שרשור התפקדות!

VC820

New member
שכחת משהו

פרדי מרקורי זצ"ל בריאן מאי שליט''א רו'גר טיילור יבדל''א

Queen II

New member
ועכשיו תורי? D:

שם/כינוי: רותם/קווין 2 גיל: 15+ וותק קווין ואיך זה התחיל: מלידה השמיעו.. נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: לא,הלוואי... צפיתי במופע WWRY ב...: לא צפיתי,אבל חברה שלי הייתה באנגליה וראתה וסיפרה לי מופעי מחווה שהייתי בהם: לא הלכתי...,אבל אני הולכת להקרנות :) אוסף קווין שלי כולל: הכל... פורמט מוזיקה מועדף: תקליט 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד: קווין 2,דה מיראקל,ג'אז 5 השירים האהובים עלי כרגע: מארצ' אוף דה בלאק קווין,וואיט קווין,ספרד יור ווינגס,איניואנדו,פליי דה גיים 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין:פינק פלויד,לד זפלין,דיפ פרפל,וואי יש המון נראלכם ככה לפרט?! פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב: תלתל של ברייאן מיי?,חחח לא יודעת... חבר להקה מועדף:בריאן דעתי על הוט ספייס:
,משמ התאכזבתי חוץ מלאס פאלאברס דה אמור[ועוד יש לי חולצה של האלבום הזה...] דעתי על QPR:
האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה:
,ממש לא אהבתי הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: <1974> קווין 2 ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: <1986> וומבלי דעעע D: משהו שקרה לי שקשור ללהקה:לא מפרטת :( רק על עצמי לספר ידעתי: מה יש לומר,שרופה בתחת על קווין,יודעת עליהם הכל מהכל[החרישות עובדות] שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע:אמממממ האם אתם חושבים שקווין אמורים לסיים את הקריירה[כי פרדי כבר מת ואין קוין בלי פרדי],או שצריך להמשיך עם קווין+:
,אי אפשר להמשיך את קווין,אין פרדי אין קווין.

Rain must fall

New member
../images/Emo78.gif חזרתי מלונדון!

שם/כינוי: <איך לקרוא לך בפורום> שרית. גיל: <תשובות כמו +30, תיכון, אחרי צבא וכו' גם יתקבלו, אבל עדיף הגיל האמיתי...> 14.9 אם להיות קטנוניים. וותק קווין ואיך זה התחיל: <כמה שנים מאז ניתקפת בוירוס קווין ומה גרם לזה> בעקרון, מגיל 0 ההורים שלי היו שוטפים לי תמוח. D: ותמיד אהבתי שירים שלהם, אבל ממש לקרוא עליהם ולהתמכר זה לפני יותר מ3 שנים. נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: <איפה, למה, מתי> עדיין לו. צפיתי במופע WWRY ב...: <איפה, מתי> לונדון, ראש השנה האחרון, צפיתי, אהבתי, נהנתי, מדהים. :) מופעי מחווה שהייתי בהם: <שמות הלהקות/אירועים> הייתי ב3 מרתוני קווין אם אני לא טועה. אוסף קווין שלי כולל: <כתבות, ספרים, תמונות, סינגלים, תקליטים וכו'> כל הדיסקים, ספרי תווים, תמונות, DVDים. פורמט מוזיקה מועדף: <תקליט, CD, DVD, שבע אינץ', קסטה...> DVD הכי שווה. D: 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד: לילה באופרה, אינויאנדו1!!1 ג'אז/יום במרוצים. 5 השירים האהובים עלי כרגע: בוהמיאן ראפסודי, מיי מלנקולי בלוז, הו ניד יוז, דאף און טו לגס, איניואנדו. 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין: הביטלס, גאנז אנד רוזס, לד זפלין. פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב: אממממ. לא יודעת. חבר להקה מועדף: פרדי. ברור.
אבל אני אוהבת את כולם חח. דעתי על הוט ספייס: או שיהיה
. הדיסק הכי פחות טוב בעיניי. דעתי על QPR: או
האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה: או
הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: 1974. ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: 1986 נחשבת להכי טובה. באמת הכי טובה בעיניי. משהו שקרה לי שקשור ללהקה: הרבה. רק על עצמי לספר ידעתי: <ספרו כל מה שבא לכם שנדע עליכם> אמ.. אין משהו מיוחד. עברתי לרעננה שלשום. שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע: מה הקליפ האהוב עליכם? תשובה: דה מיריקל.

