שרשור היכרות

1Reebok

New member
../images/Emo124.gifשרשור היכרות

לכל החדשים, לכל הישנים ולכל מי שרוצה, כדי שנוכל להכיר אחד את השני יותר טוב. שם: גיל: איזור מגורים: להקות/זמרים אהובים חוץ מערן: תחביבים כלליים: תמונה, אם בא לכם: הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאני אומר "תפוח":

1Reebok

New member
ואני מוסיף!!

לרשום מספר ICQ, או כתובת אימייל למסנג'ר, או שם משתמש לAOL וכ'ו.

מתכבד להתחיל

שם- נדב גיל- 16 איור מגורים- דרום(ולפעמים ירושלים) להקות וזמרים אהובים חוץ מערן(ונספחיו, לכן טאטו וכרמלה לא מופיעים כאן)- המכשפות, קורין אלאל, יוני רכטר, יזהר אשדות, שפיות זמנית, איפה הילד? מופע הארנבות, כנסיית השכל, ברי סחרוף, רמי פורטיס, מאיר אריאל, ארכדי דוכין, יוסי בנאי, דנה ברגר, זקני צפת, פוליאנה פרנק, שילה פרבר, שמוליקראוס, שלומי שבן, GREEN DAY, OFFSPRING, BLOOD HOUND GANG, TEANACIOUS D, DEATH ASYMPTOTE. תחביבים: ג'אגלינג(אש), לזכור פרטים קטנים(במיוחד על מוזיקה ישראלית). הדבר הראשון שעולה לי כשאהתה אומר תפוח: פתח גנובה

1Reebok

New member
טניישס די ../images/Emo13.gif

יש להם שני שירים שאני במיוחד במיוחד אוהב! לאחד קוראים Tribute, אבל את השני אני הכי אוהב, וקוראים לו Jeepers Creepers.

mehashefa

New member
איפה בדרום? ואיך "לפעמים ירושלים"?

אם מותר לי לשאול...

1Reebok

New member
אז ככה

שם: אלון גיל: 15 איזור מגורים: השרון להקות/זמרים אהובים חוץ מערן: משינה, The Who, תיסלם. תחביבים כלליים: צילום וקולנוע. הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאני אומר "תפוח": זהב. אייסיקיו: 125246153

go for it

שם: יואב גיל: 16.5 איזור מגורים: ירושלים. להקות\זמרים אהובים חוץ מערן:אם אני אתחיל אני לא אגמור! (כמו ורתר, ערן=גם כרמלה וטאטו לכן הם לא נחשבים): ברי סחרוף, רמי פורטיס, משינה, מאיר אריאל, הדג נחש, החברים של נטאשה, כוורת, תיסלם, בנזין, בלאגן, מלא מלא אחרים... תחביבים כללים: שוב מלא,, נגיד שבעיקר מוזיקה ולעשות שטויות. תפוח: דבש... כי אני הכי מקורי....

mehashefa

New member
עכשיו אני... ../images/Emo140.gif

שם: רותם גיל: 18 (עוד מעט כבר 18 וחצי...) איזור מגורים: ירושלים, שנה הבאה אני אהיה בשנת-שירות בהרדוף. זה קרוב לחיפה קצת... להקות/זמרים אהובים חוץ מערן: שלמה גרוניך, החלונות הגבוהים, נוער שוליים, המכשפות, פוליאנה פראנק, קורין אלאל, וכמובן אלונה דניאל, טאטו... ועוד :) תחביבים כללים: לשמוע מוסיקה, הופעות, לטייל, קולנוע (לראות וליצור), לצייר... הדבר הראשון שעולה לי בראש כשאתה אומר תפוח: דבר ואייסיקיו: 56333724 זהו לבנתיים, צ'או!

EladLR

New member
שלום

שם: נטע (זה המשתמש של אח שלי) גיל: 17 איזור מגורים: ר"ג מוסיקה: שלומי שבן, יוני בלוך, ברי סחרוף, נושאי המגבעת, ועוד כמה שאני לא אוהבת מספיק בשביל לרשום את השם שלהם כאן. תחביבים: לצייר אני חושבת. באופן כללי ליצור דברים זה מגניב. תפוח: פאי.

שלמונזה

New member
האמממ נו ../images/Emo168.gif

שם: יפית גיל: 26 איזור מגורים: מרכז להקות/זמרים אהובים חוץ מערן: משינה תחביבים כלליים: מוזיקה תמונה, אם בא לכם: נו שיהיה הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאני אומר "תפוח": ירוק רוקנרול?

frog lady

New member
:) מרגישה טרייה פלוס

שם: סיון. גיל: 17 אזור מגורים: עיר היין -> ראשון סיטי. להקות וזמרים חוץ מערן (בימים אלו בעיקר->): ברי סחרוף, סינרגיה, כוורת, מוקי. תחביבים כללים: להתחמק מנמלים בבית :\ תפוח-> נפוח?

למעלה