שרשור סקרי WilloWAddicted

WilloWAddicted

New member
סקר ...

אם העולם של באפי היה אמיתי מה הייתם רוצים להיות ערפד שד מכשף גמד זומבי רוח רפאים אם שד אז תציינו או את השם שלו ותמונה או מאיזה פרק הוא... אישית אני חולהה להיות מכשף וחרשתי על האינטרנט וחיפשתי על מגיקה שחורה וזה ושום דבר לא פעל:) איזה קקי...

WilloWAddicted

New member
סקר קטנטנןןן

איזה שיר נושא אתם יותר אוהבים..???? של אנג'ל או של באפי..???? אני חולהההה על השיר של אנג'לל זה אחד הדברים הכי יפים ששמעתייי..!!!! אני שומע את זה כללל היום!@! להעלות לכם תשיר של אנג'ל?

כמובן שמכשפה...

כי בעולם שלנו זה קשה וזה די קריעת תחת.. גם שם אפשר לראות את האנרגיה והכל וזה מגניב..:)) ושם כם כל כישוף מצליח בקלות ולא צריך לדעת כל כך הרבה (מכשפה חזקה כמו ווילו, תסלחו לי, צריכה לדעת טיפה יותר..) רק חבל שמייחסים שם כל מכשפה לוויקנית זה ממש מבאס..

Bufreak

New member
שאלה קלה.

השיר של "באפי"!!! לדעתי... הוא מואד יפה אבל הפלוס שלו הוא שהוא קצבי-וזה היתרון שלו על השיר של אנג'ל. אבל אל תבין אותי לא נכון. גם את של אנג'ל אני אוהב מאוד. בגלל הצ'לו או הוואטאבר הזה.

מכשפת, האמת

מכשפה, או ערפד או שטן (חיייי) אבל במקור אני יהיה משהוא רע כזה, בסגנון דרו ופיית' משהוא באמצע, זאת אני:]

ד י י ז י

New member
רק את תמר ../images/Emo8.gif

אמממ.. זה מאוד תלוי. קוטלת אם מבטיחים לי שאני אפגוש את אנג'ל
ברצינות, אני חושבת שערפדית. אבל bad ass ערפדית, לא משהו כמו אנג'ל (עם כל הכבוד לאנג'ל.. הוא לא נהנה מהחיים הערפדיים) משהו כמו ואמפ ווילו או דרלה ודרוסילה. אבל גם מכשפה נשמע נחמד.

לiלה

New member
או....... אם רק יכולתי....

הייתי רוצה להיות מכשפה שהפכה לערפדה שבגלל קללה הפכה לשדה ולבסוף מתה ונעשתה רוח רפאים חביבה (משהו בסגנון קספר רק פחות אומללה וחסרת פיגורה).

לiלה

New member
החלטה טובה...

חוץ מכל הקטע הזה של אני משוגעת, אין לי חברים, אני חולקת את הגוף שלי עם עוד מישהו ואף אחד לא אוהב אותי....

WillowFreak

New member
non of the above

סתם... אם כבר אז מכשפה!!! ווילו ווילו ווילו... מישהו חשב אחרת?

ס ט ל נ ה

New member
מכשפה...../images/Emo58.gif עונה 6

אבל כמו טארה לא ווילו כי...ווילו הייתה קיצונית (יותר מדי קסממים יכולים לדפוק את המוח) ווילו היא דוגמא לאחת שלקחה את הקסים צעד אחד יותר מדי.

למעלה