שלום לכולם...

nissim60

New member
../images/Emo124.gif שלום לכולם...

חזרתי לפורום אחרי שבוע קשה. אין לי כח כעת לקרא את כל השרשורים האחרונים אז כדי להיות בעניינים אני אקרא אותם לאט לאט לפני שיכנסו לארכיון. 1.תודה לכל המנחמים. 2.יואב, תודה על הצי ששיגרת אלי - היום בבוקר יצאה אליך מעטפה עם הבולים שהבטחתי - מקווה שתאהב. 3.אריק, המפרשית שלך איבדה כנראה את דרכה בים. 4.קיבלתי השבוע אוסף בולים מעולה מחבר העמים.לצערי האלבומים לא נשמרו ולא טופלו ביד מקצועית, הרבה בולים סודרו באלבום פרימיטיבי והודבקו עם דבק.לשמחתי ניתן להציל את מרבית הבולים אך צריך לשם כך הרבה סבלנות וזהירות.כמיטב המסורת הקומוניסטית מכיל האוסף בעיקר בולים מברית המועצות לשעבר, ממזרח גרמניה,פולין,קצת מקובה וקצת ממדינות ערב.הבולים בנושאים המסורתיים של המדינות הקומוניסטיות של שנות השישים- ספורט,חלל,ותעמולה. לאחר שאסיים את הטיפול בהם יש לחברי הפורום למה לצפות בסך הכל הבולים יפים מרביתם משנות השישים. 5.הצימוק באלבומים האלו היו פיסות נייר מרובעות ללא שינון שהתבררו מאוחר יותר כתוויות לקופסאות גפרורים כך שגם לאספני הגפרורים יש למה לצפות. למי שלא יודע לפני מספר שנים קופסאות הגפרורים היו שונות במקצת.אני אעלה כאן כמה דוגמאות. 6.הצטברו אצלי גם כרטיסי ביקור. 7.אני מקווה שאוכל להגיע למפגש הבא. עד כאן בינתיים.

zininininizidj

New member
ברוך שובך......

לא ממש מכיר אותך..... אבל אני יודע שאיבדת מישהו בפיגוע... אז אני משתתף בצערך.... ויש לי שאלה..... מה אתה אוסף??אולי אני יכול לעזור לך....

nissim60

New member
תודה...

אני אוסף בולים בנושא ספנות - אניות, ספינות,עוגנים מצפנים,מגדלורים וכו'.

nissim60

New member
תוויות לקופסאות גפרורים ...

מברית המועצות לשעבר. נכון מעניין?

nissim60

New member
וזה אני באמת לא יודע...

מה זה. הנייר יותר עבה מהתוויות הרגילות ובנוסף בגב התווית ישנו מיספר. כנראה אריזות אקסטרא,אני אברר את זה עם הבחור שנתן לי את האוסף.

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ואני מקווה שלא תראה עוד צער אז אני "רוקדת עם זאבים" יש לי אוסף נרות אתה יכול לראות בגלריה החדשה שאריק עשה לי עד כאן נשתמע

nissim60

New member
תודה. ראיתי את..

אוסף הנרות שלך בגלריה - יפה ! למה אמרת שזה לא נקרא אוסף? בטח נוכחת לדעת שבפורום שלנו כולם אוספים הכל לכולם אז גם אני אבדוק איך ניתן להגדיל את האוסף שלך. בטח יש לי משהו.

תודה רבה...

פשוט זה אוסף בייתי וקטן ורק שלי... ואני מאוד אוהבת נרות, והרבה אנשים שמכירים אותי יודעים שלי מביאים במתנה נר.. אפילו החבר שלי.. הוא הביא לי את הכוס שמפניה, זה נר ג'ל עם לבבות אדומים.... (איזה חמוד..) אני מקווה לראות את כולכם במפגש...

JAMES DEAN

New member
היי ניסים, ברוך השב לפורום ../images/Emo140.gif

אם תשים לב גם לי יש גלריה ומאמר. (כרטיסי ביקור) בקרוב אני אראה לך ולכולם כרטיסים 'מיוחדים' במיוחד שאספתי ואני אוסיף אותם לגלריה כמובן. דרך אגב קיבלת ממני את הבול ששלחתי לך? (עוד לפני המקרה) ובקשר אלייך רוקדת.. שיחקת אותה עם האוסף שלך. באמת יש לך אוסף מרשים ומדהים ביופיו.

shay2222

New member
ניסים שלום, טוב שחזרת.

בתקופה שנעדרת הצגתי תמונות של מספר בולים עם אניות, אני בספק אם תצליח למצוא אותם בדפי הפורום, אך אל תטרח - אני מקווה, שבימים הקרובים אסרוק מחדש את הבולים, ועוד נוספים, שנמצאים אצלי ואשמח להעביר אליך. שי.

המפרשית לא טבעה.

פשוט בצוק העיתים לא הרגשתי בנוח לשלוח אותה, חשבתי שהזמן לא מתאים. היא מחכה למצב רוח יותר מתאים ותגיע אליך. שמח לראות אותך שוב איתנו.

ניסים, משתתפים בצערך הכבד על

מות אחיך. מי יתן ולא תדעו יותר צער
. האם אפשר לקבל פרטים נוספים על התוויות לקופסאות גפרורים שברשותך
אני אוספת קופסאות גפרורים וגם תוויות של קופסאות גפרורים.

astrok

New member
שלום ניסים!

שמחתי לשמוע שחזרת, ואני מקווה ליהנות מבולי החלל שלך. אני מחפש אוניות, ללא הצלחה מרובה בינתיים. אם יהיו דברים מיוחדים תקבל בשמחה. חג שמח לכולם!@ תמיר.

galcool

New member
ברוך שובך, ניסים ../images/Emo24.gif

ראשית, אני שמח מאוד שחזרת לפורום. ולעניין האוסף הקומוניסטי שקיבלת - תתחדש! הייתי שמח לדון לגבי מספר בולים שעשויים להיות באותו אוסף (תחת הכותרת "בולי תעמולה"). ברית המועצות הנפיקה הרבה בולים לכבוד קארל מארקס ופרידריך אנגלס. אם ברשותך בולים בנושא, הייתי שמח להחליף אותם איתך. שלך, galcool

nissim60

New member
galcool ותמיר ייקח לי קצת...

יידרשו לי כמה ימים טובים לטפל באוסף,אני מקווה שלא יותר מידיי מבחינתי כל מה שתרצו משם יהיה שלכם.

DAN1EL

New member
ברוך שובך ניסים

ותנחומיי על האובדן....שלא תדע עוד צער. נדמה לי שיש לי כמה בולי ספינות, אני אחפש באלבומים...
דניאל.

למעלה