RedSnake

New member
מתפקד (באיחור קל)

המחשב שלי דיי הלך (מגיע למעל 90 מעלות...) אז לא הייתי כאן כמעט. טוב הנה אני מתפקד באיחור באיחור
שם/כינוי: איתי גיל: 14 (חיחיחי אני כאן בפורום של זקנים) וותק קווין ואיך זה התחיל: מממ שנתיים בערך, הלכתי לישון אצל חבר ושמענו Queen 24/7 (ואני מתכוון ברצינות, ללא הפסקה). הגיע הזמן לציין שאבא שלי היה מעריץ שלהם מהילדות אז לא היה לי בעיה לקחת לו דיסק ולהעביר למחשב. מאז אני מכור קשות. נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: ההורים שלי לא היו יכולים לעשות אותי 20 שנה קודם?! צפיתי במופע WWRY ב...: בחלומות הכי טובים שלי
מופעי מחווה שהייתי בהם: אני אלך בסיבוב הבא של The Best Of Queen אוסף קווין שלי כולל: 2 פוסטרים והרבה שעות של יוטיוב, החלטתי שזה עדיף על להוריד. (יש גם דיסק או שניים) פורמט מוזיקה מועדף: MP3 אני מניח. לא שהייתה לי הזדמנות לשמוע תקליט
3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד: זה לא הוגן, אי אפשר לבחור! אני הייתי לוקח iPOD עם 80 ג'יגה וממלא אותו בQueen. 5 השירים האהובים עלי כרגע: בוהמיאן רפסודי (תמיד הכי אהוב), dont stop me now, Somebody to Love, The Show Must Go On, We Are The Champions. תאכל'ס אלה רק השירים שעלו לי לראש בשליפה מהירה, אני אוהב עוד הרבה מqueen 2 וכו' 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין: Guns n' Roses, Steve vai, Scorpions פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב: הגיטרה של בריאן, המיקרופון של פרדי (אחרי שטיפה טובה, כמובן.) חבר להקה מועדף: פרדי מרקיורי. דעתי על הוט ספייס: מוזיקה, Queen. מה זה משנה? דעתי על QPR: נקווה שהדיסק יהיה טוב, אני אזמין אותו בקרוב. האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה: לא זה ולא זה, לדעתי זה יהיה דיסק בשולי המוזיקה. לא משהו מיוחד. הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: <1986> ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: 1986 בוומבלי. משהו שקרה לי שקשור ללהקה: הייתי חייב להיוולד כ"כ מאוחר?! רק על עצמי לספר ידעתי: ממ אני חובב בע"ח וזוחלים בפרט, יש לי בבית: כלב, נחש, חמוס, דגים ותוכים. אני גם מתעסק במחשבים ומנגן על גיטרה חשמלית. שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע: הדבר הכי מטורף שהיית עושה בשביל להיות בהופעה של queen: מקשיב 24 שעות ללהקה ישראלית בלי לכסות את האוזניים (מי היה מעיז דקה יותר?).

mia01

New member
אני רוצה אני רוצה!!

שם/כינוי: דפנה גיל: 28 וותק קווין ואיך זה התחיל:בשנת 88' מצאתי אצל אבא שלי תקליט של a day at the races ומשם הכל היסטוריה נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: 1993 פארק הירקון בראיין מיי, לפני שנתיים עם פול רוג'רס בוינה. צפיתי במופע WWRY ב...: פעמיים לפני שנתיים ולפני שנה בלונדון בדומיניון. מופעי מחווה שהייתי בהם:בשנת 95' בלונדון הופעה מדהימה, לא זוכרת מי ביצע אבל להקה מקומית וזה היה הכי קרוב שאפשר לדבר האמיתי. הייתי גם בשליחי הבלוז אבל... נו טוף
אוסף קווין שלי כולל: הכל. אספתי באובססיביות שנים. כתבות, תמונות, גלויות, תקליטים, קלטות והמון וידאו. אה, גם כמובן ספרים, ספרי תוים ותקליט מקורי חתום שעלה לי הון והוא הפריט אספנים הכי יקר שלי. פורמט מוזיקה מועדף: האמת תקליטים...יש לי אוסף גדול. 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד: Queen 2 sheer heart attack a day at the races מה רק שלושה?? 5 השירים האהובים עלי כרגע: כרגע.. White Queen in the lap of the gods 39 you take my breath away teo torriatte 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין: לד זפלין, פינק פלויד, ביטלס פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב: חתול של פרדי!! חבר להקה מועדף: פרדי דעתי על הוט ספייס:
דעתי על QPR: כל מה שגורם להם להמשיך... האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה: מניחה שהדעות חלוקות... הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: היו כמה. האלבומים שבעיני הם פאר היצירה הם A night at the opera , Jazz, ו- Innuendo ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: 1977 יוני, Earls court משהו שקרה לי שקשור ללהקה: בשנת 95 הייתי בלונדון וכמו תמיד "עליתי לרגל" לבית של פרדי והנחתי זר צמוד לדלת, בעודי מתכופפת להניח את הזר הדלת הימנית נפתחת ומרי אוסטין יוצאת עם שני הבנים שלה!!! התחלתי לבכות בהיסטריה. רק על עצמי לספר ידעתי: הייתי חברה במועדון מעריצים ישראלי בתחילת שנות התשעים וגם היום הייתי מצטרפת אם היה אחד כזה
שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע: עובדה משעשעת על קווין שאולי לא ידעתם... ידעתם שהמילים המקוריות של Life is real היו: Cum stains on my pillow ..."
"

