שרשור פרסומי

uty76

New member
מעוניין לקנות

ספרים יד שניה: Clinically Oriented Anatomy. / Moore Atlas of Anatomy, Professional Edition / Frank H. Netter עותי 0546865743

קורס למדריכות מחול מזרחי הוליסטי

המכללה האקדמית לחינוך גבעת וושינגטון, מהמכללות לחינוך המובילות בארץ למעלה מיובל שנים, ממוקמת בין אשדוד לגדרה ומשתרעת על שטח ירוק ופורח . המכללה מכשירה מורים לתואר ראשון ומקיימת תוכניות לימוד ייחודיות . בנוסף היחידה ללימודי תעודה מציעה תוכניות לימוד מגוונות כגון: הכשרת מדריכים ומאמנים בספורט רפואה משלימה תרפיות מתקדמות השתלמויות מורים. ב-1 לפברואר 2008 תפתח המכללה קורס להכשרת מדריכות מחול מזרחי הוליסטי בגישה תרפויטית , הקורס יתקיים בימי שישי בין השעות 8:30 עד 13:30 לגבי פרטים נוספים ניתן ליצור עימי קשר כרמלה ברק 054-8084466

דרושים מטפלים במגע ומנחי סדנאות

שלום חברים, חברת נקודת מגע מעוניינת להוסיף לרשימת המטפלים שלה אנשים נוספים מתחום הטיפול במגע ומנחי סדנאות ותהליכים. עדיפות לבעלי רכב, מיטת טיפולים, חובה ביטוח, מכל רחבי הארץ. בברכת יום נפלא, הדר 0545-656461 http://www.pointouch.co.il/ נקודת מגע.

גינסינג

New member
מחפש מרצים

בתחום הרפואה המשלימה בצפון (אזור חיפה) ללמד במכללה מובילה, מעבר לפרסום בערוצים המקובלים, אני נותן קרדיט לפורום ולמגיבים בו... ולכן מציע פה.. לתחומים: נטורופתיה קינסולוגיה רייקי ADHD נא להתקשר ולא לשלוח מסר תודה.

אדומה2

New member
הכנס הישראלי להפרעות קשב וריכוז ../images/Emo82.gif

הכנס הישראלי להפרעות קשב וריכוז ברפואה משלימה יתקיים בחודש דצמבר. את כל הפרטים תוכלו למצוא בלחיצה כאן. המשך שבוע טוב לכולנו.

טאוֹ

New member
../images/Emo124.gif שרשור פרסומי

ניתן לפרסם כאן הרצאות, סדנאות ואירועים שיתקיימו בשבועות הקרובים. נא לא לפרסם כאן מוצרים, מטפלים ומוסדות לימוד - את אלה יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד.

WhiteBear

New member
דרושים מטפלים למרכז מטפלים יחודי

היי חברים. ידידי היקר אמנון, מניע מייזם ראוי לשבח של פתיחת קלינקה שבה מטפלים שונים משתפים פעולה וחולקים ידע. מידע נוסף כאן: http://www.madao.net/?p=212

gulvi1

New member
קליניקה שבה מטפלים עובדים יחד...

וחולקים נסיון, בה אני כמטופל נראה וחושבים עלי חמישה מוחות יחד כבר קיימת בקריית אונו ופותחת את שיעריה במחירים ממש של קופת חולים כל יום חמישי בין 17:30 ל 21:30 פשוט תתקשרו 03-7360887 אשי

טאוֹ

New member
חצי ../images/Emo32.gif - פסטיבל שוקולד ../images/Emo99.gif

זה התחיל כבר בשבוע שעבר, אבל יש עוד יומיים (יסתיים ב-2 בנובמבר) - אייסברג מזמינה לחגוג עם לא פחות מ-12 טעמי וסוגי גלידות שוקולד חדשים ולא שגרתיים, שילוב של שוקולד עשיר ואיכותי עם פירות, אגוזים, תבלינים ומשקאות אלכוהוליים שונים. בין הסגנונות ניתן למצוא גלידה בסגנון איטלקי, אמריקאי, צרפתי ואפילו מקסיקאי - לכל אחת מרקם, אווריריות ומרכיבים שונים האופייניים לה. טעמי גלידות השוקולד המיוחדים שימתיקו את השבוע כוללים: נוצ'ולה- גלידה איטלקית בטעם שוקולד ואגוזים; שוקולד קפה; שוקולד טריפל-מינט עם נענע, מנטה וסוכריות מנטה; שוקולד-קוקוס; שוקולד לבן עם פרלין ופירות יער; גלידה אמריקאית של שוקולד חלב עם דובדבנים ופקאן; סטרצ'יטלה איטלקית- גלידת וניל עם פצפוצי שוקולד; שוקולד תפוז; שוקולד בננה; גלידת שוקולד מריר וצ'ילי מקסיקני; B&W - שוקו וניל; שוקולד לבן, אייריש קרים ופיסטוק. הא, וגם שוקולד לבן ותה ירוק, שוקולד חלב גראנד מרנייה, גלידה ווניל וטוויסט שוקולד, ושוקולד זהב, מה שזה לא יהיה... את הגלידות ניתן יהיה לרכוש במנות אישיות או לפי משקל. אייסברג, בן יהודה 108, תל אביב. טל' 03-5225025.

freearth10

New member
חצי off ???

