שרשור מפגש

../images/Emo124.gifשרשור מפגש../images/Emo124.gif

שוב, והפעם נעשה את זה כמו שצריך. כיוון שחלק גדול מחברי הפורום לומדים פה, אז יעזור אם תציינו קודם מתי מתחיל החופש ובאילו ימים אתם פנויים באיזה מקום\איזור הכי מתאים לכם להפגש ובאילו שעות אם אתם בעד הרעיון נא הוסיפו
בכותרת
,תודה

Im The Sun

New member
אני אבוא הפעם כנראה../images/Emo42.gif

נוח לי בימים הראשונים של החופש בעזריאלי

DankaN5

New member
אוף רציתי לבוא אבל עכשיו עם הגבס...

מי י7ודע אם אני אוכל לזוז

Im The Sun

New member
יום ראשון אני חושבב../images/Emo42.gif

אבל יש לי יום מרוכז בדיוק באותו יום! אז בואו נקבע לאיזה יום חמישי ככה

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

*שאמא תרשה בעזריאלי אמן
*

Aurum

New member
../images/Emo45.gif...........

כול זמן שיקבע נוח. איכן? כמובן באיזור מגורי.

Mיקי_

New member
אחרי ה21 לחודש

עד אז אני שקועה בהכנות לפסיכומטרי הארור...

pinoki

New member
אוו בהצלחה..!!

אני רואה שהרבה נגישים בקרוב אני התחלתי רק :)

Im The Sun

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

אני ניגשתי בתחילת השנה! סיוטטטטט שלאאאאאא נגמררררררר!!!! ודי עידוד להיום.

אוקיי קבלו הצעה ראשונית../images/Emo124.gif

למרות שאני יודעת שקניונים וזה זה הדבר הכי נוח ובנאלי לעשות.. וכיוון שיש פה הרבה חדשים שאולי ירגישו יותר בנוח דווקא להיפגש במרכז גדול או משו.. זה תקראו ותודיעו לי מה דעתכם על הרעיון. כדי לגוון קצת עלתה הצעה חדשה לערוך את המפגש דווקא בחוף הים העניין לא דורש ביגוד מינמלי וכו, ניתן לבוא בלבוש מלא עם אופציה לבגד ים או לא מתחתיו הרעיון הוא לעשות מפגש על החוף... יש פה כמה שמתעסקים במוזיקה ויכולים להביא גיטרה וכבר מסודר לנו, אם תחליטו שמתאים לכם, מנגל שנוכל לעשות על האש ולטחון בסבביות (מי שצמחוני שיכתוב פה ונדאג גם לו
) באוכל ובשתיה נתחלק בינינו וכל אחד יביא תרומה אישית ממה שהוא יכול אני מתנדבת בנוסף לארגן כמה משחקים וכל מיני שטויות אופציה אחת למיקום היא באשדוד זה די מרכזי ונוח לגישה באוטובוסים וברכבת חוף הים (כך יידעו אותי) נמצא במרחק 10 דקות הליכה מהסיטי (התחנה המרכזית) כל מי שבעד... אתם יודעים איך זה הולך..

אוקיי קבלו הצעה ראשונית../images/Emo124.gif

למרות שאני יודעת שקניונים וזה זה הדבר הכי נוח ובנאלי לעשות.. וכיוון שיש פה הרבה חדשים שאולי ירגישו יותר בנוח דווקא להיפגש במרכז גדול או משו.. זה תקראו ותודיעו לי מה דעתכם על הרעיון. כדי לגוון קצת עלתה הצעה חדשה לערוך את המפגש דווקא בחוף הים העניין לא דורש ביגוד מינמלי וכו, ניתן לבוא בלבוש מלא עם אופציה לבגד ים או לא מתחתיו הרעיון הוא לעשות מפגש על החוף... יש פה כמה שמתעסקים במוזיקה ויכולים להביא גיטרה וכבר מסודר לנו, אם תחליטו שמתאים לכם, מנגל שנוכל לעשות על האש ולטחון בסבביות (מי שצמחוני שיכתוב פה ונדאג גם לו
) באוכל ובשתיה נתחלק בינינו וכל אחד יביא תרומה אישית ממה שהוא יכול אני מתנדבת בנוסף לארגן כמה משחקים וכל מיני שטויות אופציה אחת למיקום היא באשדוד זה די מרכזי ונוח לגישה באוטובוסים וברכבת חוף הים (כך יידעו אותי) נמצא במרחק 10 דקות הליכה מהסיטי (התחנה המרכזית) כל מי שבעד... אתם יודעים איך זה הולך..

Aurum

New member
זה הולך ככה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo127.gif

למעלה