דפנה (תודו שהופתעתם) בת 34 מקנזס סיטי מיזורי (לא, לא קנזס). עובדת במחקר תרופות. סה"כ בארה"ב כמעט 9 שנים...בסיבוב הנוכחי 3 שנים (והפעם שמתי לי פתק גדול על הדרכון שמזכיר לי למה לא לחזור). ומשמאל האייקון האהוב עלי
אני לא ממש כותבת פה, אבל נכנסתי, וזה היה בראש העמוד... אממ, מתנגן לי בון ג'ובי, במחשב, זה היה השיר שלי ושל האקס הלפני הקודם... חחח, אין נקודה, סתם שיר לא טיפוסי לי. אני קאט, גרה בסן דייגו (כמעט), נמצאת פה שנתיים ומשהו, וממש לא צריכה תזכורת למה לא לחזור לארץ. אה כן, בת 19. אין לי אייקון אהוב. קאט
so, my name is michal and I live in montreal,I live here for the past 2 years, wow almost 3 and Im 29.... in my day life Im teaching hebrew and in my night life I like to party... hope I got the idea how to add the icons
למה מפחדת? אני עכשיו שותה (וגם שוטה), לא הרבה, אבל מידי פעם, וטוב לי ככה, העובדה שאני לא יכולה ללכת לברים וכ"ו מקלה על העניין, אני לא רוצה להפוך להיות אלכוהוליסטית בגיל 21, כמו שקרה להרבה אנשים שאני מכירה פה
טוב אז אם כולם, אז יאללה : טל, בן 32, ג'רזי, עובד כמנהל IT, שנתיים וחצי פה. לא חושב לחזור, לא חושב על לחזור.. לא חושב הרבה בעצם.. עכשיו.. כשחושבים על זה..