אפשר גם?...
שם/כינוי: סתיו גיל: אחרי צבא... וותק קווין ואיך זה התחיל: מדובר בעניין מולד... היה לנו אלבום של night בבית (אלה ששמעו עוד עם פטיפון). 3 אחי הגדולים אהבו אותם, אבל אצל אחת מהם זה הוירוס התפרץ בצורה קשה ביותר כשפרדי מת. היה ממש יום אבל בבית, אפילו שזה היומולדת של אבא... אתם לא מבינים איזה בלאגן היה כשבריאן בא לנגן עם guns. טרור.עם השנים הבנתי שהיא צודקת. ההרמוניות הקוליות, ההופעות המדהימות, המוזיקה והמילים... הקול של פרדי, הגיטרה של בריאן, הנשים של רוג'ר והפריזורה של ג'ון. נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: הלוואי צפיתי במופע WWRY ב...: כנ"ל מופעי מחווה שהייתי בהם: קצת חוזר על עצמו... קחו מלח ותזרקו לי על הפצעים וזהו אוסף קווין שלי כולל: אוסף של כל הכתבות על קווין מתחילת שנות ה-90, פעם היו לנו גם אלבומים (אני מניחה שהם בבוידעם עכשיו, ממש בזבוז), דיסקים, קלטות וידאו ואודיו... חולצות, דגל, כל מיני סיכות ועניינים. פורמט מוזיקה מועדף: דיסקים, אבל ביומיום הם מורצים אצלי במחשב/mp3 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד: אוי ואבוי. בחירה קשה!! קודם כל, night, ברור. נראה לי שגם the game ו-the works, אבל ממש בא לי על innuendo 5 השירים האהובים עלי כרגע: אתם רעים!!! שוב, bohemian raphsody תמיד בטופ, ואח"כ יש את love of my life, i'm going slightly mad, crazy little thing called love, my melancholy blues. מה, כבר חמישה?... ומה עם sail away, killer queen, i want to break free, you're my best friend, innuendo, show must go on אני לא משתפת פעולה עם הסעיף הזה! 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין: שוב, קשה-קשה. כרגע זה קולדפליי (לפני האלבום הנוכחי), REM, פורטיסחרוף פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב: נראה לי שאני מעדיפה להיות בהופעה חבר להקה מועדף: בזה הרגע אני גוזרת על עצמי גזר דין מוות (מאחותי)- בריאן. דעתי על הוט ספייס: אמממ... לא מפסגות היצירה, אבל עדיין קווין דעתי על QPR: מקווה שילך להם. חבל שנשארו עם השם האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה: נחיה ונראה... הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: 1975, אבל לא הייתה להם נפילה מאז! (טוב, אולי בקטנה...) ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: אני קווינולוגית גרועה בהשוואה לשאר האנשים פה... בעיקרון, את ההופעה בוומבלי 1986 אני יודעת בע"פ. חוץ מזה, לא ממש מבינה בהופעות ספציפיות... משהו שקרה לי שקשור ללהקה: טוב, זה כבר לא מלח. ממש חומצה כלורית רק על עצמי לספר ידעתי: וצר עולמי כעולם נמלה... שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע: אהבתי שמישהו כתב "מה סוד הקסם של הלהקה".