שלום, קוראים לי...

kiCkiC

New member
../images/Emo124.gifשלום, קוראים לי...

נעשה הכרות קצרה עם חברי הפורום כי עבר זמן מאז הפעם האחרונה וכי הרבה השתנה פה. עזבו אותנו כמה, הצטרפו אלינו כמה, הרבה סמויים לא מגיבים בכלל (כן כן אני רואה אותכם...
) אז זה הזמן להגיד שלום, קוראים לי... אם בא לכם להוסיף עוד קצת מידע הנה רעיונות: יום הולדת, צבע, איך הגעתם לפה, אייקון מועדף, משורר ימי הביניים אהוב, נוסחה מתמטית אהובה (אפשר כימית במקום.. אנחנו לא קטנונים פה)... ועוד כל מה שעולה על רוחכם... אפשר ורצוי להוסיף תמונה נחמדה בין אם היא קשורה למשהו או לא... בלי הסברים לא צריך להזכיר כאן שום דבר שקשור בדרמות, קוריאנים, יפנים, טיוואנים, תאילנדים, ויאטנמים ועוד אסיתים למיניהם.. השרשור הזה לא קשור בכלל לנושא הפורום חוץ מהעובדה שכולנו כאן בגללו
אני מקווה שהפעם יצאו עוד כמה סמויים.. אם לא אנחנו נמשיך לתקוע מקלות במחילות שלכם עד שתציצו
דרך צלחה לכולם ושבוע טוב

vika161

New member
חח...לתקוע מחילות..

אמממ אז ככה קוראים לי ויקטוריה אני מהמרכז ונראה לי שאני בין הקטנות מבחינת הגיל פו,שנת לידה 1992. הגעתי לפו דרך התמכרות הקשה שלי לx-mam ומפו הכול התחיל. לא הייתה לי הזדמנות אבל עכשיו יש אני רוצה להודות לכול אנשי הפורום הנפלאים שנמצאים פו על העזרה הסבלנות על ההודעות המצחיקות שיכולות להרוג אותי מצחוק. הצבע האהוב עליי הוא ירוק נרא לי שגם מורן אוהבת ירוק (מקלדת ירוקה אבל בסוף צהובה). וזהו מקווה שלא חפרתי מידי.

kiCkiC

New member
מורן

נעים להכיר.. מעט מאוד מכירים אותי פה... אני די סמויה.. ביישנית
ואיןלי הרבה מה לתרום לפורום.. יום הולדת ב 29.10.80, עקרב ושנת הקוף צבע, ירוק (מפתיע נכון?) הגעתי לפה באוטובוס... למרות הבחילות אייקון.. למרות שאין הרבה הזדמנויות להשתמש בו
הכי כיף
יש לי
הכינוי שלי למי שתוהה הוא על שם חתולה שהייתה לי.. קראו לה kicki אז הוספתי C כי זה נשמע יותר טוב וזהו לעכשיו.. אם אזכר, אחזור

ketty the sheep

New member
שלום, קוראים לי קטיה

ואני מגיבה פה במקום לכתוב עבודה.
העיסוק שלי בחיים הוא להיות סטודנטית משועממת. אני והאיש הזה מהרמזור חברים ממש טובים.

7han

New member
שלום קוראים לי חנה

אני מכורה לסדרות אסתיות כברשנתיים בזכות סאםסון יום הולדת מחר ב7.12אני מאוד אוהבת לקרוא כאן את ההודעות ואת הסיכומים המצחקים של מורן

כבר יצאתי מהמחילה,אבל לא בא לי לחטוף מקל../images/Emo6.gif

היי,קוראים לי דפנה,אני מה"בוגרות" בפורום,מבחינת הגיל..כי יחסית אני חדשה פה. הגעתי בגלל היהלום שבכתר שכבש אותי,וזהו נסחפתי טוטאלית. מזל אריה-שנת הכלב.עובדת בתחום המוסיקה.אוהבת את כל גווני הכחול.וחולה על החורף שבאופן מרתיח
לא מגיע
חושבת שזה פורום מקסים ומכניס אורחים..וכייף פה.