קצת שפשפתי עיניים, טפחתי על הלחיים כדי לוודא שאני במקום הנכון. המקום של המודעה הזאת הוא בלוחות הפורום... אולי...
מאיה

0 אור 0

New member
שוקולד זה OFF?

תשלח לי באימייל קצת שוקולד וגלידה - מה זה מתאים לי עכשיו ..

טאוֹ

New member
כן

אבל אנחנו הוליסטיים, כך שאנו מכילים הכל... בפרט אם זה גורם לנו לשפשף את העיניים ולטפוח על הלחיים - תרגיל טיבטי איזוטרי שמועיל מאד לבריאות. פסטיבל השוקולד, אגב, יתחיל בשבוע הבא (7 בנובמבר) ולא כפי שציינתי, כך שאת יכולה להיערך בהתאם.

freearth10

New member
../images/Emo6.gif

למרות שבהתחלה התנחמתי בכך שזה כולה רק עוד יומיים... כך שהנזק לא יהיה כל כך רב ...

טאוֹ

New member
לא חושב שהנזק יהיה רב ../images/Emo13.gif

ממש לא מזמן קראתי את דבריה של אשה חכמה, שכתבה שלדעתה "מה שחשוב הוא אורח החיים. אם חיים מתוך הנאה ויצירה, גם דברים כל כך לא בריאים יהוו רק את כף המאזנים, זה לא שהם פתאום הפכו לבריאים, אלא שלמרות שצורכים מהם (לא בכמויות מוגזמות) הם עדיין רק מרכיב אחד בכל המכלול של מה שאנחנו מכניסים פנימה ואם הוא חיובי הוא יגרום לבריאות. אם הוא שלילי הוא יביא מתישהו לחולי." כן, קראתי גם את שבע המילים האחרונות. אבל הפיסקה מורכבת מהרבה יותר מילים, שאומרות שזה בעצם לא נורא. אם אני זוכר נכון, את חושבת באופן דומה אפילו על סיגריות...

freearth10

New member
כן, אבל מכאן

ועד לפרסום המכירה הזאת,יש טווח שעבורי הוא עבר את הטעם הטוב. איך היית מגיב אם לא היה מדובר בשוקולד אלא בפסטיבל שבו היו מוכרים סמים/אלכהול/סיגריה/חמאה,שומן חזיר...? ואתה יודע מה?...
אותי הצלחת לפתות. השבוע אני מגיעה לתל אביב - אם יהיה לי זמן אגיע גם לשם, אני מקווה שזה לא מה שיקרה לאחרים
.
מאיה

טאוֹ

New member
סתירות מקסימות ../images/Emo13.gif

לו היה מדובר בפרסום של מכירת סמים, הייתי בהחלט מוחק אותו כיוון שמכירה וצריכה של סמים מנוגדות לחוק. לו היה מדובר בפרסום של אלכוהול/סיגריה/חמאה/שומן חזיר, לא הייתי מוחק אלא אם הדבר היה פוגע קשות ברגשותיהם של קוראי הפורום. לצורך העניין, אני חושב שלא מעט מהסדנאות ה"רוחניות" שמועברות בארץ הן שטחיות, וישנם מנחי סדנאות שלא ממש מנוסים או מקצועיים - דבר העשוי להסתיים בבזבוז כסף וזמן במקרה הטוב, או במקרים שבהם עוברים תהליכים נפשיים עמוקים ללא הכוונה מקצועית מתאימה, דבר שיכול להיות גרוע בהרבה. ובכל זאת אנו מאפשרים לפרסם כאן סדנאות מכל סוג. לא הבנתי איך הפרסום של פסטיבל השוקולד עבר בעינייך את טווח הטעם הטוב, ומצד שני השתכנעת ואת מתכוונת ללכת לשם, ומצד שלישי את מקווה שאחרים לא ישתכנעו... אני מקווה שאנשים יעשו מה שטוב עבורם ושכולם יהיו בריאים ומאושרים - הן אלה שמלקקים גלידות משובחות והן אלה שמכרסמים בשלווה עלי חסה טריים.

freearth10

New member
כי אתה מדבר עם מכורה ../images/Emo13.gif

שכל זמן שהסם רחוק ממני, אני לא מתקרבת אליו וגם אם כן, אז זה לא נורא, אבל בפני משהו מממששש טעים קשה לי לעמוד. ומה שמצחיק הוא, שכאשר נעשיתי מודעת לכמה שהפריעה לי ההודעה שלך בגלל ההתמכרות האישית שלי, עשיתי משהו שפשוט לא האמנתי שקרה... . יצאתי עם הכלב שלי לטיול היומי שלו לקחתי איתי קצת כסף כדי לקנות את המתוק המתוק הזה, שמישהו הזכיר לי, ובדרך החלטתי פשוט לוותר עליו. כשאנחנו מודעים למה שאנחנו עושים .... זו כבר חצי הדרך לשינוי. תודה על זה שעוררת בי את ההתנגדות הזאת... ובכל זאת בפורום של רפואה משלימה לפרסם מוצרי שוקולד נראה לי קצת הזוי...
מאיה

Deosette

New member
שאלון התפקדות וסקר בקומונה שלי

כנסו לקישור שמופיע בחתימה שלי ותענו על שאלון לחודש נובמבר וסקר קטן למטה.... נתראה שם.

גילעד9

New member
קורס חדש לתמציות תדרים

להכנס ל-www.gilaaviad.com הקורס הוא אינטרנטי ובמחיר נמוך שמונה מפגשים

למעלה