thio margarita

New member
אפשר גם?...

שם/כינוי: סתיו גיל: אחרי צבא... וותק קווין ואיך זה התחיל: מדובר בעניין מולד... היה לנו אלבום של night בבית (אלה ששמעו עוד עם פטיפון). 3 אחי הגדולים אהבו אותם, אבל אצל אחת מהם זה הוירוס התפרץ בצורה קשה ביותר כשפרדי מת. היה ממש יום אבל בבית, אפילו שזה היומולדת של אבא... אתם לא מבינים איזה בלאגן היה כשבריאן בא לנגן עם guns. טרור.עם השנים הבנתי שהיא צודקת. ההרמוניות הקוליות, ההופעות המדהימות, המוזיקה והמילים... הקול של פרדי, הגיטרה של בריאן, הנשים של רוג'ר והפריזורה של ג'ון. נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: הלוואי צפיתי במופע WWRY ב...: כנ"ל מופעי מחווה שהייתי בהם: קצת חוזר על עצמו... קחו מלח ותזרקו לי על הפצעים וזהו אוסף קווין שלי כולל: אוסף של כל הכתבות על קווין מתחילת שנות ה-90, פעם היו לנו גם אלבומים (אני מניחה שהם בבוידעם עכשיו, ממש בזבוז), דיסקים, קלטות וידאו ואודיו... חולצות, דגל, כל מיני סיכות ועניינים. פורמט מוזיקה מועדף: דיסקים, אבל ביומיום הם מורצים אצלי במחשב/mp3 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד: אוי ואבוי. בחירה קשה!! קודם כל, night, ברור. נראה לי שגם the game ו-the works, אבל ממש בא לי על innuendo 5 השירים האהובים עלי כרגע: אתם רעים!!! שוב, bohemian raphsody תמיד בטופ, ואח"כ יש את love of my life, i'm going slightly mad, crazy little thing called love, my melancholy blues. מה, כבר חמישה?... ומה עם sail away, killer queen, i want to break free, you're my best friend, innuendo, show must go on אני לא משתפת פעולה עם הסעיף הזה! 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין: שוב, קשה-קשה. כרגע זה קולדפליי (לפני האלבום הנוכחי), REM, פורטיסחרוף פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב: נראה לי שאני מעדיפה להיות בהופעה חבר להקה מועדף: בזה הרגע אני גוזרת על עצמי גזר דין מוות (מאחותי)- בריאן. דעתי על הוט ספייס: אמממ... לא מפסגות היצירה, אבל עדיין קווין דעתי על QPR: מקווה שילך להם. חבל שנשארו עם השם האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה: נחיה ונראה... הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: 1975, אבל לא הייתה להם נפילה מאז! (טוב, אולי בקטנה...) ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: אני קווינולוגית גרועה בהשוואה לשאר האנשים פה... בעיקרון, את ההופעה בוומבלי 1986 אני יודעת בע"פ. חוץ מזה, לא ממש מבינה בהופעות ספציפיות... משהו שקרה לי שקשור ללהקה: טוב, זה כבר לא מלח. ממש חומצה כלורית רק על עצמי לספר ידעתי: וצר עולמי כעולם נמלה... שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע: אהבתי שמישהו כתב "מה סוד הקסם של הלהקה".

thio margarita

New member
תודה ../images/Emo13.gif

מידי פעם יוצא לי להתעדכן בפורום, ומשמח לגלות אנשים שככ אוהבים את קווין... ויודעים ככ הרבה!! מצטערת שהתפרצתי ככה, בלי להציג את עצמי ובלי לברך את הנמצאים...

khammel

New member
אין על מה להצטער. ברוכה הבאה. תבואי יותר ../images/Emo8.gif

למעלה