שלי!!! בגללך כבר שבוע שנשרטות לה הרגליים באספסת. השיר לא יוצא לי מהראש. הבטחת שמדרשיר!
ת תופס עוגב New member 25/1/03 #1 ../images/Emo124.gifשלי!!! בגללך כבר שבוע שנשרטות לה הרגליים באספסת. השיר לא יוצא לי מהראש. הבטחת שמדרשיר!
../images/Emo124.gifשלי!!! בגללך כבר שבוע שנשרטות לה הרגליים באספסת. השיר לא יוצא לי מהראש. הבטחת שמדרשיר!
S shellyland New member 31/1/03 #2 הבטחתי, ואכן אקיים (אבל לא היום) ופרומו קטן: היום התקשרו אלי מבית הקונפדרציה ושאלו אותי אם לשלוח לי גם השנה את התוכנייה של פסטיבלים המשוררים במטולה. וואי וואי וואי מה מחכה לכם כאן ברגע שהתוכנייה תגיע! ההרשמה החלה - מי בא?
הבטחתי, ואכן אקיים (אבל לא היום) ופרומו קטן: היום התקשרו אלי מבית הקונפדרציה ושאלו אותי אם לשלוח לי גם השנה את התוכנייה של פסטיבלים המשוררים במטולה. וואי וואי וואי מה מחכה לכם כאן ברגע שהתוכנייה תגיע! ההרשמה החלה - מי בא?
ג גנגי New member 1/2/03 #4 תשובות (לא בשם שלי ולא בלי בתי) 1. עופר כלף 2. בקרוב 3. שבע 4. בטח במטולה, מה עם הבנת הנקרא שלך?!
S shellyland New member 1/2/03 #5 כמעט הכל נכון חוץ מ-1 לצערי אבל זה לא מה שימנע ממני להעפיל לצפון הרחוק. פרטים נוספים ברגע שהתכנייה תגיע.
כמעט הכל נכון חוץ מ-1 לצערי אבל זה לא מה שימנע ממני להעפיל לצפון הרחוק. פרטים נוספים ברגע שהתכנייה תגיע.
S shellyland New member 1/2/03 #6 ולגבי 2 - לא כל כך מדוייק בדרך כלל הפסטיבל מתקיים בשבועות, שזה לא ממש בקרוב.