שמעתם ש..

ס22ית

New member
מה זה שמענו?

שיחת היום! ומישהי בדיוק חוגגת פה יום נישואין..לא מוכנה לשמוע את הסיפור עליהם
ושמעת שגם שמעון פרס נפרד מסוניה? מה יהיה?!?!

Jahel

New member
אני עוד לא שמעתי ../images/Emo67.gif

אבל קצת מצחיק אותי שאת אומרת שמדובר באחד הזוגות היציבים. זה בטח כתוב ככה בכל כותרת בעיתון. אבל מאיפה כולם יודעים? פתאום כולם היו חלק מחיי הנישואים שלהם? מה שאתה מקרין החוצה, זה לא באמת מה שקורה בפנים. וגירושים מגיעים לרוב אחרי תקופה לא טובה שנמשכת אז אני לא בטוחה לגבי היציבות. ולא בטוחה בכלל שיש דבר כזה נישואים מאושרים ויציבים, תמיד יש עליות ומורדות. מאיפה נהייתי כזאת פסימית פתאום?

Jahel

New member
../images/Emo24.gif

גם אני
ב"קצרים" היה קטע שקרן מור מקריאה לילד סיפור על דרקון שבא להרוג את הנסיכה. ואז היא אומרת לילד "אתה יודע שאין באמת דבר כזה דרקונים? זה קורה רק באגדות" והיא ממשיכה שהנסיך הרג את הדרקון ומאז הנסיך והנסיכה חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה. והיא אומר לילד: "מתוקי, אתה יודע שאין באמת דבר כזה נישואים באושר ועושר נכון? זה קורה רק באגדות"

ככה הם נראו

בכל אופן אני מתארת לעצמי שזו החלטה שהתבשלה כבר הרבה זמן היה כתוב שעוד מהמופע one הם היו בבעיות אבל עדיין, לשמוע על זוג שנפרד זה מבאס

היה צפוי..

אחרי הגירושין של דץ ודצה אני כבר לא מופתעת מכלום
נ.ב. האמת ? שכשקראתי את הידיעה בעיתון אמרתי לאילן שזה היה צפוי, כי הוא היה הגבר הראשון והאחרון שלה.. והגיע הזמן שהיא תתחיל לגוון... לא ?

y e t i

New member
הלב נשבר ולא מוצא מנוחה ..

רגע , זה אומר שיותר הם לא מופעים ביחד ?

למה עצוב ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

לדעתי זה מיצוי של קשר שנגמר. כלומר: היה טוב וכנראה הסתיים. אני לא בזה שום דבר עצוב. אפילו אולי זו יציאה לדרך חדשה של שניהם.(?!) עצוב מאוד לשמוע שתינוק נופל ממרפסת ביתו, או שנשכח ברכב ונפטר. עצוב ולא מעים להרגיש פרידה כואבת (אישית). אבל זה תלוי בכלל איך שני הצדדים מקבלים את זה
למה ליהיות עצובים.... אני תמיד אופטימי.... אנחנו חיים בשביל למות חחח...

gilad269

New member
אין מה לעשות

מקווה שיחזרו יש משהו מעציב בזה שהיום שום דבר לא בטוח

קשה היה שלא לשמוע- זה היה מרוח על כל העיתון

אני חושבת שהעירוב של זוגיות ועבודה משותפת לאורך השנים פשוט עשה להם אולי לא טוב ופגע בזוגיות. מה אתם חושבים שהייתה הסיבה?

למעלה