנוסה לקבוצות ריברסינג ונשימה, מדיטציה אקטיבית ותרפיה מחיר: 840 ₪ כולל כלכלה מלאה בחדר לשאלות, בירורים והרשמה- התקשרו 052-4422540 קרן http://www.desertashram.co.il/appfiles/workshops.asp?catItem=165

כנס הרייקי והתקשור 25-26/7

בבית הארחה בשפיים. מוזמנים באהבה. יש להזמין כרטיסים מראש.

0 אור 0

New member
וגם כנס היוגה

התלבטתי בין זה לבין הברימה והחלטתי לטובת הברימה, אבל למי שמעוניין" כנס היוגה UNITY YOGA בא ליצור מרחב להיכרות עם עולם זה, מרחב להעצמת עולם היוגה בישראל אשר יאפשר גם למתעניינים וגם למורים להעמיק ולהיפגש (אם כי לדעתי גם בכנסי מורי היוגה מגיעים גם "סתם" מתרגלים - אותי הזמינו לפחות לאחד ואני לא מורה ליוגה) בכנס אולמות ממוזגים לתרגול, במה הצופה לים, מתחם רפואה הודית, יוגה למשפחה, הכשרות וכנסים מקצועיים למורים, הופעות, אוכל בריאות, בריכה, ספא ועוד.. הכנס הזה מוקדש לכם – שוחרי היוגה, מתרגלים מתחילים ומנוסים, מדריכי יוגה ומורים.כולכם מוזמנים לסופשבוע שכולו חגיגה של יוגה! עוד בכנס הזדמנות נדירה לפגוש את אחד המורים הבכירים בעולם! -Sri Dharma Mitrar מפגש עם ארין וקווין אוקפלי-מפתחי השיטה Circuss Yoga -שילוב בין יוגה לאמנויות הקרקס והתיאטרון., מולי לנון - מובילה בעולם בתחום היוגה תראפיה ועוד.. למתעניינים, הזדמנות להכיר את עולם היוגה על כל רבדיו ולבחור בדרך שמתאימה לכם לא נדרש ניסיון!!! איפה: מכון וינגייט מתי: 22-23 לאוגוסט כמה: 399 ₪ (לא כולל הכשרות מקצועיות, בריכה וספא) מי: בין המורים בארץ: אייל צ'חנובסקי, אלפונס טרשל, אסתי אור-ים, ד"ר אודי בילו, ד"ר גיל זולברג, מירה ארצי-פדן, מירי וגילעד חרובי, נגה לב אפשטיין, נוגה ברקאי, ניר רז, נירה שירן-מזרחי, עידו לוי, עידית אלפנדרי, ציפי נגב, ראם הראובני, רחל וילוז'ני, רחל זולברג, רחלי צ'ייני, שיר סופר, שירלי בנטוביץ' ועוד רבים וטובים...(פירוט באתר) מנחים אורחים מחו"ל: שרי דהרמה מיטרה (ארה"ב), ארין וקווין אוקפלי (ארה"ב), מולי לנון קני (ארה"ב) ואהרון קנטור (ארה"ב).

טאוֹ

New member
../images/Emo124.gif שרשור פרסומי

ניתן לפרסם כאן סדנאות, הרצאות ואירועים שיחולו בזמן הקרוב, וכן ספרים, סרטים ואתרים בתחום. נא לא לפרסם כאן מטפלים, מוצרים ומוסדות לימוד/טיפול - מקומם של אלה הוא בלוחות הפורום בלבד.

הרצאה - מבוא למדיטציה הטרנסנדנטלית

ביום ראשון הקרוב, בשעה 19:30 (נא לדייק!!), במרכז לחוסן-לאומי מהרישי, רחוב ויסבורג 17, רמות צהלה, תל - אביב. הכניסה חופשית. יש להירשם מראש - 03-6482482 (ימי א-ה בין 8:00 ל-16:00). שונה מכל סוג אחר של מדיטציה. פשוטה, קלה ולגמרי טבעית. המדיטציה ה-'ותיקה' במערב. יותר מ-6 מיליון מתרגלים ברחבי העולם (כ-55,000 בישראל). מאות מחקרים מדעיים אובייקטיביים שמראים על התועלת שלה בכל תחומי החיים. כל המורים הוכשרו והוסמכו אישית על ידי מהרישי מהש יוגי, מי שהביא אותה למערב לפני למעלה מ-50 שנה. השיטה היעילה ביותר, כפי שהוכחה מדעית, למניעת מחלות ולשיפור ותיקון מלא של מחלות כרוניות רבות. יעילה יותר מכל טיפול תרופתי או אחר, (ללא כל השפעות לוואי) ליתר לחץ דם, נדודי שינה, חרדות, בעיות בדרכי הנשימה, מתחים, בעיות נפשיות ועוד.

0 אור 0

New member
ובלי קצת אהבה אי אפשר

הרווקים ביניכם מוזמנים לחגוג את חג האהבה בפסטיבל סינגלס (לא התעמקתי בתוכן אבל ממבט חטוף נשמע נחמד)

arieg

New member
ערב של יוגה צחוק בראשון לציון

חברים מידי שבוע מתקים ערב יוגה צחוק בראשל"צ לפרטים במסרים אריק

Nia11

New member
הזמנה לערב מדיטציה בתה"ה ביום ד' בערב

שלום לכולם, אני מזמינה אתכם להיחשף לשיטת טיפול ייחודית ומכילה, בשם 'תדרי האור הבהיר' - תה"ה. תה"ה היא שיטת טיפול אנרגטית בה עובדים דרך "דלתות" בגוף המעבירות אותנו למימדים גבוהים יותר. השיטה מתאימה לטיפול במגוון מצבים וכן מתאימה למי שמעוניין בהתפתחות אישית. במהלך החורף יתקיים קורס מטפלים בשיטה, ויתקיימו מספר ערבי הכרות ומדיטציה לפני כן. הערב הקרוב יתקיים מחר, יום ד', 23.7 בשעה 19:30, בת"א. יש לתאם הגעה מראש, אשמח לתת פרטים נוספים במסר.

למעלה