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo140.gifשלום שלום

קוראים לי חמדה (כן כן שם הזוי, אבל כבר התרגלתי אליו...) אני ילידת 88' מזל עקרב,ונולדתי בשנת הדרקון..
- הכי קרוב.. הצבע האהוב עלי הוא כחול.. בכלל כל צבע שהוא קצת כהה.. אממ.. האייקון האהוב עלי פה הוא
, כי זה מה שאני הכי אוהבת לעשות.. מה עוד.. בזמן האחרון אני מדברת יותר מידי ולפעמים אני גורמת לעצמי לכאבי ראש
...
ראו הוזהרתם!!
בימים האחרונים אני צופה בדרמה הקוריאנית "i'm sorry i
love you" באיחור של 3 שנים.. אבל לא נורא.. אני עכשיו עושה לי צפייה בדרמות קוריאניות על בסיס יומי... פעם בשבוע לא מספק אותי.. בכל אופן אם יש איזושהי דרמה יפה להמליץ לי עליה אני אשמח לדעת עוד.. (פליז רק לא דכאונית בסוף..) ואני מאוד שמייחה ששבוע הבא חוזרת אלינו הדרמה המדהימה"coffee prince" ואני חושבת שכבר ציינתי את זה כמה פעמים... ומה שכן בקשר לפורום הזה, אני לצערי לא תורמת לו הרבה חדשות למרות שהייתי רוצה! זה פורום מדהים ואני חייבת להודות פה על כל העזרה והתמיכה בזמן שהייתי דיי קרצייה עם השאלות שלי..
.. וזהו... בעצם אני חייבת לציין שאני מתה על השחקן המושלם, גונג יו.. ואם אני מתכננת לטוס לקוריאה מתישהו (וזה ברור בתכנונים שלי..) זה יהיה רק בדצמבר הבא.. כשהוא ישתחרר מהצבא..
כן כן אני יודעת שחפרתי.. הזהרתי לגבי זה.. אז, שבוע מדהים ומצויין לכווווווווווולם

giligil11

New member
שלום למי שלא מכיר

קוראים לי נעמי נולדתי ב-11/04/68 (תעשו חשבון לבד) מזל טלה, שנת הקוף הצבע האהוב עלי הוא ירוק עולה מטורפת על החורף ועל הגשם שמטפטף על העורף מגדלת שלושה מדהימים וגאה בהם מאד, אחד מהם מכור קשות כמוני הפורום הזה ופורום קוריאה החזיר אלי חברה אחת ותיקה והעניק לי עוד המון חברים חדשים האייקון האהוב עלי?
אני אוהבת לצחוק

ifat16

New member
שלום קוראים לי יפעת

גם אני חדשה פה התחלתי להיות מכורה לסדרות הקוריאניות כמובן מסאם סון המתוקה אהם מה עוד......מזל עקרב, ילידת 1970, אוהבת צבע סגול, הכרתי את הפורום אחרי קופי פרינס (סדרה שאני הכי אהבתי ושמחה שחוזרת לשידור חוזר) ההזדמנות היחידה שאני יכולה להיכנס לפורום זה רק בעבודה כי בבית אין לי מספיק זמן - וחבל וכמובן אוהבת את הפורום הזה

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifשלום שלום ../images/Emo11.gif

ויקה,נעים להכיר
נולדתי ב17.11.90 מה שאומר שאני בת 18 וברגע זה אני מחכה שהצבא יזכר שאני קיימת ויגייס אותי כבר
צבע אהוב~ כחול.בכל הגוונים
. ואייקון כפי ששמתם לב הוא
^^. המ~ מה עוד~ אה כן, הגעתי לפורום הזה די בטעות,פשוט ראיתי באחד הפורומים קישור לכאן דרך ה'פורומים חדשים' שתפוז מפרסמים
. ו... זהו

../images/Emo211.gif../images/Emo185.gif../images/Emo124.gifשלומלום לכם!!

שמי הוא זיוון למי שעוד לא יודעת חחח
אני בת 28 ועוד מעט 29
יש לי עוד מעט יום הולדת 8/1/79
הופ הופ גדלתי בשנה
למי שלא יודעת נראה לי שאני הדתייה היחידה כאן
אני מגדלת 2 ילדים משוגעים כמוני
אני מתה על סדרות אסיתיות יותר נכון מכורה שרופה
וזקוקה לאישפוז דחוף
אוהבת הרבה סדרות הסטוריות,דרמה ואקשן וכמובן רומניטקקקקקקקקקה
הצבע האהוב עליי הוא הממממממ שחור,תכלת,וכחול כמו הראש שלי
האייקון שאני הכי אוהבת הוא
כי כל פעם אני מתאהבת מחדש בגברים מקוריאה