שנה טובה!

חדש123

New member
../images/Emo124.gifשנה טובה!

לפורום הכי שולט בתפוז
ש-נ-ה א-ז-ר-ח-י-ת ט-ו-ב-ה ל-כ-ו-ל-כ-ם!!
חוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולה עליכם!

Lopezit

New member
Happy New Year../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני מקווה שנשמע משו מג'ניפר בשנה הזאתת! בתחום המוזיקה בעיקר!

NoWords

New member
הפי ניו איר גאאאאייז! ../images/Emo140.gif ../images/Emo65.gif

מי יתן וג'ניפר תקבל שכל השנה ותעזוב קצת את הסרטים לטובת אלבום חדש עם הפקה מעולה וקידום טוב.

NoWords

New member
מה פתאום

זה בעלה, טוב לה איתו. זה שהיא מושפעת ממנו ורצה אחריו להופעות שלו במקום להופיע בעצמה זה משו אחר.

QueIronia

New member
אל תתחילי להתחסד לי

היא כבר הראתה לעולם שהיא יכולה להיות נשואה יותר משנה, עכשיו הגיע הזמן להתגרש מהצפרדע

NoWords

New member
חחח אז זה האישיו כאן, הא?

להוכיח לעולם, ארז הרי אתה יודע כמה הקריירה שלה רק תנסוק מטה אם היא תתגרש שוב, למה לאחל לה את זה? אם באמת טוב לה עם הצפרדע, שתמשיך להיות איתו אבל זה לא הקטע כאן כי היא צריכה ללמוד מטובות ממנה כמו מדונה שגם התחתנו, גם הביאו ילדים וגם המשיכו את הקריירה בהצלחה רבה. זה אולי בגללו אבל הכל בידיים שלה בסופו של דבר. זו בחירה שלה, בלבד.

Lopezit

New member
גם אני חשבתי ככה

חשבתי שהוא דפוק והורס לה את הקריירה אבל סוף סוף היא תוכל להביא ילד אבל כל מה שאני שומעת עכשיו זה שהוא לא רוצה אני לודעת אם להאמין או לא... אבל ג'ניפר כבר בת 36! הם כמעט שנתיים נשואים במקום לעשות את כל השטויות שהיא עשתה השנה היא יכלה להיכנס להריון

NoWords

New member
בואי נתנחם בעובדה

שלפחות הוא יכול (להביא ילדים) שזו כבר התחלה הממ אופטימית (?) ובקצב שלהם כבר לא יהיו להם הרבה ילדים, לדעתי מקס' 2 שוב, אני אומרת, שנורא קל לרדת עליו ולהאשים אותו אבל אולי לא מתאים עכשיו לג'ניפר ילדים? אולי היא רוצה השנה לפצות על השנה הזו? אולי יש לה עוד הרבה תוכניות ולא בא לה ילדים עכשיו? ויודעת מה, אפילו אם היא רוצה והוא לא, זה לא אמור להיות עניין שלנו. זה עניין שלהם, אין לנו מה לעשות עם זה. אנחנו רק מצפים ממנה להיות קצת מקצועית. לדעתי היא עדיין לא למדה לעשות הפרדה בין המקצוע שלה לחיים האישיים שלה. ב2003 החיים שלה השתלטו לה על הקריירה, ועכשיו גם רק בקיצוניות לכיוון השני. היא לא במדיה ב-כ-ל-ל. אולי היא לקחה את המסר חזק מדי וזה רק פוגע בה. בואי נקווה שהיא תפצה את כל המעריצים שלה ותפסיק עם הסרטיםםםם;[

Lopezit

New member
אמממ

תאמיני לי שג'ניפר יודעת טוב מאוד שהיא כבר לא צעירה וזה קשה להביא ילד בגיל 40! אז היא צכה להתחיל להזדרז כבר! ואנחנו כבר שנתיים רק מקווים מקווים ומחכים אבל כלום לא קורה אני לא אומרת שאני רוצה שהיא ומארק יתגרשו כי אני לא... כמה שאני לא מתה עליו, זה לא יהיה טוב. בואי נגיד ככה... הייתי מעדיפה שהיא תתחתן עם מישו אחר ולא איתו אבל אחרי שהיא התחתנה עדיף שלא תתגרש שוב ושפשוט תפתח תעיניים שלה בקרוב ותתחיל לראות שהיא צכה לעשות משו כברררר

../images/Emo6.gif

מצחיק אותי שאתם מדברים עליה כאילו היא החברה הכי טובה שלכם מהשכונה... מאיפה לכם מה בדיוק היא רוצה ומה היא לא?! אי אפשר להאמין למילה אחת ממה שמספרים בתקשורת.... שתחיה את החיים שלה וזהו

QueIronia

New member
אנשים, שתהיה לכם שנה מעולה

רוויה בחוויות מטרפות ושיהיה לכם הכי כיף בעולם

oren456

New member
שנה מעולה לכולםםםםםםםם

שתהיה לכולנו שנה מלוות הצלחות בכל מעשי ידינו, במיוחד בבגרויות. וגם שג'ני תוציא כבר ת'אלבום הספרדי.

למעלה